- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi teacherirem
Ovulasyon var mı varsa yapsanaIgne 1 kasimda oldum. Yani igne sonrasi 15ci gun adet olmam gerek hamilelik yoksa ama gebel olarak 20 ekimde son adet tarihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon var mı varsa yapsanaIgne 1 kasimda oldum. Yani igne sonrasi 15ci gun adet olmam gerek hamilelik yoksa ama gebel olarak 20 ekimde son adet tarihim
Yok canimOvulasyon var mı varsa yapsana
Hamileyken de koyu çıkıyo ovulasyon testiYa ben tekrar mı yumurtluyorum adetime 2 gün kaldı ben anlamadım bu akşamda değerlendirme yapim bari
Test yaptın mıYok canim
Kan verdim canim. Bi kaç saate çikar. Sabah yaptim çikti yine. Dunki o muhteşem testi saymazsak geri kalanlarindan bi tık koyu. Dunki o test de beni çildirtmak için ozel olarak uretilmişdi galiba sabah ayni idrarla yaptiklarim. Kaset testde birsey goruyormusun?Test yaptın mı
Sonuç çikti 0.5 kafayi yedirtecekler bana o olacak. Bari 3-4 olsaydi test neden kirmizi o zaman yaTest yaptın mı
Bu testlere de güvenilmiyor artık ya en mantıklısı kan vermek her zaman yaSonuç çikti 0.5 kafayi yedirtecekler bana o olacak. Bari 3-4 olsaydi test neden kirmizi o zaman ya
Sonuç da 0.543 çikti genelde noktadan sonra 2 rakam olur acaba noktada mi yalniş var. Anlamadim. Zaten adet olmazsam tekrarlarim. Varsa illaki artar. Ama tüm testler de yaniltmazki di mi ama. Yine de ders olsun artik test konusunu kapatiyim benBu testlere de güvenilmiyor artık ya en mantıklısı kan vermek her zaman ya
Cnm bkle bakalim 2 3 gün sonra tekrarla testini böyle cok olan var. Mesela ben ilk gebeligimde 0 cikmisti 3 gün sonra 600 yani belli olmuyorSonuç da 0.543 çikti genelde noktadan sonra 2 rakam olur acaba noktada mi yalniş var. Anlamadim. Zaten adet olmazsam tekrarlarim. Varsa illaki artar. Ama tüm testler de yaniltmazki di mi ama. Yine de ders olsun artik test konusunu kapatiyim ben
Evet çok hafif ama erken test çok bariz belliKan verdim canim. Bi kaç saate çikar. Sabah yaptim çikti yine. Dunki o muhteşem testi saymazsak geri kalanlarindan bi tık koyu. Dunki o test de beni çildirtmak için ozel olarak uretilmişdi galiba sabah ayni idrarla yaptiklarim. Kaset testde birsey goruyormusun?
Adetini bekle bence kan testini atsana canımSonuç da 0.543 çikti genelde noktadan sonra 2 rakam olur acaba noktada mi yalniş var. Anlamadim. Zaten adet olmazsam tekrarlarim. Varsa illaki artar. Ama tüm testler de yaniltmazki di mi ama. Yine de ders olsun artik test konusunu kapatiyim ben
Bariz belli yani başka yerde yaptır iki gün sonraKizlar ben laboratuar yalnisi oldugunu dusunuyorum testlerim koyulaşiyor. Daha 2 dakika oldu idraral damlatali
Gerçekten mi? Benim sonucumda 0.543 yazmislar. Her zaman 0.12 yazarlardi. Nokta sonrasi 3 rakam yazmazlardi. Bence sonucum 5 ve artiyor cunki testlerim koyulaşiyor. Ilk hamileliyimde de bu hastane bana baska birinin tsh sonucunu gondermisdi.Cnm bkle bakalim 2 3 gün sonra tekrarla testini böyle cok olan var. Mesela ben ilk gebeligimde 0 cikmisti 3 gün sonra 600 yani belli olmuyor
Ne testden ne laboratuardanKızlar ben de bu sabah test yaptım oda bozuk çıktı testten yana şansım yok valla
Aynen canımNe testden ne laboratuardan