Çatlatma iğnesinin 11.günü adete 3 gün var

Bende adetin 16. Günü iğne olmuştum. Maalesef çatlatma iğnesi sonrası iğnenin etkisimi yoksa gebelik mi şüphesine düşmemek için adetin gecikmesini beklemen daha sağlıklı olur. Ama dediğim gibi iğnenin 13. Günü benim idrar testi aşırı silikti. Flaş tutup anca görmüştüm az da olsa 2. Çizgiyi görünce kan vermeye koştum. kanda beta hcg 32 çıkmıştı.

Ay darısı basıma inşaallah ya peki sonra noldu nasıl yukseldi gec döllenme falan mı olmuş deger düşük demedi mi doktorunuz? Ben iğnenin 9.günü testte negatif görünce geçti etkisi demek dedim kanda da negatif cıktı 10.gün e sonra 11.gün silik cıknca acaba dedim busefer düşünmiyim dedikce aklımdan cıkmıyo günler geçmiyo sanki

Günaydın kızlar bugünkü belirtilerim biraz fazla göğüslerim fazla acıyor. Kasıklarım fa ve belimde agrı var. Hatta sabah namazında iki kere siddetli bi kasık agrısı girdi. Bacaklarıma falan vuruyor ağrı sanırım adet geliyor Birazdan da 12.gün testimi yapıcam.

Yine hayalet bir ikinci çizgi var adetime iki gün var söylendigi gibi adeti beklemek en doğru sonuç verecek

Ederim tabi test yaptın mi
Yaotım
Senin çatlama ayın kaçında oldu
Evet yaptım hayalet bir cizgi var yok arası ince bi çizgi gibi cıktı.
Benim 23haziranda sabah erkenden yapıldı iğnem çatlayıp catlamadıgına bakılmadı ama ve ben çatladıgını hiç anlamadım oyuzden birazda böyle gitgel yasıyorum

36 saat sonra Çatlıyo 24 akşam üzeri çatlamıştır 7 haziranda adet olmalısın bugün çatlamanın 10. Günü daha bak benim de çatlamanın 10. Günü böyle çıktı 12 de net çıktı

Eklentiler

• 6BDF0891-CE01-4B06-B3AF-474028FA2F73.jpeg
    52,6 KB · Görüntüleme: 538
36 saat sonra Çatlıyo 24 akşam üzeri çatlamıştır 7 haziranda adet olmalısın bugün çatlamanın 10. Günü daha bak benim de çatlamanın 10. Günü böyle çıktı 12 de net çıktı
Ben iğnenin kaçıncı günüyse ona göre söyledim catlamayı bilmedigimden canım ama çatlama olmayadabiliyormuş yani illa catlıcak diye de bişey yokmus bende normalde yumurtalamayı falan anlarım buay hic anlamadım catlamadı herhalde dedim

Kızlar mesela ayaltaylen yürürken sancı gibi birsey oluyor yumurta lıkların olduğu Kısımda ağrı sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…