Çatlatma iğnesinin 11.günü adete 3 gün var

Bende adetten 2 gün önce ilişkiye girdik eşimle. Adet oldum sonra 3 4 gün sürdü. Ondan sonra hiç ilişkiye girmedik. Ve bir sonraki adetime 7 gün var. Bende dün pembe akıntı geldi kahverengiye döndü. Sonra kayboldu. Karnımda şişlik var ama başka hiç belirti yok. Peki mümkün mü adet görüp ilişki girmeden hamilelik

Canim 11. Gun sancilarin baslamis goruyorumki hamilesin gercekten ise yaradimi

O ay biraz geç adet oldum cok sancılı adet oldum yine kimyasaldan süphelendim ama üstünde durmadım bir daha ki ay asılama ile hamile kaldım ben canım
Ayy butun umitlerim sondu suan bende 11.gunde kasik agrisi cekiyordum bir umut senin adina cok sevindim rabbim anali babali buyutsun ins canim

Ayy butun umitlerim sondu suan bende 11.gunde kasik agrisi cekiyordum bir umut senin adina cok sevindim rabbim anali babali buyutsun ins canim
Amin Allah razı olsunHerşey nasip kısmet vakti saati gelince oluyor biz sabırsızız biraz dua et canım bende cok bekledim buanı inan Rabbim en kısa zamanda sanada tatdırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…