- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Canım sabah gebelik testi yaptın ve silik çıktı ama biliyorum iğnenin etkisi.. Birde pazar sabah yapayım diyorum gebeliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sabah gebelik testi yaptın ve silik çıktı ama biliyorum iğnenin etkisi.. Birde pazar sabah yapayım diyorum gebeliği
Tamam canım yapayım inş biraz beklemiş idrarla yapayım saat 6 da yapayım seni etiketleyimsweetdreams1985 canım bir de sen ovu testi yap bakalım. Eger ovu testinde ikinci cizgi cıkmaz da gebelik testinde cıkarsa o zaman supheleniriz.
Tamam canım yapayım inş biraz beklemiş idrarla yapayım saat 6 da yapayım seni etiketleyim
Kırpsana yanlardan canımTamam canım anlastık ya bende dun aksamkini atacagım ama bir turlu yukleyemedim.
Kırpsana yanlardan canım
BirAsilAnnesi canım resimleri yukluyorum siliklesme var ama tabiki yinede yaptigm gebelik testine güvenmiyorum
İnş canım yapalım umarım o zamana kadar dayanabilirim silik ama yinede umudum azaldı çünkü belirtilerim azaldı sanki ne bileyim yaa sende bi değişiklik var mıSeninki baya siliklesmis bak. Ne yapalım biliyor musun pazartesi 12.gun oluyor sabah ilk idrarla gebelik testi yapalım. O zaman net sonuc cıkar.
İnş canım yapalım umarım o zamana kadar dayanabilirim silik ama yinede umudum azaldı çünkü belirtilerim azaldı sanki ne bileyim yaa sende bi değişiklik var mı
Cbenim ovu testime ne diyorsun peki?
bir şey söyleyeyim mi benim de belirtilerim uçtu gitti.
hiçbir şeyim yok.
pazartesiye kadar ovu testi de gebelik testi de yapmayacağım.
testlere yazık :)
benim de umudum yok pozitif göreceğimden
Canım senin onu testin nerde paylaşmamışsınbenim ovu testime ne diyorsun peki?
bir şey söyleyeyim mi benim de belirtilerim uçtu gitti.
hiçbir şeyim yok.
pazartesiye kadar ovu testi de gebelik testi de yapmayacağım.
testlere yazık :)
benim de umudum yok pozitif göreceğimden
C
Canım senin onu testin nerde paylaşmamışsın
BirAsilAnnesi canım seninkinde silik bayağı hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım 7. Gün değil ki geçen çarşamba olduk bugün 9. Günresimdekinden bir tık daha koyu normalde.
bilemiyorum bana 7.güne göre hala koyu geliyor.
o yüzden iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi emin olamıyorum.
amin inşallah hayırlısı olsun.
Canım 7. Gün değil ki geçen çarşamba olduk bugün 9. Gün
Tamam canım :)iğneyi olduğum günü saymıyorum ben canım.
ayrıca bu ovu testi dün yani benim hesabıma göre 7.gün yaptığım test.
bu gün yani 8.gün test yapmadım ben.
Tamam canım :)