Çatlatma iğnesinin 11.günü adete 3 gün var

30 yaşındayım şöyle hazıranda rahim filmi çekindim tüplerim tıkalıymış
Ondan olmamıstır ozaman acıldıysa kalırsın yakında muhtemelen baska sorun yoksa tabi doktor bakmıstır herhalde cunkü rahim filmi sonrası hemen hamile kalan çok var ben geçen sene cekilmştim bi sorun çıkmamıştı

İnşallah yani benim bu ay yaşamadığım şey kalmadı hayırlısı

İki yıl civarı ama doktora tedavi için ilk defa hazıranda. Başladık eşim doktora karşı olduğu için
Peki eşiniz muayene oldumu aslında böyle durumlarda erkeğim spermlerine de bakıyorlar hemen cunku varikosel tarzı seyler oluyormus. Erkekleri de hiç anlamıyorum zaten kadınların gitmedigi yer afedersiniz göstermediği yer kalmıyor bir sperm vermekten utanıyorlar

Evet o da muayene oldu bir sorun çıkmadı o da zaten zorla gitti

Benim bir dört yıla dayanıyor cok zorlu süreç hala da ugrasıyorum ama bende cok tek basıma uğrastm basta eşim cok oralı olmadı olur bakalım üzülme bakalım Allah tan bakalım diye diye hep erteledi sonra doktora gittiğinde varikosel oldgunu ogrendik yani kadında bi sorun oldugunuda birşekilde hallediliyo ama erkekteki daha zor oluyor bence ameliyat falan düzelmesi etmesi vs zorlu süreç onu düzeltiyon sende bisey cıkıyo kendini duzeltıyn onda cıkıyo ugrasıp duruyoz işte ama kelimenin tam anlamıyla ikimiz beraber üstüne gidicez ne tedavi gerekiyorsa yapıcaz diyerek bizde geçtiğimiz mayısta basladık benim düzensizliklerde sebep oldu biraz yani

Çok zor bir süreç ben bir sene ye hakim vajinismus sorunuyla uğraştım tek başıma yendim eş desteği olmadan .bu sorunu yendim şimdi çocuk olmuyor bazen kendimi çok yorgun hissediyorum gücüm kalmadı gibi

Benim doktorum 13. Günde yapmamı ilacın etkisinin anca geçtiğini söylemişti. 13. Günde hala çizgi görünüyorsa kan ver direk çıkar.

Çok zor bir süreç ben bir sene ye hakim vajinismus sorunuyla uğraştım tek başıma yendim eş desteği olmadan .bu sorunu yendim şimdi çocuk olmuyor bazen kendimi çok yorgun hissediyorum gücüm kalmadı gibi
Onuda azcok biliyorum yani tam öyle bişey yasamadım ama benzer bişeyler yasadım bende zorlanmıştım ilk zaman oda cok etkiledi ilişkiyi ve alısmayı falan tabi

Benim doktorum 13. Günde yapmamı ilacın etkisinin anca geçtiğini söylemişti. 13. Günde hala çizgi görünüyorsa kan ver direk çıkar.
Zaten iğnenin 14.günü adet tarihime denk geliyor ben yani birgün öncesi gibi iki gün öncesinde de cıkar herhalde ben catlatma iğnesini 16.gün oldum bide bendeki gariplik dün aksam kan testinde negatif cıktı ama idrarda silik cıkıyor

İnşaallah Rabbim hayırlısyla nasip eder inşaallah ama suan hiç hissetmiyorum daha önce kimyasalda hissetmiştim suan cok karman çorman herşey göğüslerimde acımaya basladı adet olucam gibi geliyor
İnşallah olmazssın canım göğüs ağrısı yaşayan hemen hamile kalıyo benimde ağırsa hemen adet oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…