Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

İğne vurulduktan 14 gün sonra test yap şuan vurdukları iğne zaten pozitif gösterecektir erken sevinç yaşama

İğnenin etkisidir büyük ihtimalle. 15.gün yapın. Umarım pozitiftir
Bende catlatma iğnesı oldum bugun 13. Gun mıydem bulanmaya başladı sol tarafımda batma var 9 gun test yapmıstım negatıf cıkmıstı acaba dıorum olmusmudur ilk defa yaptrdım bu arada iğneyı cok fazla umutlanmakta ıstemıorum

Mide bulantısı hemen başlar mı bilmiyorum. Yarın dan sonra bi test daha yapın umarım pozitiftir benim ilkinde pozitifti

Allahim sağlıkla mutlulukla bebeginizi kucağınıza almanizı nasip etsin.
Cok guzel bir enerjiniz var huzur veriyor:)
Bende cmtesi çatlatma ignesi olacağım ne olur bana dua edin tutsun..
Sevgilerimle
Amin canim allahim isteyen herkeze nasip etsin. Tabiki dua ederim Tez zamanda sizde kavusun yavrunuza

Aminnnnn cümlenize canim Allah nasip etsin.
Bu arada hangi çatlatma ignesini olmustunuz siz ?
Ovitrelle canim son denememdi hiç ümidim kalmamisti. Asilamaya gecicektik ocakta. Mucize iste tuttu bu sefer allahim isteyen herkese nasip etsin. 3. Denememde dusuk yapmistim çok zoruma gitmisti. 7 haftalikken dusuk oldu. Ama suna inandim hep, nefsime agir gelen hakkimda hayirli oluyor. Umarim saglikli bir sekilde kucagima alma nasip olur.

Ahh canım gelmiş gecmiş olsun.
Geçti bitti o günler..
Bebisinı sağlıkla kucağına almana duacıyım..
InsAllah rabbim kolaylıklar versin zorluklarını iyilestirsin..
MaşAllah diyelim..
Darısı başıma inşAllah

Merhaba kızlar 2. Çatlatma ignemi oldum bugün 6. Gün bakalım bu ay neler olucak insallah allahim bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

Merhaba kızlar 2. Çatlatma ignemi oldum bugün 6. Gün bakalım bu ay neler olucak insallah allahim bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Rabbim saglıkla huzurla bebegini kucağına almayı nasip etsin kardesim inşAllah mujde haberini yazarsın buraya ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…