- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Ay hadi inşallah bu ağrılarımızın karşılığını alırız ya ne diyim rabbim hayırlısından versin ne verirse kabulümüzAminnn canimBenim şuan bel ve karın agrisi var.Karnimin ici uyuşuk gibi şişkinlik var.Ama neye işaret bilemedim
Aynen çok şükür rabbime. Ama onunda bitmek bilmeyen kardeş isteği varOh maşallah ya Rabbim uzun sağlıklı ömür versin en azından bir dayanağın var bizede nasip eder güzel Rabbim inşallah
Aminnn Inşallah ilk defa kullandığım için bilemiyorum ama igne gercekten insani mahvediyor umarım ise yaramıştırAy hadi inşallah bu ağrılarımızın karşılığını alırız ya ne diyim rabbim hayırlısından versin ne verirse kabulümüz
Aminnn canim insallah yoruldum ben artık 1 yıldırAy hadi inşallah bu ağrılarımızın karşılığını alırız ya ne diyim rabbim hayırlısından versin ne verirse kabulümüz
Kıyamam ya ben ona ama olucağı var ise olucak önemli olan sağlıklısı hayırlısıAynen çok şükür rabbime. Ama onunda bitmek bilmeyen kardeş isteği varbir ölü doğum birde kimyasal gebeliğim var.Cocukta bıktı olsa nolacak hep ölüyor hep ölüyor diyor
Aynen öyle rabbim onun gözyaşlarının hürmetine hayırlısıyla nasip etsin InsalalhKıyamam ya ben ona ama olucağı var ise olucak önemli olan sağlıklısı hayırlısı
Çocukların duası kabul olurAynen öyle rabbim onun gözyaşlarının hürmetine hayırlısıyla nasip etsin Insalalh
Aminnn insallah.Insan kötü birşey düşünmek istemesede nefsine hakim olamiyor bazen malesef.Allahim neden diye düşünüyor insan.Buda bir imtihan rabbim kolayla atlatmayı nasip etsin.Görümce de olunca ne kadar iyi olsan yada olsa iste olmaz kelimelerini seçmen lazım.Duyguların var belli etmemen lazım daha zor.senin işinÇocukların duası kabul olurBen de baya yıprandım bu süreçte bide görümcem hamile değişik duygular yaşıyor insan
Benim iğnenin etkileri azalmıştı son.3 gündür bel kasik ve karın agrım var.Karnimda uyuşukluk şişkinlik varİğnenin etkileri değişik olabiliyor. Bende iğneden bikaç saat sonra akıntı başladı, 2 gün sürdü. Kasık ağrısı ve ilişki sırasında inanılmaz batma,sancı şeklinde ağrım oldu 4-5 gün. 1 hafta geçti şuan yeni yeni etlkiler azalıyor, göğüslerimde ağrı kaldı şuan sadece. İğne hormon içerdiği için ister istemez bu tarz etkileri de olabilir.
Çok zor canım hemde tabikide rabbim gönlüne göre versin inşallah ama benim sürecimi bildiği halde pek dikkat etmiyor yinede diyorum rabbim sen bilirsin en iyisiniAminnn insallah.Insan kötü birşey düşünmek istemesede nefsine hakim olamiyor bazen malesef.Allahim neden diye düşünüyor insan.Buda bir imtihan rabbim kolayla atlatmayı nasip etsin.Görümce de olunca ne kadar iyi olsan yada olsa iste olmaz kelimelerini seçmen lazım.Duyguların var belli etmemen lazım daha zor.senin işin
Aynen öyle rabbim sanada nasip etsin inşallahÇok zor canım hemde tabikide rabbim gönlüne göre versin inşallah ama benim sürecimi bildiği halde pek dikkat etmiyor yinede diyorum rabbim sen bilirsin en iyisini
Benimde artık 12. Gün oldu arada kaşıkta ani Batmam oluyorİğnenin etkileri değişik olabiliyor. Bende iğneden bikaç saat sonra akıntı başladı, 2 gün sürdü. Kasık ağrısı ve ilişki sırasında inanılmaz batma,sancı şeklinde ağrım oldu 4-5 gün. 1 hafta geçti şuan yeni yeni etlkiler azalıyor, göğüslerimde ağrı kaldı şuan sadece. İğne hormon içerdiği için ister istemez bu tarz etkileri de olabilir.
Kaç gün olduKızlar sizce yarın kan testi versem mi?
13. Gün sanırım senin arkadaşım 12. Günde de öğrenen var ama bilemedimKızlar sizce yarın kan testi versem mi?
Kaç gün oldu
1 sonraki günden sayarsak 12 ama bu sabah kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey çıkmadı13. Gün sanırım senin arkadaşım 12. Günde de öğrenen var ama bilemedim
Himmm ozaman yaptırabilirsin kamda cikar25 inde 00.00 da vuruldum 6. Günden sonra belirtilerim değişti
Fazla akıntım göğüs hassasiyetim var göğüsümün etrafı pütürleşti çok acıyor
Perşembe kaset test yaptım çok çok silikti akşam yaptığım için diye düşündüm bu sabahta kaset test yaptım 2. Çizgiye dair hiç bisey yoktu yarın 12. Gün olacak
Çıkmazsa 3 gün sonra tekrar yaptırırım diye düşündümHimmm ozaman yaptırabilirsin kamda cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?