Çatlatma iğnesi

Başka yazanda yok yeni üye oldum bilmiyorum da üyeler nasıl yazıyor neye göre yazıyor
Bende yeniyim aslında yani 1 haftadır burdayım konu açma bölümü var orda neyle ilgili ise ona basmanız gerek ben konudan bağımsız başlığı seçtiğim için ceza almıştım bir gün boyunca giremedim siteye

Yaa söylediğiniz iyi oldu bunu da bilmiyordum ben öyle iki konu açtım ama sanırım doğru yere açmışım ben

Kızlar merhaba ben sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum ama benimde 15 ay olmadi sizi anladığım için size dua etmeye geldim Rabbim sağ salim kucağınizi doldursun. Ben mfk denedim size de tavsiye ederim

Kızlar merhaba ben sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum ama benimde 15 ay olmadi sizi anladığım için size dua etmeye geldim Rabbim sağ salim kucağınizi doldursun. Ben mfk denedim size de tavsiye ederim
Allah sizden razı olsun aminnn. sizin neden olmadı ve tedaviyle mi oldu acaba mfk nedir

Aminnnn inşallah canım ben biliyorum mfk ama almadım ilaçlarını siz mfk ile mi gebelik oldu ya da oldu mu

Eşimde sperm problemi vardı mfk bir doktor eğer isntagram kullanıyorsanız arama yerine yazıp bakmanızı tavsiye ederim
Bakayım teşekkür ederim bizde sadece morfoloji sorunu vardı onu da hallettik bende rahim filmi cekilmedim onun dışında şuanda bir sorun yok gibi olmuyor bakalım zamanı var demekki

Ben iğnenin altıncı günündeyim kasık ağırlarım var ama daha önce üç kez aşılama oldum hepsinde de ağrı vardı.
Anladım benimde bugün 10. Gün adet sancilarim var belim ve bacağım rahatsız edecek şekilde çok ağrıdı önceki ayda da adet sancım oldu hastalandim yine tutmadı kesin

Anladım benimde bugün 10. Gün adet sancilarim var belim ve bacağım rahatsız edecek şekilde çok ağrıdı önceki ayda da adet sancım oldu hastalandim yine tutmadı kesin
Kötü düşünme canım inşallah bu ay tutunmuştur. Bat ne zaman. Test falan yapmadın mı

Kötü düşünme canım inşallah bu ay tutunmuştur. Bat ne zaman. Test falan yapmadın mı
Canım işte bugün 11. Gün ilk iğnede 16. Gün hastalanmıştım 5 günüm kaldı 5 güne hastalanmazsam 6. Gün yaparım test sanırım inşallah güzel haberler almak nasip olur bu ay sanada banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…