- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Haklısın canım inşallah yüzümüze güler Rabbim :)anlaştığımıza sevindim
düşünmemeye çalışacağım pazartesiye kadar.
olumsuz sonuç alırsam üzülmek istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım inşallah yüzümüze güler Rabbim :)anlaştığımıza sevindim
düşünmemeye çalışacağım pazartesiye kadar.
olumsuz sonuç alırsam üzülmek istemiyorum.
Haklısın canım inşallah yüzümüze güler Rabbim :)
Bugün iyiyim canım sadece evi süpürdüm kasıklarımda sağlı sollu kasılma veya batma tarzı hafif ağrı oldu.. Kas ağrısı da olabilir bu arada bana kızacaksın ben sabah yine dayanamadım test yaptım haka belirgin çıkıyo iğnenin etkisi geçmemiş kimilerininki 10. Hatta 9. Günde tek çizgi çıkmış bizde neden etkisi bu kadar sürdü anlamadım.. Birde sabah progestoron hormonuna baktırdım yumurtlama kaliteli mi diye 21.8 çıktı gayet iyiymiş ama bakalım tuttu mu?? Sende be var ne yokaminn inşallah canım.
bu gün nasılsın?
Bugün iyiyim canım sadece evi süpürdüm kasıklarımda sağlı sollu kasılma veya batma tarzı hafif ağrı oldu.. Kas ağrısı da olabilir bu arada bana kızacaksın ben sabah yine dayanamadım test yaptım haka belirgin çıkıyo iğnenin etkisi geçmemiş kimilerininki 10. Hatta 9. Günde tek çizgi çıkmış bizde neden etkisi bu kadar sürdü anlamadım.. Birde sabah progestoron hormonuna baktırdım yumurtlama kaliteli mi diye 21.8 çıktı gayet iyiymiş ama bakalım tuttu mu?? Sende be var ne yok
En doğrusunu yapıyorsun canım inşallah bende pazartesi yapacam artık iğne etkisi geçmiyor kolay kolay bilseydim bugün doğum evinde beta yada baktırırdım eğer yüksek bi değerse mesela 50 nin üstünde gebelik lehine olabilirdi unuttum onuaa değerin gayet iyi çıkmış. bu da çatladığını gösteriyor zaten. test pazartesiye kadar yapmamak lazım bence. benovu testi de gebelik testi de yapmıyorum pazartesiye kadar. pazartesi 12.günüm oluyor ne çıkarsa doğrudur artık bence.
En doğrusunu yapıyorsun canım inşallah bende pazartesi yapacam artık iğne etkisi geçmiyor kolay kolay bilseydim bugün doğum evinde beta yada baktırırdım eğer yüksek bi değerse mesela 50 nin üstünde gebelik lehine olabilirdi unuttum onu
İnşallah ikimizde de vardır canım Rabbim büyük rahmeti bol bizlerede nasip etsin.. Kasık ağrıların bitti mi?Ben zaten inan umutlu degilim kendimden. Belirtiler bile ucup gitti. Demek ki ignenin etkisiymis hersey. Umarım senin vardır canım. Kanda adetim gecerse baktırırım ancak baska turlu 0 degeriyle yuzlesemem.
İnşallah ikimizde de vardır canım Rabbim büyük rahmeti bol bizlerede nasip etsin.. Kasık ağrıların bitti mi?
Aynen adete 9 gün kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı :)Cok agrım vardı ama dun ve bugun yok hic canım. Arada biraz batıyor o kadar. Hakkımızda hayırlısı. Pazartesi bizim gunumuz olur insallah. Adetime 8 9 gun kaldı zaten.
Canim bugun igneden sonra 8. Gunum merakla teset yapmayi bekliyorum bende..ağrım fln yok ama akıntım var niye acaba?İNSALLAH hamişizdirO Orhanhulya canım nasılsın var mı bi değişiklik
Çok şükür canım iyiyim şikayetlerim azaldı biraz galiba dediğin gibi bu ayı boş geçtik sen nasılsınsweetdreams1985 canım nasılsın, nasıl gidiyor?
Canım benimde kasıklatda hafif ağrı vardı bugün yok ama yarın iğneninn 12. Günü belki sabah test yaparım ama misafirlikteyim yatılı belki pazartesiye kalır.. Rabbim yüzümüze baksın inşallah canımCanim bugun igneden sonra 8. Gunum merakla teset yapmayi bekliyorum bende..ağrım fln yok ama akıntım var niye acaba?İNSALLAH hamişizdir
Çok şükür canım iyiyim şikayetlerim azaldı biraz galiba dediğin gibi bu ayı boş geçtik sen nasılsın
Ne deyim canım Rabbim ne kadar istiyoruz biliyo herşeyin bi zamanı var olmayacaksa bile allah bunun sabrını versin inşkötü olan o ki bende iyiyim canım.
umudum az bakalım bekliyorum öyle.
Ne deyim canım Rabbim ne kadar istiyoruz biliyo herşeyin bi zamanı var olmayacaksa bile allah bunun sabrını versin inş
ignenin uzerinden 12 gun gecmesi gerekiyor test yapmak icinCanım benimde kasıklatda hafif ağrı vardı bugün yok ama yarın iğneninn 12. Günü belki sabah test yaparım ama misafirlikteyim yatılı belki pazartesiye kalır.. Rabbim yüzümüze baksın inşallah canım
ignenin uzerinden 12 gun gecmesi gerekiyor test yapmak icin
Psikolojik olabilir canım bizimkisi ben yinede yarın yapabilirm emin değilimamin inşallah canım.
bu gün o kadar umutsuzluğa düştüm ki pazartesi test bile yapmayıp adeti mi beklesem diyorum.
şimdi negatifi görüp boşu boşuna üzülmeyeyim.
sana diyordum ya kasık ağrım batmam var diye ben günlerdir kabızım (çok afedersin) bence hepsi de ondan.