Çatlatma iğnesinin 11.günü adete 3 gün var

Canım zaten cok silik fotoda da cok belli olmuyor ama görebilirsen böyle biri dün biri bugün sabah ama dokuzuncu gün tek cizgiydi om onbirde biraz belirginleşti sanki kanda da negatif ama hala nasıl oluyosa umut ediyorum😕
Cnm ben dayanamadım biraz önce yaptım test yapar yapmaz beyaz çizgi belirdi sonra kayboldu daha öncede aynı testten yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı birde çok su içmiştim belki ondan mi net çıkmadı test de yok başka tekrar sipariş vereceğim

Kimyasaldan çok iğnenin etkisiyle cıktıgını düşündürdü bana ama bilemiyorum kimyasal gebelikte çok berbat bişeymiş hamilemisin degılmısın anlamaya calısırken düşüp gidiyo sonrada bütün düzenin hormonların bozuluyo. Kanaman cokmuydu peki enfeksiyona baglı kanama olabilir mi ki
Yok pembe kanama sadece

Cnm ben dayanamadım biraz önce yaptım test yapar yapmaz beyaz çizgi belirdi sonra kayboldu daha öncede aynı testten yapmıştım ama hiç böyle olmamıştı birde çok su içmiştim belki ondan mi net çıkmadı test de yok başka tekrar sipariş vereceğim
Canım sabırlı ol inşallah iyi haberler verirsin

Ovülasyon bu şekilde çıkıyor 11. Gün olacak iğneden sonra lütfen sizin nasıl

Eklentiler

• 219B9CFD-683F-46E5-B72A-EA76625EA2D5.jpeg
    219B9CFD-683F-46E5-B72A-EA76625EA2D5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 494
Canım zaten cok silik fotoda da cok belli olmuyor ama görebilirsen böyle biri dün biri bugün sabah ama dokuzuncu gün tek cizgiydi om onbirde biraz belirginleşti sanki kanda da negatif ama hala nasıl oluyosa umut ediyorum😕
Ovülasyom testi yaptınız mı benim test yok sadece ovülasyon var sipariş verdim

Beyaz çizgi nasıl oluyorki öyle bişey varmı bilmiyorum ya tek cizgi ya çift cizgi gördüm ben. Kimyasal gebelikte de silik cıkmıstı benim ilk ögrendigim deger 100lerdeydi bide simdi de 3.16 arada bukadar fark varken aynı cızgı cıkması da garip bilmiyorum yani cok üstüne düşüyoruz herhalde😕

Beyaz çizgi nasıl oluyorki öyle bişey varmı bilmiyorum ya tek cizgi ya çift cizgi gördüm ben. Kimyasal gebelikte de silik cıkmıstı benim ilk ögrendigim deger 100lerdeydi bide simdi de 3.16 arada bukadar fark varken aynı cızgı cıkması da garip bilmiyorum yani cok üstüne düşüyoruz herhalde😕
Hemde nasıl üstüne düşüyorum yani diyorum ki çocuğum bu kadar beklenen bir çocuk olduğunu bilse hemen gelirdi😊

Ovülasyom testi yaptınız mı benim test yok sadece ovülasyon var sipariş verdim
Ovülasyon testlerinin yanıltıcı oldugunu söylemişti doktorum aslında vardı yapıyordum ve tam günlerinde pozitif cıkıyordu ama melesa bende kist olmuş yumurtlamamısım ozaman da pozitif cıkmıstı test ve cok.verimli bi ay gecirmiştik bosunaymış onu anladım. Yani demem o ki ovulasyona da cok güvenmemek gerek

Ovülasyon testlerinin yanıltıcı oldugunu söylemişti doktorum aslında vardı yapıyordum ve tam günlerinde pozitif cıkıyordu ama melesa bende kist olmuş yumurtlamamısım ozaman da pozitif cıkmıstı test ve cok.verimli bi ay gecirmiştik bosunaymış onu anladım. Yani demem o ki ovulasyona da cok güvenmemek gerek
Aslında biliyorum yanıltıcı olduğunu ama yünede doğru çıkan birilerini arıyorum

Canım kimyasal gebelik adetten sonra mı oluyo birde rengi nasıl
Yani benim adetim geckmişti ama degerim düşük cıkmıstı günaşırı teste cagrdı doktor sonra degerim dusmeye başladı tutunamamıs kimyasal gebelik olmuş demişti ama göründüğü kadar masum gelip gitmedi kac aydır duzenimi bozdu dedigim gibi

X