Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyiyim canım sen nasılsın Bugün 14.günüm canım adet olmama 2 gün kaldı inşAllah Rabbim hayırlısı sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşAllah beklıyorum bebişin nasıl kontrollerıne gttın mı nasılsınız ıkınız de
İyiyim canım sen nasılsın Bugün 14.günüm canım adet olmama 2 gün kaldı inşAllah Rabbim hayırlısı sağlıklı evlatlar nasıp etsin inşAllah beklıyorum bebişin nasıl kontrollerıne gttın mı nasılsınız ıkınız de
Bende iyiyim çok şükür dün ikili taramaya girdik devlet hastanesinde dr ense kalınlığı biraz kalın dedi korkuttu bugün hemen özele başka dr a gittim yanlış yerden ölçerse tabi kalın çıkar gayet yerinde ölçüsü dedi kan sonuçlarını bekliyoruz bakalım darısı inşallah başına bebeğim kayınvaliden nasıl oldu
Bende iyiyim çok şükür dün ikili taramaya girdik devlet hastanesinde dr ense kalınlığı biraz kalın dedi korkuttu bugün hemen özele başka dr a gittim yanlış yerden ölçerse tabi kalın çıkar gayet yerinde ölçüsü dedi kan sonuçlarını bekliyoruz bakalım darısı inşallah başına bebeğim kayınvaliden nasıl oldu
Kizlar nasilsiniz. Bugun ultrason oldum. Kafam kadar kistim var. Ve tiroidit oluşmuş. Hamilelik oncesi yoktu buyuk ihtimal dusuk sonrasi stres kaynakli yaranmiş. Yarin endokrinoloq yanina gidicem. Adet bitince de kist geçmişmi diye tekrar ultrason olucam. En azindan sorun ne bulundu