-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
Canım ne yaptın nasıl gidiyor? Benim 5,6 gün var adete test yapmadım. Sen yaptın mı belirtin var mı?O his bende de var kötü düşünme canım inşaallah bebeğe işarettir bende her an olcam gibi ağrım var benimde
İyi canım ben test yaptım negatif adette olmadım henüz bugün iğne olalı 17. Gün belirti yok adet olacak gibi de değilimCanım ne yaptın nasıl gidiyor? Benim 5,6 gün var adete test yapmadım. Sen yaptın mı belirtin var mı?
İnşallah olmazsınız hayırlı haberlerinizi bekliyorumİyi canım ben test yaptım negatif adette olmadım henüz bugün iğne olalı 17. Gün belirti yok adet olacak gibi de değilim
Malesef adet oldum canım hayirlisi ne diyelimİnşallah olmazsınız hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yeni ay yeni umutlarMalesef adet oldum canım hayirlisi ne diyelim
Öyle tabi canım inşaallah birbirimize dua edelimYeni ay yeni umutlar. Hiç üzülme canım. Allahım inşallah bu ay nasip eder hepimize
Ben adet oldum canım. Bu ay nasıl bir yol çizdinÖyle tabi canım inşaallah birbirimize dua edelim
Canım dinlenmeye geçtim ben çok yoruldum inan psikolojik olarak zaten berbat haldeyim sadece rahim filmi cekincem önümüzdeki ay sonra belki son çatlatma ignemi olup bırakcam biraz zamanı var demekki sen ne yapmayı planlıyorsun pekiBen adet oldum canım. Bu ay nasıl Bir yol çizdin
Ben femaraya başladım canım yine aynı şeyler. Rahim filmi de geçen sene çekildim Allah bi da çektirmesin kimseyeCanım dinlenmeye geçtim ben çok yoruldum inan psikolojik olarak zaten berbat haldeyim sadece rahim filmi cekincem önümüzdeki ay sonra belki son çatlatma ignemi olup bırakcam biraz zamanı var demekki sen ne yapmayı planlıyorsun peki
Kaçıncı bu tedavin canım inşaallah son olur ve tutar bu seferBen femaraya başladım canım yine aynı şeyler. Rahim filmi de geçen sene çekildim Allah bi da çektirmesin kimseyesana da gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın inşallah
Canım ben klomen ile üç kez aşılama oldum. Geçen ay ve bu ay da femaraya başladım. Kendimiz deniyoruz. Aşılama yaptırmadık. Yoruldum artık. Rahim filmi de o ortam insanı üzüyor yıpratıyor. Acısı pek yok gibi aslında. Korkma. Erkekler niyeyse çabalama yok. Bizde de öyle. Her ay aynı stres bıktık vala.Kaçıncı bu tedavin canım inşaallah son olur ve tutar bu seferamin canım çok mu kötü rahim filmi ben tedaviyi bıraktım zaten eşim benim kadar çabalamıyor bende bıraktım artık
Anladım canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende yoruldum psikolojik fiziksel kolay değil çok Zor bir süreç rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. İyi acısının olmamasına sevindim canım. Aman inan canımı çok sıkıyor bu durum yüzüne demiştim sende uğraşmazsan bende bırakırım diye baktım hiç bişey yapmıyor bıraktım sorsan çok istiyor çocuğu olsunCanım ben klomen ile üç kez aşılama oldum. Geçen ay ve bu ay da femaraya başladım. Kendimiz deniyoruz. Aşılama yaptırmadık. Yoruldum artık. Rahim filmi de o ortam insanı üzüyor yıpratıyor. Acısı pek yok gibi aslında. Korkma. Erkekler niyeyse çabalama yok. Bizde de öyle. Her ay aynı stres bıktık vala.
Allahım sana bana isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Kucağımız dolsun inşallah. Aslında gerçek anlamda bıraksak ben inanıyorum olacağına.. İnşallah ciddi bir sorununuz yoktur tek sorun psikolojiktir çok düşündüğümüz için olmuyordur.Anladım canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende yoruldum psikolojik fiziksel kolay değil çok Zor bir süreç rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. İyi acısının olmamasına sevindim canım. Aman inan canımı çok sıkıyor bu durum yüzüne demiştim sende uğraşmazsan bende bırakırım diye baktım hiç bişey yapmıyor bıraktım sorsan çok istiyor çocuğu olsun
Aminnn inşaallah canım inşaallahAllahım sana bana isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Kucağımız dolsun inşallah. Aslında gerçek anlamda bıraksak ben inanıyorum olacağına.. İnşallah ciddi bir sorununuz yoktur tek sorun psikolojiktir çok düşündüğümüz için olmuyordur.
Ben geçen yıl ilk iğnemi olmuştum olmamıştı ağustos ayında ikincimi oldum bende 12 ve 13 günler aşırı bel ağrısı olmuştu oturup ağlamıştım ağrıdan bide kalkınca baş dönmelerim oluyordu 15 gün pozitif görmüştüm benSelam hanımlar dün bir konu açtım ama yazan olmadı tekrar yazayım dedim yeni üye oldum Ağustos 26da ikinci çatlatma ignemi oldum ilki tutmadı ikinci de tutanlar var mı belirtiler neydi bugün 9. Günüm birde iğneyi vurunup bel ve kasık ağrısı yaşamadan hamile kalanlar oldu mu aranızda
Bende ikisi de negatif malesef senin adına çok sevindim ama canımBen geçen yıl ilk iğnemi olmuştum olmamıştı ağustos ayında ikincimi oldum bende 12 ve 13 günler aşırı bel ağrısı olmuştu oturup ağlamıştım ağrıdan bide kalkınca baş dönmelerim oluyordu 15 gün pozitif görmüştüm ben
Ama sağlıksız oldum benim kürtaj oldum dün. Üzülme vakti vardırBende ikisi de negatif malesef senin adına çok sevindim ama canım
Çok üzüldüm canım Allah'ım tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahAma sağlıksız oldum benim kürtaj oldum dün. Üzülme vakti vardır
Amin canım hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimÇok üzüldüm canım Allah'ım tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahben bıraktım artık ya yoruldum aynen dediğin gibi zamanı var dedim bıraktım
Aminn canim aminn merhametli gerçekten isteyen herkese inşaallahAmin canım hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim