- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Bakalım bizde bekliyoruz bende bir post gördüm ne idrarda ne kanda görünmüş bir ay âdet olmayınca doktora gidiyor neden adet olmuyorum diye bir bakıyorlar ki gebeSacmalama gece bir post okudum diyor ki kadin idrarlarin hepsi pozitif ama kanda cikmiyor neyse bi 10 gun bekliyor ama idrar hala pozitif yine kan veriyot bukez pozitif cikiyo hemen köyü düşünme. L
Yok canim cumaya yazildim ama iptal edicem adet olursam. Daha adet olmadim. Tmeşim israr etti test yaptim negatif dün. Adeti bekliyorum bakalimCanım ne yaptın doktora gittin mi
Sende durumlar nasil?Canım ne yaptın doktora gittin mi
Bende adetim bir gün geçti bende bekliyorum bakalım bir test daha yapsam mı bu akşam acabaSende durumlar nasil?
Benim oglumda ben test yaptim kan testi cikmadi sonra 3 gun sonra yine yaptim 600lerde ciktiBende adetim bir gün geçti bende bekliyorum bakalım bir test daha yapsam mı bu akşam acaba
Evet canımCanım sen bana mı sordun?
Dündü adet günüm canımEvet canım
Yap bence. Zaten stresdeyiz bir de var mi yokmularla kendimizi daha beter ediyoruz. Sonucu bilip ona yonelik davranmak lazim.Bende adetim bir gün geçti bende bekliyorum bakalım bir test daha yapsam mı bu akşam acaba
Sen kistten şüpheleniyorsun ama benim de var kistim regl gecikmesi yapmıyor bende. Sen testini erken yaptın diye negatif de olabilir. Senle aynı durumumuz şuan, lütfen moralini bozma ve bikaçgün içinde regl olmazsan tekrar kan testi yaptırDündü adet günüm canım
Aklıma adet gecikmesi olarak başka hiçbir şey gelmiyor canım ve geçen ay kimyasal olduğunda bile öğrendikten iki gün sonra iğnenin tam 16 günü adet olurdum ama şimdi bekliyorum bakalımSen kistten şüpheleniyorsun ama benim de var kistim regl gecikmesi yapmıyor bende. Sen testini erken yaptın diye negatif de olabilir. Senle aynı durumumuz şuan, lütfen moralini bozma ve bikaçgün içinde regl olmazsan tekrar kan testi yaptır
Bende Google'dan giriyorum canımKizlar sizde benim gibi googleden mi giriyorsunuz uygulama falan var mi bilmiyorum ben yeniyim de buralarda
beklemek çok zor gerçekten ama belki de hamilesindir bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler alırızAklıma adet gecikmesi olarak başka hiçbir şey gelmiyor canım ve geçen ay kimyasal olduğunda bile öğrendikten iki gün sonra iğnenin tam 16 günü adet olurdum ama şimdi bekliyorum bakalım
Yapılıyor ama gerek yok aile hekimine yapıyor öğlenden sonra sonuç çıkıyorprogesteronu acilde yapıyolar mı bilginiz var mı?
Ben adet oldum. Umutlar yeni aya InsaAllahBende Google'dan giriyorum canım
Evet canım yeni aya umarım bebişin seninle olur kafana takma inan vücuttaki problemlerdeb daha çok psikoloji etkiliyo bence biziBen adet oldum. Umutlar yeni aya InsaAllah
Ya ben neden olmuyorum tam gününde mi oldun canımBen adet oldum. Umutlar yeni aya InsaAllah
Bugün nasılsın canım kan verseneEvet canım yeni aya umarım bebişin seninle olur kafana takma inan vücuttaki problemlerdeb daha çok psikoloji etkiliyo bence bizi
Yarın vericem canım kanı bugün hastaneye gidebileceğimi sanmıyorum bakalım yarına inşallah hasta olmazsam gidicemBugün nasılsın canım kan versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?