• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok tabiki olmaz forumda baya okudum ya ben.En fazla 7-8çıkıyormuş sonuç.Sonuca göre belli olur
Ay insallah kızlar bana dua edin lütfen 🙏🏻🥰
Kafanı rahatlatır evet canım o zaman sen yaptır hayırlı haberler ver
Aynen öğrenince insallah paylaşıcam sizinle hep beraber mutlu haberler alalım inşallah canım benim🤍

Evet ama bu ay bu belirtileri de yaşadıktan sonra çok çoook ümitlendim çok üzülürüm
Bak canım belirtilere hiç takılma yoksa çok üzülürsün ben geçen aylar her hamilelik belirtisini yaşadım İnan bel sırt ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması baş dönmesi hepsini yaşadım İnan ki psikolojik olarak çok kötü etkiledi beni görümcem gebe sadece ve sadece adet geçikince anlamış hiç belirti olmadı çok sasırdım dedi

Bak canım belirtilere hiç takılma yoksa çok üzülürsün ben geçen aylar her hamilelik belirtisini yaşadım İnan bel sırt ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması baş dönmesi hepsini yaşadım İnan ki psikolojik olarak çok kötü etkiledi beni görümcem gebe sadece ve sadece adet geçikince anlamış hiç belirti olmadı çok sasırdım dedi
Suan senin gecen ay ki psikolojindeyim olmazsa çok çok üzüleceğimi biliyorum 😔

Suan senin gecen ay ki psikolojindeyim olmazsa çok çok üzüleceğimi biliyorum 😔
Evet maalesef 😕ama insanız işte napalım duygularımız var çok umutsuz olmakta çok ümitlenmekte gebeliğe engel bence doktorum bana öyle dedi herşeyi yoluna soktuk tek yapman gereken şey kafanın rahat olması geriside Allah’a kalmış 👍🏻

Evet maalesef 😕ama insanız işte napalım duygularımız var çok umutsuz olmakta çok ümitlenmekte gebeliğe engel bence doktorum bana öyle dedi herşeyi yoluna soktuk tek yapman gereken şey kafanın rahat olması geriside Allah’a kalmış 👍🏻
Aynen öyle Allah’a bıraktıkta içimizdeki Ümit yeşeriyor durduramıyoruz:)
Sabah kalkar kalkmaz test vereceğim
Özelde vereceğim icin öğlene çıkar heralde direk haber veririm size de 🥰🙏🏻🌸

Back
X