• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

Yaa inşallah hamilesindir hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur be de iğne oldum bugün 1 hafta oldu beklemek o kadar zor ki inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız
Ayy insallah canım benim bugün 14 gün oldu inan gecmek bilmedi yarin test yapip varsa kesinlestircem sizede haber veririm

Selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum klomenle birlikte kasıklarımda hala ağrılar var sizce iğnenin etkisimi yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi test ne zman yapsam doğru sonuç verir
sorunuza cevabim yok ama ben bir soru sormak istiyorum. hangi durumda dr catlatma ignesi kullanmaniz gerektigine karar verdi? klomen kullandiginiz icin mi, klomene ragmen gebelik olusmadigi icin mi? catlama problemi mi tespit edildi?

sorunuza cevabim yok ama ben bir soru sormak istiyorum. hangi durumda dr catlatma ignesi kullanmaniz gerektigine karar verdi? klomen kullandiginiz icin mi, klomene ragmen gebelik olusmadigi icin mi? catlama problemi mi tespit edildi?
Hayır zaten klomeni yumurtalari buyutmek icin kullandi sonrasinda yumurtalari catlatti benim esimde sperm hareketsizligi var bende bi sorun yok

Malesef kızlar bugün 14. Gün biraz önce dayanamayıp test yaptım ama çıkmadı çok üzgünüm
(One step test ne kadar güvenilir sizce)

Evet farklı markayla bugün de sabah yaptim ama yine yok anlamiyorum ki 13.gün bile acikca çıkmisti
Canim demek ignenin etkisi yeni geciyor. 2 gun bekle ve tekrarla derim ben. Benim 9. Gunumde belirgin cikmisti umutlanmistim 10. Gunumde yaptim silik cikti uzuldum daha ignenin etkisiymis bendede. Yarin 12. Gunun sabah yapmayi dusunuyorum yine.

kızlar iyi akşamlar ne yaptınız? yarın benim 12. günüm doluyor. Kan versemmi acaba erken mi olur? idrar testlerim 9-10-11. günlerde hep pozitif çıktı.

Back