- Konu Sahibi Bal10cuk28
- #141
KesinlikleEn kötüsü su beklemeeek..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleEn kötüsü su beklemeeek..
Burda da birkaç kişi yapmış eski usul diye dedim hafi yapayım normal kaba idrarı yapıp üstüne 3 kasık kadar çamaşır suyu döktüm böyle olduAaaa ben bunu hiç duymadım nasıl yaptın?
Annemde eski usul göbeğimin altını kontrol etmişti sert mi diye bu çok çok ayrıymış![]()
Ay bende mi yapsam ya merak ettim domestos olur muymuşBurda da birkaç kişi yapmış eski usul diye dedim hafi yapayım normal kaba idrarı yapıp üstüne 3 kasık kadar çamaşır suyu döktüm böyle oldu![]()
Hahaah yani normal çamaşır duyu diye okudum ben ama herhalde domestos olmazAy bende mi yapsam ya merak ettim domestos olur muymuş![]()
Dur deneyeceğim yazarım sizeHahaah yani normal çamaşır duyu diye okudum ben ama herhalde domestos olmaz![]()
Dur deneyeceğim yazarım size
Domestos vardı onunla denedim ayrı ayrı iki kaptan birleştirdim çok çok az köpürdü senin görsel ile alakası yokkız zaten vercem test ama bi dene bakalım bana belki umut olur
Kızlar dayanamadım bende yaptım köpürdükçe köpürdü bardaktan taştı anlamadım şimdi nolduDomestos vardı onunla denedim ayrı ayrı iki kaptan birleştirdim çok çok az köpürdü senin görsel ile alakası yok
Bilemedim şimdi acaba domestos diye mi kıvamlı ya çamaşır suyuna göre ( kendi kendimi kandırıyorumdur)
Sen domestosla mı yaptın çamaşırsuyu mu?Kızlar dayanamadım bende yaptım köpürdükçe köpürdü bardaktan taştı anlamadım şimdi noldu![]()
Domestıs vardı evde onunla yaptım canımSen domestosla mı yaptın çamaşırsuyu mu?
Domestos kabına mı işedin ayrı ayrı mı birleştirdin? Kaç kaşık domestosDomestıs vardı evde onunla yaptım canım
Arkadaşın dediği gibi 3 kaşık domestos koydum bardağa başka bi bardağada idrar sonra idrarı domestoslu bardağa döktüm köpürüp kalmadı sürekli köpürdüDomestos kabına mı işedin ayrı ayrı mı birleştirdin? Kaç kaşık domestos
Benimki de böyle taşcak gibi oldu
Kızlar Allah iyiliğinizi versin bu bence doğruluk payı düşük olan bir yöntem sonuçta idrar asitli yediğimizden de kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bide az önce doktoruma mesaj attım test veriyim mi diye günün geçilmeden yapma dedi 1 hafta beklemem gerekiyor![]()
Benimki böyle köpürmedi demek ki ben gebe değilim :)Arkadaşın dediği gibi 3 kaşık domestos koydum bardağa başka bi bardağada idrar sonra idrarı domestoslu bardağa döktüm köpürüp kalmadı sürekli köpürdü
Kızlar Allah iyiliğinizi versin bu bence doğruluk payı düşük olan bir yöntem sonuçta idrar asitli yediğimizden de kaynaklı olabilir diye düşünüyorum bide az önce doktoruma mesaj attım test veriyim mi diye günün geçilmeden yapma dedi 1 hafta beklemem gerekiyor![]()
Olurmu belkide ben değilim sonuçta idrar yani her türlü köpürür zaten bence önemli değil köpürüp köpürmemesi çok sağlıklı bi test değil zaten ki sağlıklı bi sonuç alalımBenimki böyle köpürmedi demek ki ben gebe değilim :)
Valla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)Olurmu belkide ben değilim sonuçta idrar yani her türlü köpürür zaten bence önemli değil köpürüp köpürmemesi çok sağlıklı bi test değil zaten ki sağlıklı bi sonuç alalım![]()
Canım ya yok artık niye moralini bozuyosun bu garanti bişi değilki benimki köpürdü ama ben umut bağlamadım yani buna güvenecek değilim sonuçta ki sen çok şanslısın bugün gerçeği öğreneceksin bide bize bak daha bir hafta var sanki bi sene öyle düşünValla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)
Bu kadar umut dolu bir sabahı umutsuzluk esir aldı sinirlerim bozuldu