Çatlatma iğnesi

Canım işte bugün 11. Gün ilk iğnede 16. Gün hastalanmıştım 5 günüm kaldı 5 güne hastalanmazsam 6. Gün yaparım test sanırım inşallah güzel haberler almak nasip olur bu ay sanada banada
Ay inşallah canım ne kullanmıştın sen. Ben femara ile bir yumurtam vardı

Bende 5 gün femara kullandım canım tek yumurta vardı 21 mm. Bu iki üç yumurtası olusanlarin nasıl oluşuyor ki benim ikidir tek yumurta gelişiyor
Benim de her zaman tek oluyor ya bir şey mi yapıyorlar ki. Benim hiç birden fazla olmadı. Daha önce klomene denemiştim şimdi ilk kez femara kullandım.

Benim de her zaman tek oluyor ya bir şey mi yapıyorlar ki. Benim hiç birden fazla olmadı. Daha önce klomene denemiştim şimdi ilk kez femara kullandım.
Anlamadım ki canım benimde aklıma takıldı bizim niye hep tek yumurta klomende de mi tek oluştu günde kaç tane kullanıyorsun

Anlamadım ki canım benimde aklıma takıldı bizim niye hep tek yumurta klomende de mi tek oluştu günde kaç tane kullanıyorsun
Klomeni günde bir kez 5 gün kullandım. 5,6 kez denedim. Şimdi başka hastaneye gittim direkt femara verdi. Femarayı günde iki kez 5 gün kullandım. Ne fark var biliyor musun? Hangisi daha iyi ki. Sen aşılama mı yaptırdın? Kendin mi denedin bu ay

Ben doktora gittim olmadığı için direkt femara verdi kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ilki tutmadı şimdi bir daha çatlatma iğnesi oldum bekliyorum işte son 5 gün. Duyduğum kadarıyla femara daha iyiymiş biz günde 1 attığımız için olabilir tek yumurta bilgim yok ama öyle düşünüyorum tutmazsa doktora gittiğimde soracağım bunu da. Sen naptın iğne yapıldı mı

Yaşınız kaç yaştan kaynaklı yumurta kalitesi etkileniyor da ben femara ve estrofem kullandım çatlatmada ama tutmadı

Evet iğne de yaptırdım iğnenin 6.günündeyim. Senin bata kaç gün var

Evet iğne de yaptırdım iğnenin 6.günündeyim. Senin bata kaç gün var
İnşaallah güzel sonuç alırız bu sefer bı daha gerek kalmaz iğneye falan rahim filmi Çekildin mi sen peki. Bata daha var normalde ama ilk ignemde 16. Gün hastalandım ona göre sayarsak 5 gün var işte doktorumla görüştüm şiddetli bel ve bacak ağrım olduğu için test yap dedi ama daha çok erken gibi geldi 11. Gün bugün daha

Bende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim de Test yaparsan bana da söyle. Ağrıların adet öncesi gibi yoksa farklı mı

Bende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim de Test yaparsan bana da söyle. Ağrıların adet öncesi gibi yoksa farklı m
Aynı gün oluyoruz demekki canım beklemek çok zor ya. Aminnn inşaallah canım burdan birbirimize güzel haberler vermek nasip olur bu ay inşaallah söylerim tabiki yazarım yaparsam ama elim gitmiyor hiç negatif görmeyim diye

Bende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim de Test yaparsan bana da söyle. Ağrıların adet öncesi gibi yoksa farklı mı
Ağrılarım adet öncesi gibi evet sanki her an adet olacağım gibi ağrılarım var ama sürekli değil ara ara geçiyor geri geliyor

Ben tüp bebek yaptırıyorum ama bu aşamada çok iğne vuruluyorsunuz çarşamba transferim var 12 tane yumurta toplandı 10 tanesi döllendi
İnşaallah cabanizin karşılığını alırsınız güzel bı haberle çektiğiniz acılara değer inşaallah güzel gelismeler olursa birbirimize söyleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…