Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

12. gun ignenin etkisi kalmismidir bilemedim canim. Ama sanmiyorum. Bende ilk hamileligimde 12.gun boyleydi. Ama 6. haftamda dusuk yaptim. Bu ay cok fazla agrim var belirtiler felan umutlu gibiyim sanki. Doktor son denememiz dedi. Eger yine tutmazsa asilamaya baslanacak ocak ayinda... Daha once derken ? Bu ay icindemi ?

Yok hayır gecen aylarda evlendigimden beri yanii

Cok gecmis olsun canim ya cok zordur cizgi cikipta gebelik olmayinca bile insan nasi uzuluyo

Ilk hamileliginde çatlatma ignesiyle mi olmustu

Yok hayır gecen aylarda evlendigimden beri yanii
Anladim canim. Yani bence ignenin etkisi gecmis olmasi lazim. Pazartesini bekleyim yine test yap. Hic sorma o kadar cok bekledim ki, geldiginde elimde tutamamis gibi hissettim. Evet catlatma ignesiyle hamile kaldim canim. 3. denememdi. Simdi 6. denemedeyim ve sonuncu...

İnsallah vardır canım insallah senin benim tüm istiyenlerin şu an bana ümit oldun

Yani demekki oluyo bebegin benim hic olmadı ilk olcak

Cok guzel bir duygu biliyomusun. Yani 6 hafta bile yetti onunla bag kurabilmem icin... Gittiginde cok uzuldum, cok agladim. Ama o beni ve esimi yukardan koruyo biliyorum, oyle hissediyorum.
Tabiki öyledir hayırlısı böyleymiş demekki bi daha tadarsın o güzel duyguyu insallah ikimizde alırız güzel haberleri

İnsan hamile oldugunu ögrense bile icinde sürekli bi korku olur 9 ay boyunca o duyguyu tadamaz bile ben de oyle olur yani kucagima alana kadar inanamam

Ben dayanamadim bugun test yaptim.... 5 dakika icinde seffaf gibi ama belirgin ikinci cizgi cikti. Bugun 9. Gunum. Biliyorum ignenin kalintilari olabilir. Ama yapmis oldum bi kere.

Ben dayanamadim bugun test yaptim.... 5 dakika icinde seffaf gibi ama belirgin ikinci cizgi cikti. Bugun 9. Gunum. Biliyorum ignenin kalintilari olabilir. Ama yapmis oldum bi kere.
Ignenin etkisidir bence benim 13. Gun oldu ama bana hala ignein etkisi gibi geliyo yarin birdaha yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…