- 16 Aralık 2019
- 103
- 50
- 13
- Konu Sahibi Goncagul123
-
Geçen yaptığım prediktordu ama bu yaptığım comfort diye bı markaBu testin markası predictor ise güvenmeyin iki ay boyunca kandım ona hamileyim sandım ama testin hep çıkan ikinci bir çizgisi var silik pembe. Yazık verdiğimiz paralara ve yaşadığımız yıkıma. Kaset testten şaşmayın
Burda gayet belli hayırlı olsun gününün geçmesi değil yumurtlama dan kaç gün geçtiği önemli sanırım ovitrelle de vuruldun bende iki ay kullandım oniki gün etkisi sürmüştü 13 negatif olduKaset test de yaptım ben ama beklenen adet gecmeyince belki yanıltıcıdır diye düşündüm. Kaset testim de bu
Adet olacakmisim gibi ağrım da var bilmiyorum ki şaştım kaldım. Hafta sonuna kadar bekleyinm diyorum. Adet olmassam doktoruma giderim zaten. İğne etkisi ne zmn geçer anlayamıyoruz daBurda gayet belli hayırlı olsun gününün geçmesi değil yumurtlama dan kaç gün geçtiği önemli sanırım ovitrelle de vuruldun bende iki ay kullandım oniki gün etkisi sürmüştü 13 negatif oldu
Aynen burda baya belli canim benimde adet sancim var. bekliyelim bakalimKaset test de yaptım ben ama beklenen adet gecmeyince belki yanıltıcıdır diye düşündüm. Kaset testim de bu
Yeni bir ay yeni bir umut kuzum kacinci denemendi ?Benim de 18.gün adet oldum
Ilk denememYeni bir ay yeni bir umut kuzum kacinci denemendi ?
Bak ben 1 senedir bu tedaviyle ugrasiyorum. Normal de en fazla 6 deneme yapilabiliyor klomen ve catlatma ignesiyle. Benimkide bu 6. Ama arada hamile kaldim 3. Denememde ve 6 haftalikken dusuk yaptim. Hic bir zaman pes etme. Hep bir umut var. ve allah geciktiriyorsa bil ki guzellestiriyordur.Ilk denemem
İnsallah canım tesekür ederim umut verici konustugun içinBak ben 1 senedir bu tedaviyle ugrasiyorum. Normal de en fazla 6 deneme yapilabiliyor klomen ve catlatma ignesiyle. Benimkide bu 6. Ama arada hamile kaldim 3. Denememde ve 6 haftalikken dusuk yaptim. Hic bir zaman pes etme. Hep bir umut var. ve allah geciktiriyorsa bil ki guzellestiriyordur.
Canimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende hala olmadım adet bugün evden çıkamadım elimde test de yoktu yapamadım. Hala ara ara kasık ağrım vaar ama adet olcakmisim gibi geliyor bilemedim..Gunaydin kizlaaaar bugun 14. Gunum sabah test yaptim tam belli degil daha. Doktorumu arayip haftaya kan vermeye gidecegim.
Gunaydin cancanCanimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bende hala olmadım adet bugün evden çıkamadım elimde test de yoktu yapamadım. Hala ara ara kasık ağrım vaar ama adet olcakmisim gibi geliyor bilemedim..
Günaydın kuzum. 15. Gün bugün benimde. Bı test alıp yapicam çıkarsa bende yarın kan veririm. Güzel haberlerini bekliyorumGunaydin cancandun aksam kan verdim ogleden sonra belli olur. Sen kacinci gunundesin ? Benimde cok adet sancim oluyo. Iyi mi kotu mu bilemedim.
Ayyyyyyyy heycanlandim git hemen al yap noluuuuur catlarim benGünaydın kuzum. 15. Gün bugün benimde. Bı test alıp yapicam çıkarsa bende yarın kan veririm. Güzel haberlerini bekliyorum
Daha çıkamadım evden ama gidip alicam bugünM Meltem Selin Kiiiizzzzzz ne yaptin ne zaman yapican testi ???
Tamam canim haber et mutlaka. 2 bucuk saat sonra hamilemiyim degilmiyim ogrenicem... Cok heycanliyim canim yaDaha çıkamadım evden ama gidip alicam bugün
Kuzu anca cikabildim evden işlerim vardi smdi gidiyorum eczaneye. Haber vericem.. Sonic olumsuz da olsa üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bitanemTamam canim haber et mutlaka. 2 bucuk saat sonra hamilemiyim degilmiyim ogrenicem... Cok heycanliyim canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?