Çatlatma iğnesi

Denizzdeniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
164
38
28
Selam hanımlar dün bir konu açtım ama yazan olmadı tekrar yazayım dedim yeni üye oldum Ağustos 26da ikinci çatlatma ignemi oldum ilki tutmadı ikinci de tutanlar var mı belirtiler neydi bugün 9. Günüm birde iğneyi vurunup bel ve kasık ağrısı yaşamadan hamile kalanlar oldu mu aranızda

Canım bende bir kere aşılama oldum tutmadı ikinciyi olmadım doktor ikinciside aynı derecede olur dedi yükselmez şansı dedi bana ben o yüzden gerek duymadım tüp bebek yaptırıyoruz şu an

İnşaallah bunda
Canım bende bir kere aşılama oldum tutmadı ikinciyi olmadım doktor ikinciside aynı derecede olur dedi yükselmez şansı dedi bana ben o yüzden gerek duymadım tüp bebek yaptırıyoruz şu an
İnşaallah bunda başarılı olursunuz birbirimize dua edelim bir sorununuz var mı peki Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasin canım çok zor süreçler

İnşaallah bunda

İnşaallah bunda başarılı olursunuz birbirimize dua edelim bir sorununuz var mı peki Allah'ım kucaklarimizi boş bırakmasin canım çok zor süreçler
Evet çok zor gerçekten inşallah bu sefer tutar ikimizinde ama tutmazsa üzülme tüp bebeğe yönel bana tüp bebek doktoru ilk aşılama tutmadığı zaman ikinciyi önermiyoruz direk tüp bebek öneriyoruz dedi yinede kendilerine bırakıyoruz isteğe bağlı dedi .siz rahim filmi çektirdiniz mi yani bütün kontrollerinizi yapardınız mı sizin olmama sorunu neymiş

İnşaallah beklemedeyim bende umudum da yok açıkçası Allah büyük tabi zaten sonuç oraya doğru gidiyor canım hormonlara bakıldı benim eşime bakıldı bende polikistik görünüm var ama hormonlarda sorun yok doktorum 3 çatlatma iğnesinden sonra rahim filmi dedi şuan 2. Yaptırdım bekliyorum cumartesiyi bakalım sen Çekildin mi rahim filmi

Evet ben çekildim bende hiçbir sorun çıkmadı hormonlarım da iyi çıktı benim eşimde sperm azlığı vardı o yüzden olmuyordu ama sonra düzeldi ilaç kullandı ama yine olmadı tüp bebek doktoru spermin iniş çıkışlı olması durumunda yumurta spermi dölleyemez böyle bi sorun olmuştur sizde dedi

Ya o kadar detaylı bir şeymiş ki hemen olur sanıyoruz ama ne kadar uğraş verici ve yorucu neyseki sorun yokmuş olur inşaallah ne zamandır istiyorsunuz peki

Ya o kadar detaylı bir şeymiş ki hemen olur sanıyoruz ama ne kadar uğraş verici ve yorucu neyseki sorun yokmuş olur inşaallah ne zamandır istiyorsunuz peki
Biz bir buçuk senelik evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz evet insan hemen hamile kalacağını zannediyor ama çok zor aslında olmayan için.. o kadar iğne kullandım bu tüp bebek tedavisi için hala da kullanıyorum yumurta aldılar işte yine iğne verdi doktor transfer olana kadar kullanıcam belki ondan sonrada verecek bilemiyorum

Yakın sayılırız bizde aşağı yukarı o kadar oldu evleneli hiç korunmadik olmayanın halinden olmayan anlar bence hemen çocuğu olanlar bizi anlamadıkları gibi rencide etmeye bile çalışıyorlar. Tüp bebek zoru peki inşaallah emeğinin karşılığını alırsın umutsuz olma bizimde olacak eninde sonunda

Evet valla kimse bilmez bu hissi yaşayan bilir millet bizi yapmıyor sanıyor çocuğu yapın diyip duran çok sanki bizim elimizde ahh ahh …. İnşallah hayırlısı bol bol dua ediyorum allahım bize o günleri gösterir inşallah

Evet ısrarla sorup duruyorlar malesef sanki bile bile yapar gibi Allah'ım bize de nasip etsin o güzel duyguyu inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…