Çatlatma iğnesi

Benim aşılama da 3 taneydi ama tutmadı yani tüp bebek yaptırıyoruz şimdi 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllenmiş taze transfer olcak inşallah çarşamba günü
Bu sefer olur inşaallah canım moralini yüksek tut Allah'ım hepimize nasip etsin inşaallah tüp bebek hakkında bilgim yok şuan için daha aşılamaya geçmedim son çatlatma iğnesi hakkım var rahim filmi çekilip öyle olcam son iğneyi bu tutmazsa

Benim aşılama da 3 taneydi ama tutmadı yani tüp bebek yaptırıyoruz şimdi 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllenmiş taze transfer olcak inşallah çarşamba günü
Ayy hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz. Sorun neydi acaba

Elinde test varsa yap ya iyi dayanıyorsun bana doktor yap dese test yapardım

Kızlar konuyu gördüm yazmak istedim inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberi alırsınız. Allah isteyen ve hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın testleriniz pozitif çıkar umarım

İnşallah bende sorun yoktu eşimin spermleri azdı döllenememe sorunu oluyordu o yüzden
Maşallah 3 yumurtadan beli zaten. Hayırlısı olsun artık. Tüp bebekte süreç nasıl oluyor bilmiyorum da işlemden sonra olumlu olup olmadığı belli oluyor mu hemen

Maşallah 3 yumurtadan beli zaten. Hayırlısı olsun artık. Tüp bebekte süreç nasıl oluyor bilmiyorum da işlemden sonra olumlu olup olmadığı belli oluyor mu hemen
Evet transferiniz yapıldıktan 12 gün sonra kandan hcgye baktırıyorsunuz o zaman belli oluyor :)) ama yorucu bir süreç inşallah sonu güzel olur

Kızlar konuyu gördüm yazmak istedim inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberi alırsınız. Allah isteyen ve hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın testleriniz pozitif çıkar umarım
Aminnn inşaallah canım dua et bizlere olur mu sen doğal yoldan mi kaldın sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah yavrunu

Aminnn inşaallah canım dua et bizlere olur mu sen doğal yoldan mi kaldın sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah yavrunu
Dua edicem canım kabul olur inşallah ben doğal yolla kaldım ama sizin emekleriniz çok çok kıymetli, gerçekten güzel haberler duymayı çok hakediyorsunuz

Test yok almayı da düşünmüyorum inan eşimde dedi yapalım hemen diye şimdi değil dedim negatif görmek istemiyorum gerçi eninde sonunda yuzlesecegim de Perşembe yaparım test sanırım
Perşembe gününe de az kaldı canım. Aman erkeklere söylemeyeceksin test yaptığını yapacağını deme onlar bizden heyecanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…