- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.425
- 83
- Konu Sahibi teacherirem
-
Valla iğne etkisi zor geçiyo idrardan bence
Idrara da kandan geçmiyo mu? Kanda yoksa idrara nasil geçiyoki acaba. Yani 2li 3lu rakam olsa neysede sifirli bir deger nasil idrar testini o kadar belli eder. Bobreklerimde uzun sure mi kaliyo neAcaba hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum
Benimkiler gibimiydi?Benim iğnenin 14 günü negatifti ilk ayda ama 13 günde bile pozitifti hatta 3 tane test yapmıştım biri de erken gebelik testiydi
Gerçekten normalde ilk kana sonra idrara geçiyor betahcg sen adet olana kadar bekle bakalımIdrara da kandan geçmiyo mu? Kanda yoksa idrara nasil geçiyoki acaba. Yani 2li 3lu rakam olsa neysede sifirli bir deger nasil idrar testini o kadar belli eder. Bobreklerimde uzun sure mi kaliyo ne
Daha da test etmem zaten . Anca bir hafta adet olmazsam o zaman. Resmen test yapmakdan midem bulandiGeçen ay
Gerçekten normalde ilk kana sonra idrara geçiyor betahcg sen adet olana kadar bekle bakalım
Daha belirgindi hatta ben hamileyim diye sevinmiştim sonra 14 gün sabah 3 tane test yapmıştım 3 de negatifti sonra 3 gün sonra adet olmuştumBenimkiler gibimiydi?
Ya kan verseydin keşke. Bakardik kan negatifleşiyomu. Benim 15ci gun artik bugun. Artik neden niye demenin anlami yok zaten. Gorunen köy klavuz istemez. HayirlisiDaha belirgindi hatta ben hamileyim diye sevinmiştim sonra 14 gün sabah 3 tane test yapmıştım 3 de negatifti sonra 3 gün sonra adet olmuştum
İzindeydim Eylül ayında canım İstanbul'a dönmeme 3 gün kalmıştı o zaman yaptırırım diyordum İstanbul'a döndüm eve geldim bir bakmışım adet olmuşumYa kan verseydin keşke. Bakardik kan negatifleşiyomu. Benim 15ci gun artik bugun. Artik neden niye demenin anlami yok zaten. Gorunen köy klavuz istemez. Hayirlisi
Paran cebinde kaldi.İzindeydim Eylül ayında canım İstanbul'a dönmeme 3 gün kalmıştı o zaman yaptırırım diyordum İstanbul'a döndüm eve geldim bir bakmışım adet olmuşum
Burda da 5 TL'den başlıyor en iyisi internetten ucuz oluyorParan cebinde kaldi.yoksa adet olmak en iyisi. Sizde bilmiyorum ama Azerbaycanda pahali bir test
Kan testini diyorum. Idrar trstlerini uygun almak oluyorBurda da 5 TL'den başlıyor en iyisi internetten ucuz oluyor
Ver canim. InsaAllah seninki pozitif çikarda sevinirizKızlar ben bu akşam kan vermeye karar verdim adetime 2 gün kaldı varsa çıkar zaten böyle beklemek çok stresli oluyor
Evet ya burada da çok pahalı sağlık ocağına vermek gibi bir şansımız da olmuyorKan testini diyorum. Idrar trstlerini uygun almak oluyor
bu mesajınız içimi rahatlattı yoksa gerçekten çatlamadımı diye düşündüm ama bence inşallah akıntı iyiye işarwtBenim iğne olduğumdan beri akıntım bitmedi çatlamada sanki bir tık fazla oldu ama hala devam ediyo 11.gün bugün
6 mi ana yine digerinden yuksek dgulmArkadaşlar baska laboratuarda yine verdim bu kez de 0.6. Koskocaman neqativ. Artik idrar testi konusunu kapatiyorum. Bu kadar da yaniltmazki ama
0.5 , 0.6 hemen hemen ayni. Hayatima bir kaç gunluk heyecan katmiş oldum) iyi tarafindan bakiyorum artik6 mi ana yine digerinden yuksek dgulm
Sifir da var onunde. Diplerde degerimOnceki 5 di simdi 6 acaba yukseliyor mu
Ya bilmiyorum ki biranda yükseltiyo ya hamilelik hormonu gibi düşünmemek lazım direk idrarda görebiliyoruz sonuçta geçen ay benim de öyle oldu çünkü 1.80 di kan testim ama silik çizgi vardı ondan acaba mı dedimIdrara da kandan geçmiyo mu? Kanda yoksa idrara nasil geçiyoki acaba. Yani 2li 3lu rakam olsa neysede sifirli bir deger nasil idrar testini o kadar belli eder. Bobreklerimde uzun sure mi kaliyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?