- 2 Eylül 2022
- 164
- 38
- 28
-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
Bu sefer olur inşaallah canım moralini yüksek tut Allah'ım hepimize nasip etsin inşaallahBenim aşılama da 3 taneydi ama tutmadı yani tüp bebek yaptırıyoruz şimdi 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllenmiş taze transfer olcak inşallah çarşamba günü
Ayy hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz. Sorun neydi acabaBenim aşılama da 3 taneydi ama tutmadı yani tüp bebek yaptırıyoruz şimdi 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllenmiş taze transfer olcak inşallah çarşamba günü
Elinde test varsa yap ya iyi dayanıyorsun bana doktor yap dese test yapardımAynı gün oluyoruz demekki canım beklemek çok zor ya. Aminnn inşaallah canım burdan birbirimize güzel haberler vermek nasip olur bu ay inşaallahsöylerim tabiki yazarım yaparsam ama elim gitmiyor hiç negatif görmeyim diye
İnşallah adet olmazsın. Tutunduğu içindir o ağrılarAğrılarım adet öncesi gibi evet sanki her an adet olacağım gibi ağrılarım var ama sürekli değil ara ara geçiyor geri geliyor
İnşallahAyy hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz. Sorun neydi acaba
Yorulduk ama değecek inanıyorumİnşaallah canım ya insan yoruluyor bu süreçte çok yıpranıyor
İnşallah sağolunİnşaallah cabanizin karşılığını alırsınız güzel bı haberle çektiğiniz acılara değer inşaallah güzel gelismeler olursa birbirimize söyleyelim
Maşallah 3 yumurtadan beli zaten. Hayırlısı olsun artık. Tüp bebekte süreç nasıl oluyor bilmiyorum da işlemden sonra olumlu olup olmadığı belli oluyor mu hemenİnşallahbende sorun yoktu eşimin spermleri azdı döllenememe sorunu oluyordu o yüzden
Evet transferiniz yapıldıktan 12 gün sonra kandan hcgye baktırıyorsunuz o zaman belli oluyor :)) ama yorucu bir süreç inşallah sonu güzel olurMaşallah 3 yumurtadan beli zaten. Hayırlısı olsun artık. Tüp bebekte süreç nasıl oluyor bilmiyorum da işlemden sonra olumlu olup olmadığı belli oluyor mu hemen
İnşallah yüzünüz Güler bu ayEvet transferiniz yapıldıktan 12 gün sonra kandan hcgye baktırıyorsunuz o zaman belli oluyor :)) ama yorucu bir süreç inşallah sonu güzel olur
Test yok almayı da düşünmüyorum inan eşimde dedi yapalım hemen diye şimdi değil dedim negatif görmek istemiyorum gerçi eninde sonunda yuzlesecegim de Perşembe yaparım test sanırımElinde test varsa yap ya iyi dayanıyorsun bana doktor yap dese test yapardım
İnşaallah canım inşaallah sende olmazsın da biter bu yorucu süreç birazda bulantiyla falan ugrasalimİnşallah adet olmazsın. Tutunduğu içindir o ağrılar
Bende inanıyorum inşaallahYorulduk ama değecek inanıyorum
İnşaallah hepimizin ki olumlu olur da bir bir güzel haberler veririzİnşallah sağolunTabiki yazarım buraya olumlu olursa
Aminnn inşaallah canım dua et bizlere olur mu sen doğal yoldan mi kaldın sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah yavrunuKızlar konuyu gördüm yazmak istedim inşallah hepiniz en kısa zamanda güzel haberi alırsınız. Allah isteyen ve hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın testleriniz pozitif çıkar umarım
Dua edicem canım kabul olur inşallahAminnn inşaallah canım dua et bizlere olur mu sen doğal yoldan mi kaldın sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah yavrunu
Perşembe gününe de az kaldı canım. Aman erkeklere söylemeyeceksin test yaptığını yapacağını deme onlar bizden heyecanlı.Test yok almayı da düşünmüyorum inan eşimde dedi yapalım hemen diye şimdi değil dedim negatif görmek istemiyorum gerçi eninde sonunda yuzlesecegim de Perşembe yaparım test sanırım
Benim bata 11,12 gün var ama sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. İnşallah bu his bebeğe işarettirİnşaallah canım inşaallah sende olmazsın da biter bu yorucu süreç birazda bulantiyla falan ugrasalim
İnşaallah canım belliki çok güzel kalbin var kabul olur inşaallahDua edicem canım kabul olur inşallahben doğal yolla kaldım ama sizin emekleriniz çok çok kıymetli, gerçekten güzel haberler duymayı çok hakediyorsunuz