Boncukları gitti,ipi kaldi sadece ,ama hatırası var diye cikarmiyorumBoncuktan oluyor ya dur atayım
aa bu arada sana ne diyecem bugün okudum kırmızı renk bilekliler nazardan kötü enerjiden falan koruyormuş
Hadi yaYemek niyetine dediğin şeylerde yemek için ablamasallah 5 çeşit niyet mi kalmış artık baya baya simit olur onlar yağ olur kimbilir neler gelecek 2 hamur işi ile kalmaz bence
Sağ ol bebitoİyi günlerde kullan
Lens takacak göz var da g.t yok bendeAzdaha koy üzerine lens taktir bune yahugeçmiş olsun kuzum
Çok pahalı gerçekten ya. Abartı yani. Eşim de dinlendirici istiyor. zoom’dan ders anlatmak yordu onu bu sene. Gözlerinin derecesi 0, Şahin gözNormal aslındaÇok pahalı çerçeveler Camıda iyi alırsan fiyat katlanıyor.
2 yıl önce 600 e aldık kızaGeçen doktora gittik yükselmemiş Çok rahatladık
Dedi 49 kiloluk Pericik,biz ölelim,simitmişYemek niyetine dediğin şeylerde yemek için ablamasallah 5 çeşit niyet mi kalmış artık baya baya simit olur onlar yağ olur kimbilir neler gelecek 2 hamur işi ile kalmaz bence
Geçinmek ne kadar zor aşko ya,Allah herkese yardım etsin,paranın adı var sadece ,değeri yokAynen aşkoDevlet 40-50 tl sini karşılıyor
Hayırlı olsun canım gözlük önemli sağlık
Sağ olun kızlar. Tabii göz önemli ama 18 senedir gözlük takıyorum. babamın evinde 600 liralık çerçeve almadımGüle güle kullan canım senden değerlimi canın sağolsun
Aynen canım çok pahalıSağ ol bebito
Lens takacak göz var da g.t yok bende
Çok pahalı gerçekten ya. Abartı yani. Eşim de dinlendirici istiyor. zoom’dan ders anlatmak yordu onu bu sene. Gözlerinin derecesi 0, Şahin gözyoruldukça takarım bi çerçeve bakayım dedi. Beğendi. Sadece çerçeve 800 ₺
Öyle aşkomGeçinmek ne kadar zor aşko ya,Allah herkese yardım etsin,paranın adı var sadece ,değeri yok
Şimdi pahalı yaSağ olun kızlar. Tabii göz önemli ama 18 senedir gözlük takıyorum. babamın evinde 600 liralık çerçeve almadım
Boncukları gitti,ipi kaldi sadece ,ama hatırası var diye cikarmiyorumat bakayim aşko
Beyin sağ olsun o zamanSağ olun kızlar. Tabii göz önemli ama 18 senedir gözlük takıyorum. babamın evinde 600 liralık çerçeve almadım
Oda doğru ablaHadi yaSiz 2.5 kişisiniz ondan çok geldi Benim için normal
Şaka yaptım beeeenDedi 49 kiloluk Pericik,biz ölelim,simitmiş
Bunlar çok güzel aşko yaa
Tamam kuzucuğumOda doğru abla
Şaka yaptım beeeennunu yidigum
Dimi bende çok seviyorumBunlar çok güzel aşko yaa
Beyim açılmayı pek sever maşallah. Sonra da bana laf sokar “yetemiyorum, isteklerini biraz düşür” diyeBeyin sağ olsun o zaman
Aman konuşsun sende kazanıyorsunBeyim açılmayı pek sever maşallah. Sonra da bana laf sokar “yetemiyorum, isteklerini biraz düşür” diye
Kazanıyorum da işte… laf çok abla da bende anlatmaya derman kalmadıAman konuşsun sende kazanıyorsun
Beyim açılmayı pek sever maşallah. Sonra da bana laf sokar “yetemiyorum, isteklerini biraz düşür” diye
Zamanla bir kulaktan girer,diğerinden çıkar. Canina yazıkKazanıyorum da işte… laf çok abla da bende anlatmaya derman kalmadıhangi birini yazayım şaka da olsa üzülüyor insan laf soktu diye.