- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 33
Psikolojik olabilir canım bizimkisi ben yinede yarın yapabilirm emin değilim
valla ben emin değilim iki tüp denememde bile bu kadar negatifi görmekten çekinmemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik olabilir canım bizimkisi ben yinede yarın yapabilirm emin değilim
Benimki yarın 12. Günüm ama umudum azaldı.. Yinede yarın yapacam inş testi :) inş seninkide tutmuştur belkide 2 gün sonra yenile testiniignenin uzerinden 12 gun gecmesi gerekiyor test yapmak icin
Yaa senin tüp bebek denemen de mi var canım benim inş Rabbim bu sefer nasip eder..valla ben emin değilim iki tüp denememde bile bu kadar negatifi görmekten çekinmemiştim
canim soylemek istedigim biliyorsundur muhtemelen catlatma ignelerinde hvg yani hamilelik hormonu var vucudun bunu atmasi icin 10 12 gun gecmesi gerekiyo yanlis gebelik tahmini olabiliyor testlerde oyuzden yarindan sonra yap derim umudun neden azaldiBenimki yarın 12. Günüm ama umudum azaldı.. Yinede yarın yapacam inş testi :) inş seninkide tutmuştur belkide 2 gün sonra yenile testini
Yaa senin tüp bebek denemen de mi var canım benim inş Rabbim bu sefer nasip eder..
Canım benim hiç belirttim yok ondan dolayı seninle alakası yok ben birden öyle düşündümcanim soylemek istedigim biliyorsundur muhtemelen catlatma ignelerinde hvg yani hamilelik hormonu var vucudun bunu atmasi icin 10 12 gun gecmesi gerekiyo yanlis gebelik tahmini olabiliyor testlerde oyuzden yarindan sonra yap derim umudun neden azaldi
biliyorum benim icin soylemediginiziCanım benim hiç belirttim yok ondan dolayı seninle alakası yok ben birden öyle düşündüm
biliyorum benim icin soylemediginizi
ben ilk igne yaptiktan sonra 10 gun kadar cok kasik bel agrisi cektim son 4 5 gundur bendede hic bir belirti yok sadece afedersiniz ama kabizlik vede gogus sizisi var
hayirlisi olsun hakkimizda ama asilama yaptirinca hic bir belirti olmadan gebe kalan sayisi cok fazlaKabızlık beni de mahvetti. Surup ictim en sonunda. Bel agrım var benim de. Bende umutsuzum malesef ki.
tup bebeklerde gen arastirmasi yaptinizmi ?Kabızlık beni de mahvetti. Surup ictim en sonunda. Bel agrım var benim de. Bende umutsuzum malesef ki.
tup bebeklerde gen arastirmasi yaptinizmi ?
Ya kızlar benim aşırı derecede bel ağrım var nedense..benim gibi olan varmı??dün gece hiç yatamadim agrisindan.kötüye mi alamethamilelik belirtisi olamazmı acaba?bugun igneden sonraki 9.günum.adetimede 9 gun var daha...
İğnenin etkisi geçsede kurtulsak bel ağrısından..neden umutlu değilsin canım?kaç gün var adetine?benim de günlerdir bel ağrım var canım bu gün iğneden sonra 11.günüm benim de. iğneden kaynaklı olduğunu düşünüyorum zaten umutlu da değilim.
bendede asiri bel agrisi olmustu ilk asilamamda boyle seyler olmamisti cok umutlanmistim ama artik hic bir belirti yokİğnenin etkisi geçsede kurtulsak bel ağrısından..neden umutlu değilsin canım?kaç gün var adetine?
İğnenin etkisi geçsede kurtulsak bel ağrısından..neden umutlu değilsin canım?kaç gün var adetine?
Canım merhaba iyyimm çok şükür sabah gebelik testi yaptım yok denecek kadar silik bir gölge çıktı dediğin gib etkisi iğnenin geçmiş salı günü gebelik testini tekrar yaparım belki ama galiba tutmadı bu ay canımsweetdreams1985 canım yaptın mı test ne durumdasın?
Canım merhaba iyyimm çok şükür sabah gebelik testi yaptım yok denecek kadar silik bir gölge çıktı dediğin gib etkisi iğnenin geçmiş salı günü gebelik testini tekrar yaparım belki ama galiba tutmadı bu ay canım