-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
Ay inşallah canım ne kullanmıştın sen. Ben femara ile bir yumurtam vardıCanım işte bugün 11. Gün ilk iğnede 16. Gün hastalanmıştım 5 günüm kaldı 5 güne hastalanmazsam 6. Gün yaparım test sanırım inşallah güzel haberler almak nasip olur bu ay sanada banada
Bende 5 gün femara kullandım canım tek yumurta vardı 21 mm. Bu iki üç yumurtası olusanlarin nasıl oluşuyor ki benim ikidir tek yumurta gelişiyorAy inşallah canım ne kullanmıştın sen. Ben femara ile bir yumurtam vardı
Benim de her zaman tek oluyor ya bir şey mi yapıyorlar ki. Benim hiç birden fazla olmadı. Daha önce klomene denemiştim şimdi ilk kez femara kullandım.Bende 5 gün femara kullandım canım tek yumurta vardı 21 mm. Bu iki üç yumurtası olusanlarin nasıl oluşuyor ki benim ikidir tek yumurta gelişiyor
Anlamadım ki canım benimde aklıma takıldı bizim niye hep tek yumurtaBenim de her zaman tek oluyor ya bir şey mi yapıyorlar ki. Benim hiç birden fazla olmadı. Daha önce klomene denemiştim şimdi ilk kez femara kullandım.
Klomeni günde bir kez 5 gün kullandım. 5,6 kez denedim. Şimdi başka hastaneye gittim direkt femara verdi. Femarayı günde iki kez 5 gün kullandım. Ne fark var biliyor musun? Hangisi daha iyi ki. Sen aşılama mı yaptırdın? Kendin mi denedin bu ayAnlamadım ki canım benimde aklıma takıldı bizim niye hep tek yumurtaklomende de mi tek oluştu günde kaç tane kullanıyorsun
Ben doktora gittim olmadığı için direkt femara verdi kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ilki tutmadı şimdi bir daha çatlatma iğnesi oldum bekliyorum işte son 5 gün. Duyduğum kadarıyla femara daha iyiymiş biz günde 1 attığımız için olabilir tek yumurta bilgim yok ama öyle düşünüyorum tutmazsa doktora gittiğimde soracağım bunu da. Sen naptın iğne yapıldı mıKlomeni günde bir kez 5 gün kullandım. 5,6 kez denedim. Şimdi başka hastaneye gittim direkt femara verdi. Femarayı günde iki kez 5 gün kullandım. Ne fark var biliyor musun? Hangisi daha iyi ki. Sen aşılama mı yaptırdın? Kendin mi denedin bu ay
Yaşınız kaç yaştan kaynaklı yumurta kalitesi etkileniyor da ben femara ve estrofem kullandım çatlatmada ama tutmadıBenim de her zaman tek oluyor ya bir şey mi yapıyorlar ki. Benim hiç birden fazla olmadı. Daha önce klomene denemiştim şimdi ilk kez femara kullandım.
Evet iğne de yaptırdım iğnenin 6.günündeyim. Senin bata kaç gün varBen doktora gittim olmadığı için direkt femara verdi kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum ilki tutmadı şimdi bir daha çatlatma iğnesi oldum bekliyorum işte son 5 gün. Duyduğum kadarıyla femara daha iyiymiş biz günde 1 attığımız için olabilir tek yumurta bilgim yok ama öyle düşünüyorum tutmazsa doktora gittiğimde soracağım bunu da. Sen naptın iğne yapıldı mı
29 yaşındayım. Sizin kaç. Kaç adet yumurta gelişmişti sizde?Yaşınız kaç yaştan kaynaklı yumurta kalitesi etkileniyor da ben femara ve estrofem kullandım çatlatmada ama tutmadı
İnşaallah güzel sonuç alırız bu sefer bı daha gerek kalmaz iğneye falan rahim filmi Çekildin mi sen peki. Bata daha var normalde ama ilk ignemde 16. Gün hastalandım ona göre sayarsak 5 gün var işte doktorumla görüştüm şiddetli bel ve bacak ağrım olduğu için test yap dedi ama daha çok erken gibi geldi 11. Gün bugün dahaEvet iğne de yaptırdım iğnenin 6.günündeyim. Senin bata kaç gün var
27 yaşındayım. Bu ikinci tedavi ikisinde de tek yumurta gelişti arkadaşım ilk tedavisinde tek yumurta ile kaldı ilkinde bende çok umutluydum ama olmadı şuanda da benim çok umudum yok29 yaşındayım. Sizin kaç. Kaç adet yumurta gelişmişti sizde?
Bende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim deİnşaallah güzel sonuç alırız bu sefer bı daha gerek kalmaz iğneye falan rahim filmi Çekildin mi sen peki. Bata daha var normalde ama ilk ignemde 16. Gün hastalandım ona göre sayarsak 5 gün var işte doktorumla görüştüm şiddetli bel ve bacak ağrım olduğu için test yap dedi ama daha çok erken gibi geldi 11. Gün bugün daha
Canım inşallah tek yumurtayla yakalarız bizde.27 yaşındayım. Bu ikinci tedavi ikisinde de tek yumurta gelişti arkadaşım ilk tedavisinde tek yumurta ile kaldı ilkinde bende çok umutluydum ama olmadı şuanda da benim çok umudum yok
27 yaşım. Kaç kere iğne vurundunuz var mı şimdi gebelik pekiYaşınız kaç yaştan kaynaklı yumurta kalitesi etkileniyor da ben femara ve estrofem kullandım çatlatmada ama tutmadı
Ben tüp bebek yaptırıyorum ama bu aşamada çok iğne vuruluyorsunuz çarşamba transferim var 12 tane yumurta toplandı 10 tanesi döllendi27 yaşım. Kaç kere iğne vurundunuz var mı şimdi gebelik peki
Benim aşılama da 3 taneydi ama tutmadı yani tüp bebek yaptırıyoruz şimdi 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllenmiş taze transfer olcak inşallah çarşamba günü29 yaşındayım. Sizin kaç. Kaç adet yumurta gelişmişti sizde?
Aynı gün oluyoruz demekki canım beklemek çok zor ya. Aminnn inşaallah canım burdan birbirimize güzel haberler vermek nasip olur bu ay inşaallahBende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim deTest yaparsan bana da söyle. Ağrıların adet öncesi gibi yoksa farklı m
Ağrılarım adet öncesi gibi evet sanki her an adet olacağım gibi ağrılarım var ama sürekli değil ara ara geçiyor geri geliyorBende her zaman iğnenin 16.günü adet oldum. İnşallah senin de tutmuştur bu ay benim deTest yaparsan bana da söyle. Ağrıların adet öncesi gibi yoksa farklı mı
İnşaallah canım ya insan yoruluyor bu süreçte çok yıpranıyorCanım inşallah tek yumurtayla yakalarız bizde.
İnşaallah cabanizin karşılığını alırsınız güzel bı haberle çektiğiniz acılara değer inşaallah güzel gelismeler olursa birbirimize söyleyelimBen tüp bebek yaptırıyorum ama bu aşamada çok iğne vuruluyorsunuz çarşamba transferim var 12 tane yumurta toplandı 10 tanesi döllendi