- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
-
- Konu Sahibi teacherirem
Geçen ay testlerim silikdi şimdikinden çok daha silik hem de sonra oglen yaptim neredeyse negatifleşdi. 13cu gun. 3 testin üçü de negatifleşdi. Çok hayalet gibi çizgi gorunuyordu Gittim kan verdim 2.50 çikti. Yani o degerde bile testim negatifdi şimdikinde boyle. Ama yinede rahatladim galiba. Kaç gundur silik silik. Ne dogru duzgun artma var ne azalma. Test yapmakdan midem bulandi artik. En azindan şimdi sakince adetimi bekliycemYa bilmiyorum ki biranda yükseltiyo ya hamilelik hormonu gibi düşünmemek lazım direk idrarda görebiliyoruz sonuçta geçen ay benim de öyle oldu çünkü 1.80 di kan testim ama silik çizgi vardı ondan acaba mı dedim
Biliyorum ama bobrekler kani süzmez mi? Ignenin içindeki hcg kana geçer. Kani da bobrekler süzer. E kanda yoksa bobrek nerden buluyorda o hormonu süzüyorYa bilmiyorum ki biranda yükseltiyo ya hamilelik hormonu gibi düşünmemek lazım direk idrarda görebiliyoruz sonuçta geçen ay benim de öyle oldu çünkü 1.80 di kan testim ama silik çizgi vardı ondan acaba mı dedim
Evet ya da ikside ayni koyulukda olmadan idrara guvenmemekKızlar bence en iyisi 14 günde kan vermek testlere verdiğimiz paraya yazık oluyor valla
Kızlar bence en iyisi 14 günde kan vermek testlere verdiğimiz paraya yazık oluyor valla
Evet haklısın işte bilmiyorum ki nasıl oluyo hiç bir anlam veremiyorumBiliyorum ama bobrekler kani süzmez mi? Ignenin içindeki hcg kana geçer. Kani da bobrekler süzer. E kanda yoksa bobrek nerden buluyorda o hormonu süzüyor
Verdim canım 2 saat sonra çıkacakmışSen verdin mi kan?
Hadi hayirlisi. InsaAllah guzel sonuçlar alirsin. Idrar testi yapiyormusun?Verdim canım 2 saat sonra çıkacakmış
İki kere yaptım test bozuk çıktı bende kan vermeye karar verdimHadi hayirlisi. InsaAllah guzel sonuçlar alirsin. Idrar testi yapiyormusun?
Iyi yaptin canimİki kere yaptım test bozuk çıktı bende kan vermeye karar verdim
Çok büyük dumura uğradım gerçekten bütün sevincim yerle bir oldu ve hemen çıktıKızlar bende test yaptım sonuç böyle ama hamile değilim 0,100 çıkmış betahcg ben bir daha test yapmam direk kan veririm bundan sonra
Neden oyle çikiyorki( yine de adet olana kadar umut vardirÇok büyük dumura uğradım gerçekten bütün sevincim yerle bir oldu ve hemen çıktı
Ya testim çok belli fotoğraftan bile daha çok belli ama ben anlamıyorum ya neden böyle oluyor iğne etkisi desen kalmadı olsaydı kanda daha yüksek olurdu valla benim kafam durdu bakalım yarın adet günümNeden oyle çikiyorki( yine de adet olana kadar umut vardir
canım hemen umutsuzluğa kapılma hamile olma ihtimalin var ben bu sene şubat 22 de regl olmuştum mart 22 geldi olamadım beta verdim negatif çıktı bir hafta bekledim gene olmadım beta verdim negatifçıktı ve on gün daha bekledim söktürücü içecektim son defa kan vereyim öyle kullanırım dedim betam 48500 çıktı 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz bekle bakalımValla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim evde olmasa aglicam valla
Ya bilmiyorum geçen ay kimyasal şimdi bu peki idrar testi yapıyor muyduncanım hemen umutsuzluğa kapılma hamile olma ihtimalin var ben bu sene şubat 22 de regl olmuştum mart 22 geldi olamadım beta verdim negatif çıktı bir hafta bekledim gene olmadım beta verdim negatifçıktı ve on gün daha bekledim söktürücü içecektim son defa kan vereyim öyle kullanırım dedim betam 48500 çıktı 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz bekle bakalım
Ya bilmiyorum geçen ay kimyasal şimdi bu peki idrar testi
ikikere yapmıştım negatiftiYa bilmiyorum geçen ay kimyasal şimdi bu peki idrar testi yapıyor muydun
Uzulme canim ya. Istersen her sabah tekrarla. Artim varsa kan verValla ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşim evde olmasa aglicam valla
Benim kanda 34 cikmisti birdaha yenilemedim amaKızlar bende test yaptım sonuç böyle ama hamile değilim 0,100 çıkmış betahcg ben bir daha test yapmam direk kan veririm bundan sonra