- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
Bugün bi test daha yapıcam ama sizin yaptıklarınız erken gebelik ben normal testle yapiyorumSon bı kez yap bence test. Eğer çıkarsa hemen kan verirsin kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bi test daha yapıcam ama sizin yaptıklarınız erken gebelik ben normal testle yapiyorumSon bı kez yap bence test. Eğer çıkarsa hemen kan verirsin kuzum
13. Gün bugünKaçıncı gündü senin canım
Ben normal test de yaptım onda da silik çıkıyor ama koyulasmiyor sankiBugün bi test daha yapıcam ama sizin yaptıklarınız erken gebelik ben normal testle yapiyorum
Valla benim 13.gün de silik cıktı 14. Gun çıkmadıBen normal test de yaptım onda da silik çıkıyor ama koyulasmiyor sanki![]()
aksam atarim canim testim evdeTestinin fotosunu atsana canım.
Canim bence resim iyi cekilmemis ben goremiyorum pek.. Ama aynisi bendede oldu dun 12. gunum hic yoktu, bugun 13. gunum silik cikti yarin sabah terarliycam..kızlar merhaba bende 10eylülde çatlatma iğnesi oldum.9, günde silik çıktı. 11. günde negatife döndü. 13. günde akşam test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı foto koyuyorum bi bakabilir misiniz?
Ayrıca adet olacakmışım sancım var göğüslerim çok acıyor.benim gibi olan var mı? iğne olduğu günden beri ağrım var
Canım çizgi sonradan çıktıysa kuruma çizgisi olabilir. Pembemsi bir çizgi çıkması gerekiyor çünkü. İnşallah vardır amakızlar merhaba bende 10eylülde çatlatma iğnesi oldum.9, günde silik çıktı. 11. günde negatife döndü. 13. günde akşam test yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı foto koyuyorum bi bakabilir misiniz?
Ayrıca adet olacakmışım sancım var göğüslerim çok acıyor.benim gibi olan var mı? iğne olduğu günden beri ağrım var
Canım çizgi sonradan çıktıysa kuruma çizgisi olabilir. Pembemsi bir çizgi çıkması gerekiyor çünkü. İnşallah vardır ama![]()
bende tekrarlıycam bugün 14, günümCanim bence resim iyi cekilmemis ben goremiyorum pek.. Ama aynisi bendede oldu dun 12. gunum hic yoktu, bugun 13. gunum silik cikti yarin sabah terarliycam..
Canim yaptinmi test ??Bugün bi test daha yapıcam ama sizin yaptıklarınız erken gebelik ben normal testle yapiyorum
Yaptım malesef negatif canım allahın vardır bildigi nasip kısmet daha yolun basi ilk denemmCanim yaptinmi test ??
Kuzum bence var seninBu daha net sanki ne dersiniz ?
Kacinci gunBu daha net sanki ne dersiniz ?
Canim benimki dun negatifti tam sabahta boyle oldu.Bu da benim bugünkü testim ama hep böyle çıkıyor koyulaşma yokseninle aynı günlerimiz benimde 13 bugün
Canim moral bozmak yok allah beklemedigin anda olduru herseyi.Kızlar benimde 14. Günüm bu sabah test yaptım o kadar üzüldüm ki.. Beni en iyi siz anlarsınız şuan..
Bugun 13. Gunum canimKacinci gun
Bu testin markası predictor ise güvenmeyin iki ay boyunca kandım ona hamileyim sandım ama testin hep çıkan ikinci bir çizgisi var silik pembe. Yazık verdiğimiz paralara ve yaşadığımız yıkıma. Kaset testten şaşmayınBu da benim bugünkü testim ama hep böyle çıkıyor koyulaşma yokseninle aynı günlerimiz benimde 13 bugün