- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
- 18
- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Ne bileyim modum düstü ya insallah akşam da modumu düşüren bir sonuç almam ay gebericem heyecandanCanım ya yok artık niye moralini bozuyosun bu garanti bişi değilki benimki köpürdü ama ben umut bağlamadım yani buna güvenecek değilim sonuçta ki sen çok şanslısın bugün gerçeği öğreneceksin bide bize bak daha bir hafta var sanki bi sene öyle düşün
İnşallah canım inanıyorum ben inşallah güzel haberlerle geliceksinNe bileyim modum düstü ya insallah akşam da modumu düşüren bir sonuç almam ay gebericem heyecandan
İnsallah canım benimİnşallah canım inanıyorum ben inşallah güzel haberlerle geliceksin
Yok canım ya bizimki eğlencesi gibi bişey bu olayın bazı arkadaşlar yazmış hamileyim yine köpürmedi sorun mu var diyeBenimki böyle köpürmedi demek ki ben gebe değilim :)
Dün ben cam sildim dip köşe temizlik yaptımKızlar bide size ne sorucam doktor dikkatli ol ağır iş yapma yada ani hareket yapma falan dedimi size bana hiç öyle bişey demedi gerçi bana ilişkiyi yasakladı 15 gün orası ayrı bi soru işareti deevdede genel işleri yapıyorum yani siz ne durumdasınız
Aslında bende çok ağır işler yapmamaya çalıyorum ama sonra bu kadar takma düşünme olacağı varsa zorlamasamda olur diyorum sakınan göze çöp batar misali dediğin gibi rabbim ne derse o tabiDün ben cam sildim dip köşe temizlik yaptımbenim görümcem gebeymiş bütün evi baştan aşağı temizledi çekmediği koltuk kalmadı ama rabbim ol dediyse oluyor canım
Öyle deme vallahi üzülürüm ben dedim bunu kötü hissettim kendimi moralini yüksek tutValla baktım netten her haber sitesi paylaşmış bu yöntemi :)
Bu kadar umut dolu bir sabahı umutsuzluk esir aldı sinirlerim bozuldu ya
Koz sonrasında ne kalıyo adet tarihine zaten12 13 aralıkta test yapıcam ama doktorumu dinlemicem meraktan ölelim mi ya
Koz sonrasında ne kalıyo adet tarihine zaten
Kendini nasıl iyi hissedeceksn öyle yap canımay 2 3 gün kalıyor da kırmızılar gelirse üzülürüm testte bakıyım negatif görürsem hazırlayayım kendimi diye
Aynen canlar artık bir haftaya herşey belli olur umarım bebecikler bizlerledirKendini nasıl iyi hissedeceksn öyle yap canım
Valla bana da demedi ama sağolsun annem tepemdeKızlar bide size ne sorucam doktor dikkatli ol ağır iş yapma yada ani hareket yapma falan dedimi size bana hiç öyle bişey demedi gerçi bana ilişkiyi yasakladı 15 gün orası ayrı bi soru işareti deevdede genel işleri yapıyorum yani siz ne durumdasınız
ay bilmiyorumYok canım ya bizimki eğlencesi gibi bişey bu olayın bazı arkadaşlar yazmış hamileyim yine köpürmedi sorun mu var diyeen iyisi kan testi
bende o temizliği cumartesi yapmaya çalıştım ama dediğim gibi annem tepemde devamlıDün ben cam sildim dip köşe temizlik yaptımbenim görümcem gebeymiş bütün evi baştan aşağı temizledi çekmediği koltuk kalmadı ama rabbim ol dediyse oluyor canım
inşallah öyledir canım beniiim dua edelim birbirimizeÖyle deme vallahi üzülürüm ben dedim bunu kötü hissettim kendimi moralini yüksek tutdediğim gibi canım benim hamile kadında bile köpürme olmuyor yani bizimkisi de merak
Ahahahahaha doktorum aslında bana 15 ine kadar bekle dedi geç döllenme olabilir diye ama belirtilerim artınca bende gidicem bugün sonuç negatif bile olsa 2 gün sonra tekrar gidicem12 13 aralıkta test yapıcam ama doktorumu dinlemicem meraktan ölelim mi ya
Benimde annem öyle ama şehirler farklı olduğu için duyunca kızdı çok... git arkadaşım eğer varsa zaten mutluluktan deliririz yoksa da ölüm yok ya daha çok günler var önümüzde önemli olan sen rahat olValla bana da demedi ama sağolsun annem tepemde
ay bilmiyorum
bende o temizliği cumartesi yapmaya çalıştım ama dediğim gibi annem tepemde devamlı
inşallah öyledir canım beniiim dua edelim birbirimize
Ahahahahaha doktorum aslında bana 15 ine kadar bekle dedi geç döllenme olabilir diye ama belirtilerim artınca bende gidicem bugün sonuç negatif bile olsa 2 gün sonra tekrar gidicem
Ayyy kıyamam sen hangi sehirdesinBenimde annem öyle ama şehirler farklı olduğu için duyunca kızdı çok... git arkadaşım eğer varsa zaten mutluluktan deliririz yoksa da ölüm yok ya daha çok günler var önümüzde önemli olan sen rahat ol
Ben Bursa canım seni bekliyoruz vallahi heyecanla bizde ya göğüslerim de değişiklik yok benim sanırım çok yumuşak sadece ama ben prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorum belki o etki ediyordurAyyy kıyamam sen hangi sehirdesin
2 de çıkacağım işten erkenden gidip hemen vermeyi düşünüyorum
Senin göğüslerde değişiklik var mı
Aaaa benimde prolaktin bir ara 90 dı ama suan normal Allah’a sükür ama ben hiç ilaç kullanmadım ki bende görme kaybına bile yol açmıştı perhiz yap ben öyle yendim bu prolaktiniBen Bursa canım seni bekliyoruz vallahi heyecanla bizde ya göğüslerim de değişiklik yok benim sanırım çok yumuşak sadece ama ben prolaktin yüksekliği için ilaç kullanıyorum belki o etki ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?