- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- Konu Sahibi Sessizsedali
İnşaallah vardır canımKızlar 14.gün olmazsam test yaptıracam ben hamilelik belirtim yok ama yine de yaptıracam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah vardır canımKızlar 14.gün olmazsam test yaptıracam ben hamilelik belirtim yok ama yine de yaptıracam
Hayır canım bende öyle bişey olmuyorKızlar mesela ayaltaylen yürürken sancı gibi birsey oluyor yumurta lıkların olduğu Kısımda ağrı sizdede oluyor mu
Üçüncü günse koyuluk biraz fazla olmalı canım yarın tekrarla istersenKızlar benimde bugün çatlama iğnesinin 13.günü. 10.günden beri test yapıyorum. Hergün hayalet çizgi çıkıyor. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. Yani ilacı vücudumdan atmışımdır diye düşünüyorum ama artışta yok renkte sanki. Teslerimde bunlar en üsttekinden aşağı doğru sırasıyla 10. 11. 12. Ve en alttaki de bugün yani 13. Gün. Bana koyuluk hep aynı geliyor. Tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim.
Sondaki digerlerine göre bi tık koyu gibi geldi bana ama yarın sabah ilk idrarla bir daha yapıp p.tesi kan testi yaptır istersen sende canımKızlar benimde bugün çatlama iğnesinin 13.günü. 10.günden beri test yapıyorum. Hergün hayalet çizgi çıkıyor. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. Yani ilacı vücudumdan atmışımdır diye düşünüyorum ama artışta yok renkte sanki. Teslerimde bunlar en üsttekinden aşağı doğru sırasıyla 10. 11. 12. Ve en alttaki de bugün yani 13. Gün. Bana koyuluk hep aynı geliyor. Tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim.
Evet yarın tekrarlıycam ama çok kafam karışık günlerdir. Böyle aynı olup sonra artan var mı acaba yani olursa da benim için bi mucize olur zaten. Eşimin sperm sayısı 0 a yakın. Ben polikistik overliyim. Bua y çatlatma iğnesiyle 5 tane yumurtam oluşmuş ama. Çatladı mı çatladıysa da eşimin canlı spermi var mıydı... Olursa tam bir mucize. O yüzden de heveslenme istemiyorum ama silikleşmedi de..Üçüncü günse koyuluk biraz fazla olmalı canım yarın tekrarla istersen
Rabbim ol derse hersey olur biz isticez oda verecek inşaallah canım. Buarada bende konuyu bu yuzden acmıstım aslında hani silik cıkıpta kanda da düşük cıkıp sonra yukselen var mı diye cünkü benim 10.gün kanda 3.16ydı ama idrarda hep silik cıkıyor e kanda önce yukseliyorsa idrarda nasıl cıkıyor o kafa karıştırıcıEvet yarın tekrarlıycam ama çok kafam karışık günlerdir. Böyle aynı olup sonra artan var mı acaba yani olursa da benim için bi mucize olur zaten. Eşimin sperm sayısı 0 a yakın. Ben polikistik overliyim. Bua y çatlatma iğnesiyle 5 tane yumurtam oluşmuş ama. Çatladı mı çatladıysa da eşimin canlı spermi var mıydı... Olursa tam bir mucize. O yüzden de heveslenme istemiyorum ama silikleşmedi de..
Üzmek istemem ama sizin yok benceKızlar benimde bugün çatlama iğnesinin 13.günü. 10.günden beri test yapıyorum. Hergün hayalet çizgi çıkıyor. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. Yani ilacı vücudumdan atmışımdır diye düşünüyorum ama artışta yok renkte sanki. Teslerimde bunlar en üsttekinden aşağı doğru sırasıyla 10. 11. 12. Ve en alttaki de bugün yani 13. Gün. Bana koyuluk hep aynı geliyor. Tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim.
Bende heveslenme istemiyorum ya aslında çok belirtim de yok.Üzmek istemem ama sizin yok bence
Evet yaa sanırım bu iğnenin enteresan yan etkilerinden biri...Rabbim ol derse hersey olur biz isticez oda verecek inşaallah canım. Buarada bende konuyu bu yuzden acmıstım aslında hani silik cıkıpta kanda da düşük cıkıp sonra yukselen var mı diye cünkü benim 10.gün kanda 3.16ydı ama idrarda hep silik cıkıyor e kanda önce yukseliyorsa idrarda nasıl cıkıyor o kafa karıştırıcı
Bak benmde çatlamanın 12. Günü böyle çıktı bende iğne yok normal örnek olsun diye gece 11 de yaptım ilk idrar da değilEvet yarın tekrarlıycam ama çok kafam karışık günlerdir. Böyle aynı olup sonra artan var mı acaba yani olursa da benim için bi mucize olur zaten. Eşimin sperm sayısı 0 a yakın. Ben polikistik overliyim. Bua y çatlatma iğnesiyle 5 tane yumurtam oluşmuş ama. Çatladı mı çatladıysa da eşimin canlı spermi var mıydı... Olursa tam bir mucize. O yüzden de heveslenme istemiyorum ama silikleşmedi de..
Maşaallah çok güzel belli olmuş baya. Benim çok saçma bişeyler oldu. İğnenin etkisi 13. Güne kalırmıymış böyle..Bak benmde çatlamanın 12. Günü böyle çıktı bende iğne yok normal örnek olsun diye gece 11 de yaptım ilk idrar da değil
Canım bekle belki geç döllenme olmuştur Birgül bile fark eder adet olmazsan tekrarlaMaşaallah çok güzel belli olmuş baya. Benim çok saçma bişeyler oldu. İğnenin etkisi 13. Güne kalırmıymış böyle..
Öyle yapıcam canım belki yarın kan da veririm idrar testi silikleşmez ise tabi. Hayırlısı olsun inşaallahCanım bekle belki geç döllenme olmuştur Birgül bile fark eder adet olmazsan tekrarla
Benimde yok malesef keşke olsaydı insan yinede umut ediyorBende heveslenme istemiyorum ya aslında çok belirtim de yok.
Bilmiyorum canım çok üstüne düşüyoz rahat olsak belki daha iyi olacakta olmuyo işte. Bende burda biyerde okumustum böyle kan testi 3 cıkmıs hamile oldgumu hissediyodum diyor sonra testi yenilemiş yükselmiş birden degeri bende acaba benimde öyle olurmu diyorum işte bu arada benim eşimde varikoselde ameliyat oldu ama biz sonuc alamadık hala bazıları hemen alıyor demekki vakti saati gelmemiş diyorum artıkEvet yaa sanırım bu iğnenin enteresan yan etkilerinden biri...
Allah tan ümit kesilmez. Ben 6 ay önce düşük yaşadım. Ama hamile olduğumu doktorların tüp bebekten başka çareniz yok dediği gün öğrenmiştim. Eşimin sperm sayısı ve hareketi 0 a yakın çıkmıştı. Pek mümkün değildi tıbben ama olmuştu. Bunu yaşadığım için şu an son ama kadar ümidimi kesmem. Allah ım hepimizi sevindirsin inşaallahBenimde yok malesef keşke olsaydı insan yinede umut ediyor
Sen kan testi yaptırmayacakmısın canım yaptır artık bence belli var cunku maşaallah güzel cıkmısBak benmde çatlamanın 12. Günü böyle çıktı bende iğne yok normal örnek olsun diye gece 11 de yaptım ilk idrar da değil
İnşallah olmuştur canım. Benim dış gebelik oluşmuş sonlandırıldı maleseefAy darısı basıma inşaallah ya peki sonra noldu nasıl yukseldi gec döllenme falan mı olmuş deger düşük demedi mi doktorunuz? Ben iğnenin 9.günü testte negatif görünce geçti etkisi demek dedim kanda da negatif cıktı 10.gün e sonra 11.gün silik cıknca acaba dedim busefer düşünmiyim dedikce aklımdan cıkmıyo günler geçmiyo sanki
İnşaallah canım sağol. Aa çok üZüldüm Rabbim sağlıklıca hayırlı evlat versin inşaallah tez vakitteİnşallah olmuştur canım. Benim dış gebelik oluşmuş sonlandırıldı maleseef