- 2 Eylül 2022
- 164
- 38
- 28
-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
Evet canım az kaldı bakalım yapınca söylerim size dePerşembe gününe de az kaldı canım. Aman erkeklere söylemeyeceksin test yaptığını yapacağını deme onlar bizden heyecanlı.
O his bende de var kötü düşünme canım inşaallah bebeğe işarettir bende her an olcam gibi ağrım var benimdeBenim bata 11,12 gün var ama sanki adet olacakmış gibi hissediyorum. İnşallah bu his bebeğe işarettir
Selam hanımlar dün bir konu açtım ama yazan olmadı tekrar yazayım dedim yeni üye oldum Ağustos 26da ikinci çatlatma ignemi oldum ilki tutmadı ikinci de tutanlar var mı belirtiler neydi bugün 9. Günüm birde iğneyi vurunup bel ve kasık ağrısı yaşamadan hamile kalanlar oldu mu
Canım ben 2 defa çatlatma iğnesi kulandim olmadı bende kasık ağrısı olmadı. inşallah iyiye işaret'dir 4 yıl oldu istiyorum olmuyor bı kızım var 7yil olacak ilk başta da olmadi rahîm filmi çektirdim oldu 4 yaşında kızım var.iste korunmayacam olsun dedim olmadı herşey denedim olmadı bende rahîm filmi ,çektirecem bakalım ne oluyor inşallah hayırlı haberini alırız.Selam hanımlar dün bir konu açtım ama yazan olmadı tekrar yazayım dedim yeni üye oldum Ağustos 26da ikinci çatlatma ignemi oldum ilki tutmadı ikinci de tutanlar var mı belirtiler neydi bugün 9. Günüm birde iğneyi vurunup bel ve kasık ağrısı yaşamadan hamile kalanlar oldu mu aranızda
İnşaallah dediğiniz gibidir ya neyseki 1 tane de olsa evladınız var rabbim bida nasip etsin inşaallahCanım ben 2 defa çatlatma iğnesi kulandim olmadı bende kasık ağrısı olmadı. inşallah iyiye işaret'dir 4 yıl oldu istiyorum olmuyor bı kızım var 7yil olacak ilk başta da olmadi rahîm filmi çektirdim oldu 4 yaşında kızım var.iste korunmayacam olsun dedim olmadı herşey denedim olmadı bende rahîm filmi ,çektirecem bakalım ne oluyor inşallah hayırlı haberini alırız.
Canım rahîm film çektim oldu hamile kaldım kızımda bı sıkıntı yok dedi. Doktor ama yine olmuyor çok şükür kızım var Allah'a şükür inşallah rabbim sana da olmayanlara'da nasip etsin sağlıklı evlat.normal doğum yaptım bu ay olmasa diğer ay rahim filmi cekecem.İnşaallah dediğiniz gibidir ya neyseki 1 tane de olsa evladınız var rabbim bida nasip etsin inşaallahdogumunuz sezeryan mi oldu sezeryanda tüplerde tıkanma ihtimalini duymuştum da o yüzden sordum bende bu sefer tutmazsa rahim filmi cekinip üçüncü iğneyi öyle vuruncam
Aminn inşaallahCanım rahîm film çektim oldu hamile kaldım kızımda bı sıkıntı yok dedi. Doktor ama yine olmuyor çok şükür kızım var Allah'a şükür inşallah rabbim sana da olmayanlara'da nasip etsin sağlıklı evlat.normal doğum yaptım bu ay olmasa diğer ay rahim filmi cekecem.
İnşallah senin gerek kalmaz çektirmen eğer hani insan bunu söylemek istemiyor ama hamile kalmasan direk cektir iki ay bekle inşallah olur.
Valla ben 4yil önce çektirdim çok sancılıydi fena.yani devlete çektirdim kadın doğum gidiyorsun onlar gün veriyor yanlız.ben bu sefer özelde çekecem arkadaşlar diyor acı yok yeni aletleri var diyor ama yine de korkuyorum ya onun için anestezi altında yapacam canım kolaylaştırır İlk 3ay hamile kolaylaştırır âdet bittikten sonra çekiliyor. Sen kaç yılık evlisinAminn inşaallahSancılı bı işlem mi rahim filmi devlette mi çekindiniz acaba . Şuan bı sorun gözüküyor mu peki zamanı vardır Allah'ım nasip eder inşaallah. Bende diğer ay cekinirim sanırım cekinelim bakalım belki vesile olur öyle kalırız kolaylaştırır mı rahim filmi hamile kalmayı
İnşallah olur da sürpriz yaparsın ne güzel olur. Kimseye der misin peki olumlu olmuş olsaEvet canım az kaldı bakalım yapınca söylerim size dedemem normalde de evde hiç test yok ve oturduğum yerde yakında da eczane yok mecbur eşimle çıkınca alcam bu seferlik de bilsin heyecanlansin bakalım sürpriz yapmak istiyorum aslında olursa
İnşaallah Canim aileler dışında kimseye demem gerek yok kimsenin bilmesine herkes saklıyor ya bizim neyimiz eksikİnşallah olur da sürpriz yaparsın ne güzel olur. Kimseye der misin peki olumlu olmuş olsa
Dayanırım o kadar acıya sanırım ya. Korkmayın siz bı kere cekinmissiniz bı kere de doğum yapmışsınız bence yine cektirirsinizValla ben 4yil önce çektirdim çok sancılıydi fena.yani devlete çektirdim kadın doğum gidiyorsun onlar gün veriyor yanlız.ben bu sefer özelde çekecem arkadaşlar diyor acı yok yeni aletleri var diyor ama yine de korkuyorum ya onun için anestezi altında yapacam canım kolaylaştırır İlk 3ay hamile kolaylaştırır âdet bittikten sonra çekiliyor. Sen kaç yılık ev
İnşallah bu ay kalırsın hiç bir seye gerek kalmazDayanırım o kadar acıya sanırım ya. Korkmayın siz bı kere cekinmissiniz bı kere de doğum yapmışsınız bence yine cektirirsinizben 1 buçuk yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadik işte
İnşaallah yarın sabah test yapcam bakalim umudum da yok hiç kesin yine tek çizgi çıkacakİnşallah bu ay kalırsın hiç bir seye gerek kalmaz
Ay inşallah vardır lütfen karamsar olma Allah büyük.İnşaallah yarın sabah test yapcam bakalim umudum da yok hiç kesin yine tek çizgi çıkacak
İnşaallah yarın sabah test yapcam bakalim umudum da yok hiç kesin yine tek çizgi çıkacak
Tek çizgi canım yineAy inşallah vardır lütfen karamsar olma Allah büyük.
Ya canım çok üzüldüm valla Allah büyük ne yapmayı düşünüyorsunTek çizgi canım yine
Canım rahim filmi cekinip biraz ara vercem kafamı toplamam lazım sanırımYa canım çok üzüldüm valla Allah büyük ne yapmayı düşünüyorsun
Canım inşallah kalbinden geçen olur birsey sormak istiyorum sperm testinden anlıyormusunuz kızlar bana yardımcı olun şimdi sonuç çıkmışCanım rahim filmi cekinip biraz ara vercem kafamı toplamam lazım sanırım
Aminn canım cumlemizin inşaallah at bakalım elimden geldiği kadar yardımcı olayımCanım inşallah kalbinden geçen olur birsey sormak istiyorum sperm testinden anlıyormusunuz kızlar bana yardımcı olun şimdi sonuç çıkmış
E nabızdan baktık sadece bu kısmı görebildik hiç birsey anlamadık.daha önce özelde test vermiştik daha uzun yazılar vardı.bunu araştırma hastanesinde verdikAminn canım cumlemizin inşaallah at bakalım elimden geldiği kadar yardımcı olayım