- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Ben çalışmıyorum yinede almak zorundaKazanıyorum da işte… laf çok abla da bende anlatmaya derman kalmadı hangi birini yazayım şaka da olsa üzülüyor insan laf soktu diye.
O zaman evlenmeselerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışmıyorum yinede almak zorundaKazanıyorum da işte… laf çok abla da bende anlatmaya derman kalmadı hangi birini yazayım şaka da olsa üzülüyor insan laf soktu diye.
Ben çalışmıyorum yinede almak zorunda
O zaman evlenmeselerdi
Öyle değil mi aşko
Kesinlikle öyle aşkoÖyle değil mi aşko
Ben onu yapamadım daha işte.Zamanla bir kulaktan girer,diğerinden çıkar. Canina yazık
Öyle de bi yandan da hak veriyorum adama. Evlendiğimiz günden beri sağlık sorunlarım bitmiyor. Gerçekten bak, yemin ederim bir hastalığım bitmeden öbürü başlıyor. ben yaşarken bana ağır geliyor, o da yoruldu hep Hasta karıyla koşmaktan.Ben çalışmıyorum yinede almak zorunda
O zaman evlenmeselerdi
Zamanla olacak ,inan. Ayrıca hasta olan o da olabilirdi,Allahtan gelen şey bu ,dermansız dert olmasinBen onu yapamadım daha işte.
Öyle de bi yandan da hak veriyorum adama. Evlendiğimiz günden beri sağlık sorunlarım bitmiyor. Gerçekten bak, yemin ederim bir hastalığım bitmeden öbürü başlıyor. ben yaşarken bana ağır geliyor, o da yoruldu hep Hasta karıyla koşmaktan.
Daha da iyileri olur inşallahSağ olun kızlar. Tabii göz önemli ama 18 senedir gözlük takıyorum. babamın evinde 600 liralık çerçeve almadım
Olabilir bunu sen seçmedinEvlenirken hastalıkta,sağlıkta her koşulda birlikte olacağız diyoruz.Ben onu yapamadım daha işte.
Öyle de bi yandan da hak veriyorum adama. Evlendiğimiz günden beri sağlık sorunlarım bitmiyor. Gerçekten bak, yemin ederim bir hastalığım bitmeden öbürü başlıyor. ben yaşarken bana ağır geliyor, o da yoruldu hep Hasta karıyla koşmaktan.
Ya evet. O böyle olsa gıkımı çıkarmazdım İnan ki. Kaldı ki balayında 3. gün ayağına dikiş atıldı. Antalya’da 50 derece sıcakta otelde 190’lık adamı resmen sırtımda taşıdım WC’ye, yemek salonuna, havaalanında öyle, eve Geldik mikrop kapmış ayağı, geçmedi 10 gün. O 10 gün yemin ederim bi kolu benim omzumda tamamen bana dayanarak diğer koluyla da duvara tutunarak taşıdım her yere. 4 senede 1 kere oldu ama ben de 160’lık kadınım. Yine de sesimi çıkarmadım. Bağırdı, çağırdı, asabiyeti asla geçmedi o sürede. sadece otelde 1 kez bi 5 dk denizde ıslanıp geldim. 6 dk sürmemiştir. bana hala der ki beni otel odasında hasta bırakıp denize gittin. “Denize git, bi serinle gel. 5 bin para verdik Bu otele. Klima altında ayağından dikişli hasta yatmaya gelmedik” diyip beni denize gönderen de kendisi üstelik.Zamanla olacak ,inan. Ayrıca hasta olan o da olabilirdi,Allahtan gelen şey bu ,dermansız dert olmasin
Söylediklerini kaile almaKonuşmak için konuşuyorYa evet. O böyle olsa gıkımı çıkarmazdım İnan ki. Kaldı ki balayında 3. gün ayağına dikiş atıldı. Antalya’da 50 derece sıcakta otelde 190’lık adamı resmen sırtımda taşıdım WC’ye, yemek salonuna, havaalanında öyle, eve Geldik mikrop kapmış ayağı, geçmedi 10 gün. O 10 gün yemin ederim bi kolu benim omzumda tamamen bana dayanarak diğer koluyla da duvara tutunarak taşıdım her yere. 4 senede 1 kere oldu ama ben de 160’lık kadınım. Yine de sesimi çıkarmadım. Bağırdı, çağırdı, asabiyeti asla geçmedi o sürede. sadece otelde 1 kez bi 5 dk denizde ıslanıp geldim. 6 dk sürmemiştir. bana hala der ki beni otel odasında hasta bırakıp denize gittin. “Denize git, bi serinle gel. 5 bin para verdik Bu otele. Klima altında ayağından dikişli hasta yatmaya gelmedik” diyip beni denize gönderen de kendisi üstelik.
Hastalikta sağlıkta diye evleniyo herkes aysom, kendine yüklenme bu kadar. O da aynı durumda olabilirdi şuan. Ayrıca gözlük fiyatın çok normal ve çok uygun hiç pahalı diye düşünme güle güle kullanBen onu yapamadım daha işte.
Olgunlaşır inşallah bir gün .Ya evet. O böyle olsa gıkımı çıkarmazdım İnan ki. Kaldı ki balayında 3. gün ayağına dikiş atıldı. Antalya’da 50 derece sıcakta otelde 190’lık adamı resmen sırtımda taşıdım WC’ye, yemek salonuna, havaalanında öyle, eve Geldik mikrop kapmış ayağı, geçmedi 10 gün. O 10 gün yemin ederim bi kolu benim omzumda tamamen bana dayanarak diğer koluyla da duvara tutunarak taşıdım her yere. 4 senede 1 kere oldu ama ben de 160’lık kadınım. Yine de sesimi çıkarmadım. Bağırdı, çağırdı, asabiyeti asla geçmedi o sürede. sadece otelde 1 kez bi 5 dk denizde ıslanıp geldim. 6 dk sürmemiştir. bana hala der ki beni otel odasında hasta bırakıp denize gittin. “Denize git, bi serinle gel. 5 bin para verdik Bu otele. Klima altında ayağından dikişli hasta yatmaya gelmedik” diyip beni denize gönderen de kendisi üstelik.
Normal karşılamak lazım. O durumda olsam ben de asabi olurdumYa evet. O böyle olsa gıkımı çıkarmazdım İnan ki. Kaldı ki balayında 3. gün ayağına dikiş atıldı. Antalya’da 50 derece sıcakta otelde 190’lık adamı resmen sırtımda taşıdım WC’ye, yemek salonuna, havaalanında öyle, eve Geldik mikrop kapmış ayağı, geçmedi 10 gün. O 10 gün yemin ederim bi kolu benim omzumda tamamen bana dayanarak diğer koluyla da duvara tutunarak taşıdım her yere. 4 senede 1 kere oldu ama ben de 160’lık kadınım. Yine de sesimi çıkarmadım. Bağırdı, çağırdı, asabiyeti asla geçmedi o sürede. sadece otelde 1 kez bi 5 dk denizde ıslanıp geldim. 6 dk sürmemiştir. bana hala der ki beni otel odasında hasta bırakıp denize gittin. “Denize git, bi serinle gel. 5 bin para verdik Bu otele. Klima altında ayağından dikişli hasta yatmaya gelmedik” diyip beni denize gönderen de kendisi üstelik.
Yine yoksun ortalardaNormal karşılamak lazım. O durumda olsam ben de asabi olurdum
İşim bitmiyor ki. Eşimin ayak parmağında kırıklık var, hep evde o yüzden, erkekler evde olunca iş bitmiyor Hatta böyle devam ederse, tarifi bile zor yapacağımYine yoksun ortalarda
Sağlık olsun canımİnşaallah çabucak iyileşirİşim bitmiyor ki. Eşimin ayak parmağında kırıklık var, hep evde o yüzden, erkekler evde olunca iş bitmiyor Hatta böyle devam ederse, tarifi bile zor yapacağım
Nevoş kaç kişi tarif aldıSağlık olsun canımİnşaallah çabucak iyileşir
20 canımNevoş kaç kişi tarif aldı
Maşallah20 canım