- Konu Sahibi teacherirem
-
Atayim cnm evde misafir var ilk 2 dakika cikmadi sonra biraktim geldim baktim koyu cikti yani kendi cizgisi olmamali bukadar belirgin degilmi.kuruma cizgisi bukadar koyu olur mu kiResmini atsana. Ilk 10dk.da gorduysen vardir. Ignenin kaçinci gunh?
Canım test bozuk benceAtayim cnm evde misafir var ilk 2 dakika cikmadi sonra biraktim geldim baktim koyu cikti yani kendi cizgisi olmamali bukadar belirgin degilmi.kuruma cizgisi bukadar koyu olur mu ki
Senin kaçıncı günün iğnenin bir tane erken gebelik testi al 14 gün sabahı yap ama iğne gününü saymadanAtayim cnm evde misafir var ilk 2 dakika cikmadi sonra biraktim geldim baktim koyu cikti yani kendi cizgisi olmamali bukadar belirgin degilmi.kuruma cizgisi bukadar koyu olur mu ki
BencedeCanım test bozuk bence
9 gunSenin kaçıncı günün iğnenin bir tane erken gebelik testi al 14 gün sabahı yap ama iğne gününü saymadan
Acaba enfeksiyon mu oldun günlük filan kullanıyorsan kullanma canım ısıtılmış bez koy iç çamaşırı utuleyerek giy bir de kuru tut birde gebelik belirtisi olabilirKizlar benim akintim boyle sanki peçete gibi süt kesigi kasinti da vardi ama bugun sarı oldu rengi neden ki
Ay yok pet falan kullanmam ben . Ya enfeksiyon yada gebelikAcaba enfeksiyon mu oldun günlük filan kullanıyorsan kullanma canım ısıtılmış bez koy iç çamaşırı utuleyerek giy bir de kuru tut birde gebelik belirtisi olabilir
O zaman boşuna gidip yaptırıp stres yapmayın dediğiniz gibi en güzeli beklemek ve ultrasonProgesteron testini diyorsaniz dollenme bilinmez. Genelde yuksekse ovulasyon gitdiyini ve dollenme ihtimalini soyle. Ama ben ikizlere hamileyken progesteron degerim 1.2di. Yani yumurtlamanin bile gitmediyini gosteren bir deyer. En iyisi igne sonrasi ultrasonda sari cisim denen birseyin gorulmesi. Istersen ultrasonda baktir adet oncesi kaybolur zaten
cnm ovulasyon testi iğneden sonra birkaçgün boyunca hep pik olurmuş doğrımu sence ben iğneden sonra yaptım iki gün hep pik olduBence benim kistim oluştu ovulasyon bir silinip bir pik oluyor
Evet canım ben iğnenin ilk vurulduğum günden bu zamana kadar hep pikti son 4 gün biraz silik olducnm ovulasyon testi iğneden sonra birkaçgün boyunca hep pik olurmuş doğrımu sence ben iğneden sonra yaptım iki gün hep pik oldu
canım içime su serptin valla ben çatlamadı diye düşünmeye başlamıştım zaten ovülasyon testini aldığım kadına sorduğumda test yapma 10 güne yakın pik çıkar dediEvet canım ben iğnenin ilk vurulduğum günden bu zamana kadar hep pikti son 4 gün biraz silik oldu
Bu arada senin iğnenin kaçıncı günü inşallah güzel haberler almayı Rabbim nasip edercanım içime su serptin valla ben çatlamadı diye düşünmeye başlamıştım zaten ovülasyon testini aldığım kadına sorduğumda test yapma 10 güne yakın pik çıkar dedi
Benim bu akşam çok ağrım var valla bilmiyorum ki kist değildir umarımKizlar sizinde elle dokununca kasıkta agriniz ve sislik varmi acaba bende de mi kist oldu
Aa sen yoktun bugun ortalikya ne durumdasin agrilarin belirtilerin falan var mıBenim bu akşam çok ağrım var valla bilmiyorum ki kist değildir umarım
Valla bat a 2 gün kaldı çok ağrım var kasıklarımda adet mi hamilelik mi bilmiyorum artık görücez bekliyorum yaniAa sen yoktun bugun ortalikya ne durumdasin agrilarin belirtilerin falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?