- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
-
- Konu Sahibi Denizzdeniz
İnşallah azda olsa yorumlarsınız en azından ne demek istiyor yada sonuç tamamen çıkmamış mıAminn canım cumlemizin inşaallah at bakalım elimden geldiği kadar yardımcı olayım
Önceki sonuç buydu eşim azospermAminn canım cumlemizin inşaallah at bakalım elimden geldiği kadar yardımcı olayım
Canım hiç bişey anlamadım inan hep yıldızlar var doktora ne zaman göstereceksiniz sonucu benim eşimde morfoloji sorunu vardı Konya'da bı aktardan karışım aldık toz faydasını gördük bizİnşallah azda olsa yorumlarsınız en azından ne demek istiyor yada sonuç tamamen çıkmamış mı
Canım o yıldızlar olan sonuç eski sonuç o yıldızlar sıfır demekti.üsteki sonuç yeni olanCanım hiç bişey anlamadım inan hep yıldızlar var doktora ne zaman göstereceksiniz sonucu benim eşimde morfoloji sorunu vardı Konya'da bı aktardan karışım aldık toz faydasını gördük biz
Evet bizde ilk özelde vermiştik onu anlamasi daha kolaydı devlettekini bizde zor anlamıştık canımE nabızdan baktık sadece bu kısmı görebildik hiç birsey anlamadık.daha önce özelde test vermiştik daha uzun yazılar vardı.bunu araştırma hastanesinde verdik
Eşim ilaç falan kullandı mı canımCanım o yıldızlar olan sonuç eski sonuç o yıldızlar sıfır demekti.üsteki sonuç yeni olan
Kullandı canım bir ay klomen ve wm multifer kullandı ikinci ay yine aynı ilaçları yazdı almadık.mfk takviyeleri kullandı bir ay olacakEşim ilaç falan kullandı mı canım
Burdaki 39 ne demek onu anlamadık eşimde şuan nöbette zatenYükselmiş gibi duruyor sanki
Faydası olmuştur inşaallah canım ya öncekinde yıldız olup bunda sayı olunca yükselmiş gibi geldi sankiKullandı canım bir ay klomen ve wm multifer kullandı ikinci ay yine aynı ilaçları yazdı almadık.mfk takviyeleri kullandı bir ay olacak
Googleden baktın mı canımEjakulat ne demek onu dahi anlamadım yani o azosperm mi demek kafam karıştı
Baktım ama araştırma hastanesi sonuçları çok karışık googleda dahi karışık bilgiler var ordan oraya dönüyor konuGoogleden baktın mı canım
Keşke sana daha fazla yardımcı olabilseydim canım yaBaktım ama araştırma hastanesi sonuçları çok karışık googleda dahi karışık bilgiler var ordan oraya dönüyor konu
Ozaman bu ay çekeceksin demi.Canım rahim filmi cekinip biraz ara vercem kafamı toplamam lazım sanırım
Merhaba canım iyi gözüküyor sıkıntı yok gibi çok yaptığımız için biraz anlıyorum. hiç kürler denedinzmiE nabızdan baktık sadece bu kısmı görebildik hiç birsey anlamadık.daha önce özelde test vermiştik daha uzun yazılar vardı.bunu araştırma hastanesinde verdik
Yok canım bu ay bişey yapamam tatile gideceğim motive olayım bı dönüşte inşaallahOzaman bu ay çekeceksin demi.
Nasıl yani sıkıntı yok gibi gözüküyor ciddisisinizMerhaba canım iyi gözüküyor sıkıntı yok gibi çok yaptığımız için biraz anlıyorum. hiç kürler denedinzmi
Ben arkadaşıma da attim o zaten uzman olmuş 8 tüp Bebek denendi olmadı birsuru test şeyler.insallah olur onunda çok Zor bir şey bende 3yil oldu bekliyorum bakalım çok şükür kızım var Rabbim sanada nasip etsin yani bana öyle dedi bende bakınca öyle gözüküyor inşallah öyledir canım inşallah diğerini de attim dedi pek anlaşamıyor bende az da olsa anlarım ama yani iyi gözüküyor eşinin inşallah kürler işe yarmistir doktora gidince yaz bizeNasıl yani sıkıntı yok gibi gözüküyor ciddisisinizdaha önceki sonuç bizi resmen yıkmıştı şimdi nasıl olur normal gözükür bayılacağım şimdi canım cvbn için teşekkür ederim.öğrendiğimiz ilk ay resmen dedektif olduk doktor klomen ve wm multifer vermişti bir ay kullandı o sırada evde sperm arttırıcı maranki kürünü hazırladık yedi bir ay.hemde böğürtlen kökünü söylemişti annem birinden duymuş onu kaynattık içtik.20 gün kadar oldu doktor yine klomen yazmıştı almadık zararı olursa diye.mfk ürünlerine kafa estirdim onları aldım onları kullanıyor eşim.bide sabah akşam keçi boynuzu pekmezi.ay neler denemedik ki yazsam da coook uzun
İnşallah teşekkür ederim.sonucun iyi görünmesini geçtik artk yeter ki sperm çıkışı olmaya başlamış olsun yeter bizeBen arkadaşıma da attim o zaten uzman olmuş 8 tüp Bebek denendi olmadı birsuru test şeyler.insallah olur onunda çok Zor bir şey bende 3yil oldu bekliyorum bakalım çok şükür kızım var Rabbim sanada nasip etsin yani bana öyle dedi bende bakınca öyle gözüküyor inşallah öyledir canım inşallah diğerini de attim dedi pek anlaşamıyor bende az da olsa anlarım ama yani iyi gözüküyor eşinin inşallah kürler işe yarmistir doktora gidince yaz bize