- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.576
İyi günlerde kullangünlük gözlük çerçevesi+cam+güneş gözlüğümün camı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günlerde kullangünlük gözlük çerçevesi+cam+güneş gözlüğümün camı.
Yok ya 2 hamur işi diğerleri yemek niyetineMillet yicek yicek alicekk kilocuklari
15 ten bahsediyordun bide abla
İyikim yokumcoşacak buralar
Unutma amaHadi bakalım
Azdaha koy üzerine lens taktir bune yahu geçmiş olsun kuzum790 ₺ cik
Emin misinUnutma ama
Ana yanlış JennaBurdayım aretim bende kolyelere daldım Jenna16
Merak ediyorum daEmin misin
He tmmBurdayım aretim bende kolyelere daldım Jenna16
Telefonun azizliğine uğradımAna yanlış Jenna
Valla içim gitti ya. 3 gözlük arasında kaldım. 350-450-600 şeklindeydi. üçü de çok yakıştı. Tarzları benzerdi zaten ama renkleri ve markaları farklıydı. Eşim tutundu 600’lğk çok yakıştı, çok güzel oldu, çok cool durdu bunu al bunu al. Dedim bak biz daha önce 350’yi beğenmiştik, 600 bizi zorlar. Olsun, 3 sene kullanıcan en az, bunu al çok yakıştı diye tutundu. E camlara filtre bilmem ne de eklendi ek olarak. Kendi Güneş gözlüklerimin camı da değişti doğal olarak. Hepsi o fiyata DÜŞTÜ. Kampanya vardı yani bi deBaya azmış
Zaten gelmiyor ,sadece isim işgaliTelefonun azizliğine uğradım
Normal aslındaÇok pahalı çerçevelerCamıda iyi alırsan fiyat katlanıyor.günlük gözlük çerçevesi+cam+güneş gözlüğümün camı.
Çokmuş gercektenNormal aslındaÇok pahalı çerçevelerCamıda iyi alırsan fiyat katlanıyor.
2 yıl önce 600 e aldık kızaGeçen doktora gittik yükselmemişÇok rahatladık
Boncuktan oluyor ya dur atayımNe kolyesi aretim Kukrim
Hayırlı olsun canım gözlük önemli sağlıkValla içim gitti ya. 3 gözlük arasında kaldım. 350-450-600 şeklindeydi. üçü de çok yakıştı. Tarzları benzerdi zaten ama renkleri ve markaları farklıydı. Eşim tutundu 600’lğk çok yakıştı, çok güzel oldu, çok cool durdu bunu al bunu al. Dedim bak biz daha önce 350’yi beğenmiştik, 600 bizi zorlar. Olsun, 3 sene kullanıcan en az, bunu al çok yakıştı diye tutundu. E camlara filtre bilmem ne de eklendi ek olarak. Kendi Güneş gözlüklerimin camı da değişti doğal olarak. Hepsi o fiyata DÜŞTÜ. Kampanya vardı yani bi de
Aynen aşkoDevlet 40-50 tl sini karşılıyorÇokmuş gercekten
Güle güle kullan canım senden değerlimi canın sağolsunValla içim gitti ya. 3 gözlük arasında kaldım. 350-450-600 şeklindeydi. üçü de çok yakıştı. Tarzları benzerdi zaten ama renkleri ve markaları farklıydı. Eşim tutundu 600’lğk çok yakıştı, çok güzel oldu, çok cool durdu bunu al bunu al. Dedim bak biz daha önce 350’yi beğenmiştik, 600 bizi zorlar. Olsun, 3 sene kullanıcan en az, bunu al çok yakıştı diye tutundu. E camlara filtre bilmem ne de eklendi ek olarak. Kendi Güneş gözlüklerimin camı da değişti doğal olarak. Hepsi o fiyata DÜŞTÜ. Kampanya vardı yani bi de
Yemek niyetine dediğin şeylerde yemek için abla masallah 5 çeşit niyet mi kalmış artık baya baya simit olur onlar yağ olur kimbilir neler gelecek 2 hamur işi ile kalmaz benceYok ya 2 hamur işi diğerleri yemek niyetine