- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
-
Canım normal hepsi iğneden kaynaklı benim geçmişti şimdi tekrar tavan yaptı koltuk altlarına vuruyor resmen mavi mavi damarlar çıkmış dün baktimda böyle keskin bıçak gibi ağrılar giriyorBugun 7. Gün igneyi sayarsak 8 ve hala gögüslerim cok agriyor. Adetime de cok var
Canım bence senin sonucun 20 ve üzeri olabilirGerçekten mi? Benim sonucumda 0.543 yazmislar. Her zaman 0.12 yazarlardi. Nokta sonrasi 3 rakam yazmazlardi. Bence sonucum 5 ve artiyor cunki testlerim koyulaşiyor. Ilk hamileliyimde de bu hastane bana baska birinin tsh sonucunu gondermisdi.
Adetime 10 gün var yani bu belirti icin erken. Ayrica igneden olsa 7 gun sonra mi cikar ortaya bu belirti normalde azalip bitmesi lazim degilmiydiCanım normal hepsi iğneden kaynaklı benim geçmişti şimdi tekrar tavan yaptı koltuk altlarına vuruyor resmen mavi mavi damarlar çıkmış dün baktimda böyle keskin bıçak gibi ağrılar giriyor
InsaAllah tatlim ya. Bir marka yalniş verse neyse de kaç gundur sizin de kafanizi şişiriyorum. Farkli marka testleri yapiyorum. Hepsinde çikiyor. Idrarimda ne varki testi koyulaşdiracak acaba. Demin kadinlar kulubunu biraz araşdirdim testleri kopkoyi cikan birinin sonucu 2.4 çikmiş. Düşün. Ordaki kizlar zorladi git yeniden ver diye. O zaman da 10.000 çikdi. Artik bugun test yapmiycam. Eşim test yorumlamaya benden daha hevesli. O isterse yaparim. Yarin da ilk idrarla çikarsa başka yerde vericem kan. Ilk gebeligimde de bu hastane beni korkutmuşdu. Şimdi de boyle. Belki de yoktur ama en azindan iki hastane yalniş sonuç vermez. Yarin ne çikarsa boyun eymek zorunda kalicamCanım bence senin sonucun 20 ve üzeri olabilir
Hayırlısı inşallah canım enteresan gerçekten bende şok oldumInsaAllah tatlim ya. Bir marka yalniş verse neyse de kaç gundur sizin de kafanizi şişiriyorum. Farkli marka testleri yapiyorum. Hepsinde çikiyor. Idrarimda ne varki testi koyulaşdiracak acaba. Demin kadinlar kulubunu biraz araşdirdim testleri kopkoyi cikan birinin sonucu 2.4 çikmiş. Düşün. Ordaki kizlar zorladi git yeniden ver diye. O zaman da 10.000 çikdi. Artik bugun test yapmiycam. Eşim test yorumlamaya benden daha hevesli. O isterse yaparim. Yarin da ilk idrarla çikarsa başka yerde vericem kan. Ilk gebeligimde de bu hastane beni korkutmuşdu. Şimdi de boyle. Belki de yoktur ama en azindan iki hastane yalniş sonuç vermez. Yarin ne çikarsa boyun eymek zorunda kalicam
benimde iğne gününü sayarsak 6. gün bel ağrısı ve yapışkan şeffaf akıntı varmı zizde?Bugun 7. Gün igneyi sayarsak 8 ve hala gögüslerim cok agriyor. Adetime de cok var
İlk defa kullaniyorum süt hormonum yuksek oldugu icin gebe kalamiyorum gecen ay dostonex verdi doktorum sut horminu dusmesi icinKızlar hepinize merhaba daha önce 8 haftalık bir kürtajım oldu 3 ay sonra tekrar tedaviye başladık klomen ve otrivelle iğne kullandım geçen ay iki yumurtam olmasına rağmen olmadı bu ay tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi oldum iki yumurtam vardı yine bugün iğnenin 4.günü benim gibi bu ay iğne olanlar gelin birlikte bekleyelim çatlatma iğnesi etkilerini hissettiklerimizi paylaşalım ve bir sorum var bu konuda bi bilgi edinmedim çatlatma iğnesi içinde hcg hormonu var fakat bu özellikle idrar testinde ilk günden itibaren çok koyu mu çıkar yoksa silik mi bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi bu arada iğne etkisi 15 gün sürüyo bunu biliyorum sadece merak ettiğim bu kadar idrar testinde koyu çıkar mı
Neden kan testi yapmiyorsun cok zaman gecmisİlk defa kullaniyorum süt hormonum yuksek oldugu icin gebe kalamiyorum gecen ay dostonex verdi doktorum sut horminu dusmesi icin
Ve ekim 22 de adet oldum 25 ekimde klomene basladim 5 gun kullandim kasim 2 ve 3 de catlatma ignesi oldum bugun 12. Gun idrar testi yaptigimda erken gebelik testinde hayali bir ikinci cizgi goruyorum
Lakin igneden mi bilemiyorum ve 2 3 gundur adet olacak gibiyim belim ozelliklede kasiklarim cok agriyor
Seffaf akinti yumurtlama belirtisi normalde gec mi catladi acaba yumurtanizkızlar
benimde iğne gününü sayarsak 6. gün bel ağrısı ve yapışkan şeffaf akıntı varmı zizde?
Ignenin ustunen15 gun gecmeden yaptirmayin diyorlarnNeden kan testi yapmiyorsun cok zaman gecmis
Erken gebelik testini 14 günden önce yapmayın test çok hassas olduğu için yanlış sonuç verebilirİlk defa kullaniyorum süt hormonum yuksek oldugu icin gebe kalamiyorum gecen ay dostonex verdi doktorum sut horminu dusmesi icin
Ve ekim 22 de adet oldum 25 ekimde klomene basladim 5 gun kullandim kasim 2 ve 3 de catlatma ignesi oldum bugun 12. Gun idrar testi yaptigimda erken gebelik testinde hayali bir ikinci cizgi goruyorum
Lakin igneden mi bilemiyorum ve 2 3 gundur adet olacak gibiyim belim ozelliklede kasiklarim cok agriyor
zannetmem iğneyi yurulmadan önce yumurtlama akıntısı geliyodu zaten iğneden sonra gelmeye başladı bu dediğim sizde hiç akıntı yok mu?Seffaf akinti yumurtlama belirtisi normalde gec mi catladi acaba yumurtaniz
Benim iğne olduğumdan beri akıntım bitmedi çatlamada sanki bir tık fazla oldu ama hala devam ediyo 11.gün bugünzannetmem iğneyi yurulmadan önce yumurtlama akıntısı geliyodu zaten iğneden sonra gelmeye başladı bu dediğim sizde hiç akıntı yok mu?
Ah evet bu testlerin yanılttığını bile bile yapıyoruz malesef bi umut üzülme bi dahaki ay umarım tutarArkadaşlar baska laboratuarda yine verdim bu kez de 0.6. Koskocaman neqativ. Artik idrar testi konusunu kapatiyorum. Bu kadar da yaniltmazki ama
InsaAllah. Zaten bu ay yumurtam çok buyumušdu hiç umudum da yoktu. Testler çiktikca yeniden acaba mi dedim. Yoksa bu ayi en basindan es geçmişdim. Hayirlisi napalimAh evet bu testlerin yanılttığını bile bile yapıyoruz malesef bi umut üzülme bi dahaki ay umarım tutar
Acaba hala iğne etkisi mi diye düşünüyorumInsaAllah. Zaten bu ay yumurtam çok buyumušdu hiç umudum da yoktu. Testler çiktikca yeniden acaba mi dedim. Yoksa bu ayi en basindan es geçmişdim. Hayirlisi napalim
Ya senin bu kadar belliyken nasıl negatif oldu ben anlamadım gerçektenArkadaşlar baska laboratuarda yine verdim bu kez de 0.6. Koskocaman neqativ. Artik idrar testi konusunu kapatiyorum. Bu kadar da yaniltmazki ama
Valla iğne etkisi zor geçiyo idrardan benceYa senin bu kadar belliyken nasıl negatif oldu ben anlamadım gerçekten
Benim iğnenin 14 günü negatifti ilk ayda ama 13 günde bile pozitifti hatta 3 tane test yapmıştım biri de erken gebelik testiydiValla iğne etkisi zor geçiyo idrardan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?