- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Belli olmaz ya güvenme çok testlere.En garantisi kan vermek beklemektense ver bence 12 günde az değil1 sonraki günden sayarsak 12 ama bu sabah kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey çıkmadı
Aynen sen yarin yaptır benceÇıkmazsa 3 gün sonra tekrar yaptırırım diye düşündüm
Canım silik bile olsa çıksaydı kanda yap derdim ama erken gibi elinde varsa test yarın yap bence ona göre kan testi ver derim1 sonraki günden sayarsak 12 ama bu sabah kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey çıkmadı
Evet bir de mesela atıyorum 30 falan çıksa sonuç iğnenin etkisi olmaz dimi 12. Günde 30 olmaz yani (farzı misal)Belli olmaz ya güvenme çok testlere.En garantisi kan vermek beklemektense ver bence 12 günde az değil
Yok maalesef ondan en iyisi kan vermek çıkmazsa 3 gün sonra tekrar denerim yapacak bisey yok varsa da öğreniyim ona göre kafam rahatşarCanım silik bile olsa çıksaydı kanda yap derdim ama erken gibi elinde varsa test yarın yap bence ona göre kan testi ver derim
Kafanı rahatlatır evet canım o zaman sen yaptır hayırlı haberler verYok maalesef ondan en iyisi kan vermek çıkmazsa 3 gün sonra tekrar denerim yapacak bisey yok varsa da öğreniyim ona göre kafam rahatşar
Ay insallah kızlar bana dua edin lütfenYok tabiki olmaz forumda baya okudum ya ben.En fazla 7-8çıkıyormuş sonuç.Sonuca göre belli olur
Aynen öğrenince insallah paylaşıcam sizinle hep beraber mutlu haberler alalım inşallah canım benimKafanı rahatlatır evet canım o zaman sen yaptır hayırlı haberler ver
İnşallahhhhAy insallah kızlar bana dua edin lütfen
Aynen öğrenince insallah paylaşıcam sizinle hep beraber mutlu haberler alalım inşallah canım benim
Aynen muhakkak öyle yapacağım takip edeceğim yükselmesini rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip eder inşallah kimyasal falan olur diye çok korkuyorumBirde az bile çıksa değer 5 7 gibi 2 gün sonra tekrar yaptır derim ikiye katlıyorsa gebelik var demektir
Ederiz tabiki sende sonucu bildir bize hayırlı haberler ver insallahAy insallah kızlar bana dua edin lütfen
Aynen öğrenince insallah paylaşıcam sizinle hep beraber mutlu haberler alalım inşallah canım benim
Amin insallah canım benim insaalllahhhhİnşallahhhhMutlu haberler alalım ki herkese Umut olsun
Kötü düşünme canım herkes pozitif düşünsün bu ay olmazsa diğer ay var inşallah olacaktırAynen muhakkak öyle yapacağım takip edeceğim yükselmesini rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip eder inşallah kimyasal falan olur diye çok korkuyorum
Allah razı olsun insallah canım insallahEderiz tabiki sende sonucu bildir bize hayırlı haberler ver insallah
Evet ama bu ay bu belirtileri de yaşadıktan sonra çok çoook ümitlendim çok üzülürümKötü düşünme canım herkes pozitif düşünsün bu ay olmazsa diğer ay var inşallah olacaktır
Bak canım belirtilere hiç takılma yoksa çok üzülürsün ben geçen aylar her hamilelik belirtisini yaşadım İnan bel sırt ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması baş dönmesi hepsini yaşadım İnan ki psikolojik olarak çok kötü etkiledi beni görümcem gebe sadece ve sadece adet geçikince anlamış hiç belirti olmadı çok sasırdım dediEvet ama bu ay bu belirtileri de yaşadıktan sonra çok çoook ümitlendim çok üzülürüm
Suan senin gecen ay ki psikolojindeyim olmazsa çok çok üzüleceğimi biliyorumBak canım belirtilere hiç takılma yoksa çok üzülürsün ben geçen aylar her hamilelik belirtisini yaşadım İnan bel sırt ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı mide yanması baş dönmesi hepsini yaşadım İnan ki psikolojik olarak çok kötü etkiledi beni görümcem gebe sadece ve sadece adet geçikince anlamış hiç belirti olmadı çok sasırdım dedi
Evet maalesefSuan senin gecen ay ki psikolojindeyim olmazsa çok çok üzüleceğimi biliyorum
Aynen öyle Allah’a bıraktıkta içimizdeki Ümit yeşeriyor durduramıyoruz:)Evet maalesefama insanız işte napalım duygularımız var çok umutsuz olmakta çok ümitlenmekte gebeliğe engel bence doktorum bana öyle dedi herşeyi yoluna soktuk tek yapman gereken şey kafanın rahat olması geriside Allah’a kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?