Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ben bunu hiç duymadım nasıl yaptın?
Annemde eski usul göbeğimin altını kontrol etmişti sert mi diye bu çok çok ayrıymış
Burda da birkaç kişi yapmış eski usul diye dedim hafi yapayım normal kaba idrarı yapıp üstüne 3 kasık kadar çamaşır suyu döktüm böyle oldu

kız zaten vercem test ama bi dene bakalım bana belki umut olur
Domestos vardı onunla denedim ayrı ayrı iki kaptan birleştirdim çok çok az köpürdü senin görsel ile alakası yok
Bilemedim şimdi acaba domestos diye mi kıvamlı ya çamaşır suyuna göre ( kendi kendimi kandırıyorumdur)

Kızlar dayanamadım bende yaptım köpürdükçe köpürdü bardaktan taştı anlamadım şimdi noldu

Kızlar Allah iyiliğinizi versin bu bence doğruluk payı düşük olan bir yöntem sonuçta idrar asitli yediğimizden de kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bide az önce doktoruma mesaj attım test veriyim mi diye günün geçilmeden yapma dedi 1 hafta beklemem gerekiyor

Arkadaşın dediği gibi 3 kaşık domestos koydum bardağa başka bi bardağada idrar sonra idrarı domestoslu bardağa döktüm köpürüp kalmadı sürekli köpürdü
Benimki böyle köpürmedi demek ki ben gebe değilim :)

avuntu oldu buda bizim için işte inşallah kimse dalga geçmez bizle adetimizde aynı gündü demi bizim bende dayanabilirsem ayın 15ine kadar yapmıcam test falan bekleyelim bakalım sonu güzel olsunda tek derdimiz bu olsun

Olurmu belkide ben değilim sonuçta idrar yani her türlü köpürür zaten bence önemli değil köpürüp köpürmemesi çok sağlıklı bi test değil zaten ki sağlıklı bi sonuç alalım
Valla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)
Bu kadar umut dolu bir sabahı umutsuzluk esir aldı sinirlerim bozuldu ya

Valla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)
Bu kadar umut dolu bir sabahı umutsuzluk esir aldı sinirlerim bozuldu
Canım ya yok artık niye moralini bozuyosun bu garanti bişi değilki benimki köpürdü ama ben umut bağlamadım yani buna güvenecek değilim sonuçta ki sen çok şanslısın bugün gerçeği öğreneceksin bide bize bak daha bir hafta var sanki bi sene öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…