- 1 Nisan 2021
- 269
- 105
- 23
- 31
- Konu Sahibi teacherirem
-
İşte benimde bugünle birlikte 2 gün kaldı zaten kan testi yaptırmıycam adet günümden sonra yapıcamCanım ikisinde de çizgi var inşallah hamilesindir. Ama biz çatlatma iğnesi olduk diye mi çıkıyo bu çizgiler bilmiyorum. Dün aynı şeyi ben de yaşadım. İnternetten bi dr un yazılarını okudum iğnenin etkisi 15 gün kalabiliyo vücutta mutlaka regl gecikmenizi bekleyin diyo. Moralim bozuldu onu okuyunca benimde. Senin bat ne zaman?
İnşallah yaEvet canım en iyisi bekle. Dün kaset testte çift çizgi vardı, kanda 2,6 çıktı. Benimde yarın bat ben de bekliyorum. İnşallah Hepimiz güzel haberler alırız.
Nasil sabirlisin masallah ya ben catliyorimİşte benimde bugünle birlikte 2 gün kaldı zaten kan testi yaptırmıycam adet günümden sonra yapıcam
Valla kaç kere böyle heveslenip negatifle karşılaştım napıyım o zaman dha çok üzülüyorum dedim en iyisi bekleyimNasil sabirlisin masallah ya ben catliyorim
Canim insallah olumlu sonuc alirsin silik cizgi var ama onemli olan ilk 5 dkada cikmasiKızlar 12.gün akşamı ve 13.gün ilk idrarla yaptığım testler sizden sonra testlere çok güvenmiyorum gerçi ama
Eki Görüntüle 2953966
Kacinci denemen canim cocugun var mi hicValla kaç kere böyle heveslenip negatifle karşılaştım napıyım o zaman dha çok üzülüyorum dedim en iyisi bekleyim
Kesin sen hamilesinKızlar benim bugün mide bulantısı baş ağrısı ve sürekli tuvalete çıkma var ama hiç birşey yok sürekli gidip bakıyorum
Hayır çocuğum yok 1 seneyi geçti deneyeli ama ilk çatlatma iğnemden 1 ay sonra hamile kaldım 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım şimdi işte ikinci çatlatma iğnem bakalım bu ay inşallahKacinci denemen canim cocugun var mi hic
Evet zaten ilk 5 dakikada çıktı durdukçada koyulaşıyo tabiCanim insallah olumlu sonuc alirsin silik cizgi var ama onemli olan ilk 5 dkada cikmasi
Evet zaten ilk 5 dakikada çıktı durdukçada koyulaşıyo tabi
Benimde cok agri var yani sanki dokununca icinde birsey varmis gibiBu arada dün geceden beri başlayan göğüslerimde sızı var ilk hamileliğimi sadece göğüslerimden anlamıştım umarım yine hamileliktendir
Kan testim negatif canım ben kist olduğundan şüpheliyimKesin sen hamilesin
Canım sen bana mı sordun?Senin bat bugün müydü canım?
Canım ne yaptın doktora gittin miŞeytan diyor daya femarayi mideye
Sacmalama gece bir post okudum diyor ki kadin idrarlarin hepsi pozitif ama kanda cikmiyor neyse bi 10 gun bekliyor ama idrar hala pozitif yine kan veriyot bukez pozitif cikiyo hemen köyü düşünme. LKan testim negatif canım ben kist olduğundan şüpheliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?