-
- Konu Sahibi Sessizsedali
Cnm ben dayanamadım biraz önce yaptım test yapar yapmaz beyaz çizgi belirdi sonra kayboldu daha öncede aynı testten yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı birde çok su içmiştim belki ondan mi net çıkmadı test de yok başka tekrar sipariş vereceğimCanım zaten cok silik fotoda da cok belli olmuyor ama görebilirsen böyle biri dün biri bugün sabah ama dokuzuncu gün tek cizgiydi om onbirde biraz belirginleşti sanki kanda da negatif ama hala nasıl oluyosa umut ediyorum
Yok pembe kanama sadeceKimyasaldan çok iğnenin etkisiyle cıktıgını düşündürdü bana ama bilemiyorum kimyasal gebelikte çok berbat bişeymiş hamilemisin degılmısın anlamaya calısırken düşüp gidiyo sonrada bütün düzenin hormonların bozuluyo. Kanaman cokmuydu peki enfeksiyona baglı kanama olabilir mi ki
Canım sabırlı ol inşallah iyi haberler verirsinCnm ben dayanamadım biraz önce yaptım test yapar yapmaz beyaz çizgi belirdi sonra kayboldu daha öncede aynı testten yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı birde çok su içmiştim belki ondan mi net çıkmadı test de yok başka tekrar sipariş vereceğim
Çok üzüldüm ya ne kadar beklemesem de üzüldümCanım sabırlı ol inşallah iyi haberler verirsin
Valla bende öyle o kadar ağladım kiÇok üzüldüm ya ne kadar beklemesem de üzüldüm
Ovülasyom testi yaptınız mı benim test yok sadece ovülasyon var sipariş verdimCanım zaten cok silik fotoda da cok belli olmuyor ama görebilirsen böyle biri dün biri bugün sabah ama dokuzuncu gün tek cizgiydi om onbirde biraz belirginleşti sanki kanda da negatif ama hala nasıl oluyosa umut ediyorum
Canım benim de öyle çöküyor iki gündür şimdi test yaptım bu şekilde çıktı varsa gebelik testi yapOvülasyon bu şekilde çıkıyor 11. Gün olacak iğneden sonra lütfen sizin nasıl
Sizin iğneden sonra kaçıncı gün çok tsklerBak canım
Ben de iğne yok yumurtlamanın 12. günü ovulasyon aynı senin ki gibiydi sabah kan ver bence sendede varSizin iğneden sonra kaçıncı gün çok tskler
İğne yoksa o zaman yanıltıcı olur ya hiç boş yere vermeyim kan doktor olmazsan 14.gün dediBen de iğne yok yumurtlamanın 12. günü ovulasyon aynı senin ki gibiydi sabah kan ver bence sendede var
Beyaz çizgi nasıl oluyorki öyle bişey varmı bilmiyorum ya tek cizgi ya çift cizgi gördüm ben. Kimyasal gebelikte de silik cıkmıstı benim ilk ögrendigim deger 100lerdeydi bide simdi de 3.16 arada bukadar fark varken aynı cızgı cıkması da garip bilmiyorum yani cok üstüne düşüyoruz herhaldeCnm ben dayanamadım biraz önce yaptım test yapar yapmaz beyaz çizgi belirdi sonra kayboldu daha öncede aynı testten yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı birde çok su içmiştim belki ondan mi net çıkmadı test de yok başka tekrar sipariş vereceğim
HamilemisinizBen de iğne yok yumurtlamanın 12. günü ovulasyon aynı senin ki gibiydi sabah kan ver bence sendede var
Hemde nasıl üstüne düşüyorum yani diyorum ki çocuğum bu kadar beklenen bir çocuk olduğunu bilse hemen gelirdiBeyaz çizgi nasıl oluyorki öyle bişey varmı bilmiyorum ya tek cizgi ya çift cizgi gördüm ben. Kimyasal gebelikte de silik cıkmıstı benim ilk ögrendigim deger 100lerdeydi bide simdi de 3.16 arada bukadar fark varken aynı cızgı cıkması da garip bilmiyorum yani cok üstüne düşüyoruz herhalde
Ovülasyon testlerinin yanıltıcı oldugunu söylemişti doktorum aslında vardı yapıyordum ve tam günlerinde pozitif cıkıyordu ama melesa bende kist olmuş yumurtlamamısım ozaman da pozitif cıkmıstı test ve cok.verimli bi ay gecirmiştik bosunaymış onu anladım. Yani demem o ki ovulasyona da cok güvenmemek gerekOvülasyom testi yaptınız mı benim test yok sadece ovülasyon var sipariş verdim
Aslında biliyorum yanıltıcı olduğunu ama yünede doğru çıkan birilerini arıyorumOvülasyon testlerinin yanıltıcı oldugunu söylemişti doktorum aslında vardı yapıyordum ve tam günlerinde pozitif cıkıyordu ama melesa bende kist olmuş yumurtlamamısım ozaman da pozitif cıkmıstı test ve cok.verimli bi ay gecirmiştik bosunaymış onu anladım. Yani demem o ki ovulasyona da cok güvenmemek gerek
Yani benim adetim geckmişti ama degerim düşük cıkmıstı günaşırı teste cagrdı doktor sonra degerim dusmeye başladı tutunamamıs kimyasal gebelik olmuş demişti ama göründüğü kadar masum gelip gitmedi kac aydır duzenimi bozdu dedigim gibiCanım kimyasal gebelik adetten sonra mı oluyo birde rengi nasıl