- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
- 18
- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Bende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladıArkadaşlar 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum 27 kasım gece ilişki oldu. İlişkiden bi kaç saat önce ateş basması oldu ve akıntı geldi. 28i 29a bağlayan gece sağ tarafım ağrıdı zaten sağda 1 yumurtam vardı sadece neyse ağrıdı ve kanama oldu öyle bir iki damla değil baya oldu azala azala 2günde bitti en son kahverengi pıhtılarda gelmişti. Bittikten sonra mide bulantısı kasık ağrısı yaşadım 2 günde o sürdü. Dün gece aniden geçmişti mide bulantısı bugün akşam 5 gibi geri başladı. Noluyor bana iğnenin etkilerimi bunlar bugün iğnenin 8. Günü. Böyle şeyler yaşayanlar bilgisi olanlar bişeyler yazsın lütfen çok takıyorum kafaya
Ay ne bileyim sormadım vallaOlabilir tabi doktoruna sorsaydın keşke.
Göğüs hassasiyeti bende de var çamaşır giyerken dokunamıyorum acıyor uçları sankiBende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladı
Bugün 8. Günüm hala kasık ağrım ara ara şiddetli oluyor. Belimde ağrı var. Göğüslerim şişti ve taş gibi etrafı koyulaşmaya başladı. 2-3 gündür akşamlar 7-8 gibi uyuyorum uykumu alamıyorum
Sorma bir de 6 7 gün sonra iğne etkisi azalmıyor mu bu da neyin nesi?Göğüs hassasiyeti bende de var çamaşır giyerken dokunamıyorum acıyor uçları sanki
Öyle düşünme Allah’ın vardır bir hayırlı işi,doğacak her günde umut vardırHiç olacak gibi his yok bende ya bu ay bi perişanlıkla oldum iğneyi. Bi dr gittim rahminde şekil bozuk dedi ameliyat dedi başka dr yönlendirdi nasıl üzüldüm. Yönlendirdiği dr gittim gerek yok ameliyata tedaviye başlayalım dedi başladık. Eczaneye ilaç almaya gittim kanser ilacı dediler ben şoook. Neyse araştırdım yumurta büyütmedede kullanılıyormş. Kullandım gittim dr büyümüşmü diye bakıp iğne vuracak. Tekrrar şook dr karantinadaymışbaşka drlara gitiim tedaviye biz başlamadk yapamayız dediler. Dedimya tmm nasip olmayackya hep engel çıkıyor derken bi dr allah razı olsun baktıda verdi iğne. Zorla güzellik olmaz heralde ben çok zorladm olmayack heralde
Bilmiyorum ki valla psikolojiktir diyorum ama yok yani acıyor bildiğin.Benim 2 gündür var hassasiyet önce yoktuSorma bir de 6 7 gün sonra iğne etkisi azalmıyor mu bu da neyin nesi?
Merdiven inip çıkarken, çamaşıra değdiğinde felaket yani etrafı da pütürlendi koyulaştı
İnş iğne etkisi değildir sanki var gibi sende bişeylerBende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladı
Bugün 8. Günüm hala kasık ağrım ara ara şiddetli oluyor. Belimde ağrı var. Göğüslerim şişti ve taş gibi etrafı koyulaşmaya başladı. 2-3 gündür akşamlar 7-8 gibi uyuyorum uykumu alamıyorum
Herseyde bir hayır var insallah sonucu güzel olur.Cabanin mükafatını alırsınHiç olacak gibi his yok bende ya bu ay bi perişanlıkla oldum iğneyi. Bi dr gittim rahminde şekil bozuk dedi ameliyat dedi başka dr yönlendirdi nasıl üzüldüm. Yönlendirdiği dr gittim gerek yok ameliyata tedaviye başlayalım dedi başladık. Eczaneye ilaç almaya gittim kanser ilacı dediler ben şoook. Neyse araştırdım yumurta büyütmedede kullanılıyormş. Kullandım gittim dr büyümüşmü diye bakıp iğne vuracak. Tekrrar şook dr karantinadaymışbaşka drlara gitiim tedaviye biz başlamadk yapamayız dediler. Dedimya tmm nasip olmayackya hep engel çıkıyor derken bi dr allah razı olsun baktıda verdi iğne. Zorla güzellik olmaz heralde ben çok zorladm olmayack heralde
Aynen benimde yoktu 6 güne kadar bir anda belirdi inşallah hayırlara vesiledir değilse bu belirtiler (etrafında ki değişiklerden bahsediyorum ) psikolojik olarak oluşmaz heralde (çünkü uyku durumu kasık ağrısı hadi bir nebze psikolojik olabilir) Korkuyorum yaniBilmiyorum ki valla psikolojiktir diyorum ama yok yani acıyor bildiğin.Benim 2 gündür var hassasiyet önce yoktu
Ya insallah öyledir bilmiyorum kendimi de dinlemek istemiyorum ağrı sızı belki psikolojiktir ama göğüsteki fiziksel değişimler umutlandırıyor beniİnş iğne etkisi değildir sanki var gibi sende bişeyler
Inşallah iğne etkisi değil-dir doktor ne zaman kan.tahlili istedi sizdenAynen benimde yoktu 6 güne kadar bir anda belirdi inşallah hayırlara vesiledir değilse bu belirtiler (etrafında ki değişiklerden bahsediyorum ) psikolojik olarak oluşmaz heralde (çünkü uyku durumu kasık ağrısı hadi bir nebze psikolojik olabilir) Korkuyorum yani
Ya insallah öyledir bilmiyorum kendimi de dinlemek istemiyorum ağrı sızı belki psikolojiktir ama göğüsteki fiziksel değişimler umutlandırıyor beni
Bana geç döllenme olabilir ayın 15 inde yap dedi garanti olsun pko olduğu için ama ben tabikiiiiiiii 15ini bekleyemeyeceğim pazartesi 12. Gün oluyor pzartesi yapacağım insallahInşallah iğne etkisi değil-dir doktor ne zaman kan.tahlili istedi sizden
Hadi bakalım hayırlısıBana geç döllenme olabilir ayın 15 inde yap dedi garanti olsun pko olduğu için ama ben tabikiiiiiiii 15ini bekleyemeyeceğim pazartesi 12. Gün oluyor pzartesi yapacağım insallah
Amin insallah hepimiz güzel sonuçlar alırızHadi bakalım hayırlısı
Bendede suan akinti basladi kasik agrisi bitti bel agrisi basladi insallah iyiye isarettir butun bunlar 8.ci gunumdeyim bende igneden sonraBende 12 kasımda regl oldum 15 kasımda klomen içtim sabah akşam 5 gün 25 inde çatlatma iğnemi oldum (ovitrelle) ilk 2 gün sadece kasık ağrım vardı geçti 6. Günden sonra kasık ağrısı aşırı bir akıntı bir anda ortaya çıkan göğüs hassasiyeti başladı
Göğüste hassasiyet acı var mı bir de üst bacakta ağrı ? Uyku durumun nasıl?Bendede suan akinti basladi kasik agrisi bitti bel agrisi basladi insallah iyiye isarettir butun bunlar 8.ci gunumdeyim bende igneden sonra
Gögüste hassasiyet yok bi o belirtim olmadi simdiye kadar , ust bacak baldirmi agriyo senin? Uyku durumum bozuldu yaaGöğüste hassasiyet acı var mı bir de üst bacakta ağrı ? Uyku durumun nasıl?
Benimde üst bacak bel ağrıyor göğüs hassasiyetim yüksek uykum devamlı geliyor akşam 7-8 de uyuyorum uyandırılmasam ertesi sabaha kadar uyurum yani :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunGögüste hassasiyet yok bi o belirtim olmadi simdiye kadar , ust bacak baldirmi agriyo senin? Uyku durumum bozuldu yaa
Benimde üst bacak bel ağrıyor göğüs hassasiyetim yüksek uykum devamlı geliyor akşam 7-8 de uyuyorum uyandırılmasam ertesi sabaha kadar uyurum yani :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Insallah Guzel sonuclar aliriz YaaaBenimde üst bacak bel ağrıyor göğüs hassasiyetim yüksek uykum devamlı geliyor akşam 7-8 de uyuyorum uyandırılmasam ertesi sabaha kadar uyurum yani :) sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?