- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
-
İnşallah öyledir çok istiyorumİğnenin etkisidir büyük ihtimalle. 15.gün yapın. Umarım pozitiftir
Hayirli olsun demek istiyorum canim.. Belirtilerin nelerdi ? Bende adet sancisi gibi ara ara gelip gidiyor. Bugun 8. gunum gazim varmis gibi hissediyorum. Pazar sabah test yapmayi dusunuyorum. 10. Gunum olucak.Benim bugün 12.günüm test yaptım silik cizgi çıktı ama anlaşılır bi sekilde
Canım 10.gün erken ben silik gördüm ama pazartesi emin olmak istiyorum insallah vardır bi kaç gündür migdemde yanma ve bulantı var evet bendede gaz vardı birde karnimin altında şislik ve sertlik varHayirli olsun demek istiyorum canim.. Belirtilerin nelerdi ? Bende adet sancisi gibi ara ara gelip gidiyor. Bugun 8. gunum gazim varmis gibi hissediyorum. Pazar sabah test yapmayi dusunuyorum. 10. Gunum olucak.
Ben 5.6.7. gunleri adet sancisi çektim. Bugun biraz hafifledi ama yinede arada geliyorlar. Ne dusuneyim bilemedim..Canım 10.gün erken ben silik gördüm ama pazartesi emin olmak istiyorum insallah vardır bi kaç gündür migdemde yanma ve bulantı var evet bendede gaz vardı birde karnimin altında şislik ve sertlik var
Aynen benimde baslarda cok fazlaydı su an azaldı ara ara oluyoBen 5.6.7. gunleri adet sancisi çektim. Bugun biraz hafifledi ama yinede arada geliyorlar. Ne dusuneyim bilemedim..
Allahhhimmmmmmmm Insallah benimde pozitif çikar !!!! Testin resmini yukleyebilirmisin canim ?Aynen benimde baslarda cok fazlaydı su an azaldı ara ara oluyo
Resimde tam belli olmuyo ama
12. Gunun degilmi ?
InsallahAllahhhimmmmmmmm Insallah benimde pozitif çikar !!!! Testin resmini yukleyebilirmisin canim ?
Insallah canım ya ignenin etkisi degildir insallh cok korkuyorum12. Gunun degilmi ?
Vallah ben görüyom. Pozitif yani
Evet 12.gün12. Gunun degilmi ?
Vallah ben görüyom. Pozitif yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?