Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Son yaptığım test bu diğerlerine göre biraz daha koyu çıkınca acaba kan mi versem yarın dedim ama yarın 12. Gün oluyor işte ne yapsam bilemedim

Eklentiler

• IMG_20200921_202901.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydin kizlar bugun benim 12. gunum ve sabah testim tam negatif cikti... Son Klomen tedavimdi.. Ocakta asilamaya baslayalim dedi doktorum ama bilmiyorum. Istemiyorum galiba. Olmuyorsa allahimin bir bildigi vardir.. 1 senedir klomen ve catlatma ignesiyle baya kilo aldim. Biraz kendime bakmayi dusunuyorum. Vucudumu toparlamam lazim. Insallah sizin tutar kizlar :)

Kuzum birkaç ay kendin normal yolla dene ilaçların etkisi sürebiliyormus.

Kizlar dun 12. Gunumde testim negatifti. Bu sabah tekrarladim silik cizgi cikti. Ne dusunmem lazim ? Guzel biseymi ? Kafam karisti sabah sabah.

Kizlar dun 12. Gunumde testim negatifti. Bu sabah tekrarladim silik cizgi cikti. Ne dusunmem lazim ? Guzel biseymi ? Kafam karisti sabah sabah.
Yaniibence bi kan ver hiç uğrasma idrarla benim bugün 17.günüm ama adet olmadım 14.gün negatif cikmisti daha da test yapmadim

Yaniibence bi kan ver hiç uğrasma idrarla benim bugün 17.günüm ama adet olmadım 14.gün negatif cikmisti daha da test yapmadim
Yarin tekrarliycam testi canim.. Insallah pozitif cikar yine.. Dun iyice silikti.. Ve gece adet sancilarim oldu kesin adet olucam dedim.. Anlamiyorum bisey ya...

Kızlar benimde hala hep silik çıkıyor testlerim ama korkuyorum ilaç etkisi devam ediyo gibi geliyor. bende kan vermeyi dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…