Çatlatma iğnesi

Ben adet oldum canım. Bu ay nasıl Bir yol çizdin
Canım dinlenmeye geçtim ben çok yoruldum inan psikolojik olarak zaten berbat haldeyim sadece rahim filmi cekincem önümüzdeki ay sonra belki son çatlatma ignemi olup bırakcam biraz zamanı var demekki sen ne yapmayı planlıyorsun peki

Ben femaraya başladım canım yine aynı şeyler. Rahim filmi de geçen sene çekildim Allah bi da çektirmesin kimseye sana da gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın inşallah

Ben femaraya başladım canım yine aynı şeyler. Rahim filmi de geçen sene çekildim Allah bi da çektirmesin kimseye sana da gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın inşallah
Kaçıncı bu tedavin canım inşaallah son olur ve tutar bu sefer amin canım çok mu kötü rahim filmi ben tedaviyi bıraktım zaten eşim benim kadar çabalamıyor bende bıraktım artık

Kaçıncı bu tedavin canım inşaallah son olur ve tutar bu sefer amin canım çok mu kötü rahim filmi ben tedaviyi bıraktım zaten eşim benim kadar çabalamıyor bende bıraktım artık
Canım ben klomen ile üç kez aşılama oldum. Geçen ay ve bu ay da femaraya başladım. Kendimiz deniyoruz. Aşılama yaptırmadık. Yoruldum artık. Rahim filmi de o ortam insanı üzüyor yıpratıyor. Acısı pek yok gibi aslında. Korkma. Erkekler niyeyse çabalama yok. Bizde de öyle. Her ay aynı stres bıktık vala.

Anladım canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende yoruldum psikolojik fiziksel kolay değil çok Zor bir süreç rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. İyi acısının olmamasına sevindim canım. Aman inan canımı çok sıkıyor bu durum yüzüne demiştim sende uğraşmazsan bende bırakırım diye baktım hiç bişey yapmıyor bıraktım sorsan çok istiyor çocuğu olsun

Allahım sana bana isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Kucağımız dolsun inşallah. Aslında gerçek anlamda bıraksak ben inanıyorum olacağına.. İnşallah ciddi bir sorununuz yoktur tek sorun psikolojiktir çok düşündüğümüz için olmuyordur.

Aminnn inşaallah canım inşaallah evet ya bı oluruna bıraksak keşke düşünmekten olmuyor sanırım çünkü bı sorun yok gibi şöyle. Neyse kafamizdan atmaya çalışalım bizde ne yapalım bari

Ben geçen yıl ilk iğnemi olmuştum olmamıştı ağustos ayında ikincimi oldum bende 12 ve 13 günler aşırı bel ağrısı olmuştu oturup ağlamıştım ağrıdan bide kalkınca baş dönmelerim oluyordu 15 gün pozitif görmüştüm ben

Bende ikisi de negatif malesef senin adına çok sevindim ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…