- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Herkesin yüzü Gülsün inanın kimse kimseyi tanımıyor ama orda noktamız annelik bizede bu duyguyu yaşatsın Rabbim.. herkesi öpüyorum güzel haberle burada buluşalımAynen öyle Allah’a bıraktıkta içimizdeki Ümit yeşeriyor durduramıyoruz:)
Sabah kalkar kalkmaz test vereceğim
Özelde vereceğim icin öğlene çıkar heralde direk haber veririm size de
Ahhh canım beniiim güzel kalbini hissettirdinHerkesin yüzü Gülsün inanın kimse kimseyi tanımıyor ama orda noktamız annelik bizede bu duyguyu yaşatsın Rabbim.. herkesi öpüyorum güzel haberle burada buluşalım
Bizide haberdar etmeyi unutma güzel haberinle inşallahAhhh canım beniiim güzel kalbini hissettirdin
Testi sabah veremedim akşam 4 gibi vereceğim bu arada
Hayırlı sonuçlarlaaa gelllAhhh canım beniiim güzel kalbini hissettirdin
Testi sabah veremedim akşam 4 gibi vereceğim bu arada
Gördüm ama daha önce hiç denemedim denesek mi biKızlar ben bu arada birşey duydum eski usul yöntemler çamaşır suyuyla test falan yapan oldumu hiç
Kız ben denedim şimdi ya aman vallahi biz deli gibi yaptık kendimizi iyiceGördüm ama daha önce hiç denemedim denesek mi bi
Umut fakirin ekmeği canım naparsınKız ben denedim şimdi ya aman vallahi biz deli gibi yaptık kendimizi iyicecocuk hevesi bizi ne hallere soktu
Ay bu baya köpürdü ya ben anlamadım şimdi buraya atsam da idrar sonuçta ayıp olurUmut fakirin ekmeği canım naparsınnoldu köpürdümü
A aa ciddimisin canım e zaten köpürmesi önemli diye okumuştum eğer köpürüyosa pozitif yazıyodu valla heyecanlandım şimdiAy bu baya köpürdü ya ben anlamadım şimdi buraya atsam da idrar sonuçta ayıp olurmilleti tiksindirmeyelim
YaaEki Görüntüle 2734603 Dedim şöyle üstten atıyim bari
iki tane gebelik testim var korkuyorum vallahi onu yapmaya bari dedim böyle bişey deneyeyim okudum anlamadığım da bişeyYaaay bilemedim ki valla ya eğer dedikleri doğruysa pozitif ama ne kadar güvenebiliriz ki bendemi yapsam cesaret edemedim
İnsallah güzelim hepimiz umut ettiğimiz sonuçları alalımBizide haberdar etmeyi unutma güzel haberinle inşallah
Amiiin insallah canım alayım sonucu hemen söyliycemHayırlı sonuçlarlaaa gelll
Canım bilemedim ki umutlandırmakta istemem ama inşallah vardır ya iki gün daha sıkalım dişimizide iki gün sonra yaparsın testi 14 gün olunca yaniiki tane gebelik testim var korkuyorum vallahi onu yapmaya bari dedim böyle bişey deneyeyim okudum anlamadığım da bişeyBi yap istersen
Evet bence de 2 gün daha bekleyelim bakalım hayırlısıCanım bilemedim ki umutlandırmakta istemem ama inşallah vardır ya iki gün daha sıkalım dişimizide iki gün sonra yaparsın testi 14 gün olunca yani
Aaaa ben bunu hiç duymadım nasıl yaptın?Kızlar ben bu arada birşey duydum eski usul yöntemler çamaşır suyuyla test falan yapan oldumu hiç
Canım bilemedim ki umutlandırmakta istemem ama inşallah vardır ya iki gün daha sıkalım dişimizide iki gün sonra yaparsın testi 14 gün olunca yani
En kötüsü su beklemeeek..Evet bence de 2 gün daha bekleyelim bakalım hayırlısı
Tamam canım sen cesaretlisin İnan ki ben olsam gidemez kalırdım evdeİnsallah güzelim hepimiz umut ettiğimiz sonuçları alalım
Amiiin insallah canım alayım sonucu hemen söyliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?