- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi teacherirem
Igne de ola bilir hamilelik de. Istersen benim gibi hergun kendini strese salma. Bekle 14cu gun yaparsin ama tabi çok zor bilirim ☹10.gün akşamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igne de ola bilir hamilelik de. Istersen benim gibi hergun kendini strese salma. Bekle 14cu gun yaparsin ama tabi çok zor bilirim ☹10.gün akşamı
Evet beklemek zor yarın elimdekini yapıcam sonra koyulaşma olmazsa yapmıycam adetim geçene kadarIgne de ola bilir hamilelik de. Istersen benim gibi hergun kendini strese salma. Bekle 14cu gun yaparsin ama tabi çok zor bilirim ☹
Ay çok güzel gözün aydın bende test yaptım ama test bozuk çıktıKizlar testlerim belirginleşdi. Şimdi yaptim aniden koyulaşdi. ALLAH devamini da nasip etsin herkese nasip etsin hamilelik mutlulugunu
Canım erken gebelik testleri çok hassas yanlış sonuç verebilir10.gün akşamı
Böyle iki göz çıktı başka da testim yok erken gebelik testimi adet günüme saklıyorumAy çok güzel gözün aydın bende test yaptım ama test bozuk çıktı
Sonraki testlerim çoook silik ya. Ikilemde kaldim. Yani bu kadar mi fark olur. Idrardan mi kaynakli anlamadim ki. OfffAy çok güzel gözün aydın bende test yaptım ama test bozuk çıktı
Kac tane yaptınSonraki testlerim çoook silik ya. Ikilemde kaldim. Yani bu kadar mi fark olur. Idrardan mi kaynakli anlamadim ki. Offf
Sabah ki idrar önemli olan canımKac tane yaptın
Adetine ne kadar kaldı canımSonraki testlerim çoook silik ya. Ikilemde kaldim. Yani bu kadar mi fark olur. Idrardan mi kaynakli anlamadim ki. Offf
Ayni idrarla 2 tane sonra da demin de birini yaptim. Yani burada paylawdigim testin yanindan bile geçemezler. 2 saatlik idrardi. Ama bir şeyi farettim. Koyu çikan testde idrarim da koyuydu. Diyerlerinde çok açik. Yarin ilk idrarla yapayim. Sonuç ne olur olsun kan vereyim kafayi yememek için. Bugun çok test yaptim ya. Guya kendimi tutacakdimKac tane yaptın
Valla ben bütün testlere idrarı mi yapmamak için zor tutuyorum gidip eczaneden almamak için ama beklicem kendime söz verdimAyni idrarla 2 tane sonra da demin de birini yaptim. Yani burada paylawdigim testin yanindan bile geçemezler. 2 saatlik idrardi. Ama bir şeyi farettim. Koyu çikan testde idrarim da koyuydu. Diyerlerinde çok açik. Yarin ilk idrarla yapayim. Sonuç ne olur olsun kan vereyim kafayi yememek için. Bugun çok test yaptim ya. Guya kendimi tutacakdim
Adet günün ne zaman pekiAyni idrarla 2 tane sonra da demin de birini yaptim. Yani burada paylawdigim testin yanindan bile geçemezler. 2 saatlik idrardi. Ama bir şeyi farettim. Koyu çikan testde idrarim da koyuydu. Diyerlerinde çok açik. Yarin ilk idrarla yapayim. Sonuç ne olur olsun kan vereyim kafayi yememek için. Bugun çok test yaptim ya. Guya kendimi tutacakdim
Igne 1 kasimda oldum. Yani igne sonrasi 15ci gun adet olmam gerek hamilelik yoksa ama gebel olarak 20 ekimde son adet tarihimAdet günün ne zaman peki
Yok canım o etkiler gidiyor 10 günden sonra tekrar geri geliyor âdetin yaklaştıkça bütün belirtiler birbirine karışıyorKizlar gögüslerim cok agriyor çok. Bugun 6.gün igne olali bu belirtilerin gec cikmasi normal mi halbuki ignenin etkisinin yavas yavas gevmesi lazimdi
Bende hep 17 günde adet oluyorum iki aydır bakalım 2 günüm kaldıIgne 1 kasimda oldum. Yani igne sonrasi 15ci gun adet olmam gerek hamilelik yoksa ama gebel olarak 20 ekimde son adet tarihim
Benim ader olmadan öncü göğüs agrim olmazdı o yuzden garip gelfi.Yok canım o etkiler gidiyor 10 günden sonra tekrar geri geliyor âdetin yaklaştıkça bütün belirtiler birbirine karışıyor
Canım İnan benim sadece bel ağrısı olurdu oda bazen hiç olmazdı şimdi maşallah sanki her an doğuracak gibi sancılı oluyorum ilaçlar ve iğneden dolayı böyle oluyorBenim ader olmadan öncü göğüs agrim olmazdı o yuzden garip gelfi.
test yapmadım kan vermiştim negatifti sonra da adet oldum zatenPeki 13 unden sonra negatif mi oldu sizinki