Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne etkisi gitmiş demekki. Varsa bebiş adete kadar yükselir hcg inş. Belirti varmı ?
Kasığıma aniden bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sırtım ve Belim ağrıdı birkaç gün bide afedersiniz beyaz renkte akıntı var göğüslerim normal teste baktım 10 dk içinde bir gölge oldu ama 15. Gün yapayım birdaha dimi?

Kızlar aranıza yeni katıldım bende 26 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 11. Günüm iki gündür bel ağrısı ve kasıklarda arada batma oluyo o kadar belirtilerim cuma günü doktora gittim kontrol için üç tane yumurtam çatlamış durumdaymış ama ayın 21 ine kadar ilişkiye girmek yok dedi bende sormadım hiç niye diye ama çok merak ediyorum aceba sebebi ne olabilir kızlar yardımcı olurmusunuz

Acaba döllenme olursa sıkıntı olmasın dikkat et diyemi ki benim doktorum hiç öyle birşey söylemedi 3. Çatlatma iğnem hatta her doktorun farklı şeyleri var aynı gün iğne olmuşuz hiç test yaptın mı

Evet cuma günü doktora gitmeden önce yaptım sabah cift çizgiydi gidincede doktoruma sordum neden yaptın olsa bile çıkmaz şuan zaten iğnenin etkisidir o dedi bende baya umutlanmıştım iğnenim etkisi diyince üzüldüm tabi biraz bidaha yapmayada cesaretim kalmadı siz yaptınızmı test

Evet yaptım ama çok çok silikti ikincisi kimileri 10. Günde etkisi geçiyor öğreniyoruz diyor ama bi umut işte bizimkisi

Evet yaptım ama çok çok silikti ikincisi kimileri 10. Günde etkisi geçiyor öğreniyoruz diyor ama bi umut işte bizimkisi
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tüm isteyenlere nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beş senedir benim boş nasipte ne varsa o Belirtin varmı peki ?

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tüm isteyenlere nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beş senedir benim boş nasipte ne varsa o Belirtin varmı peki ?
Amin inşallah canım... benim afedersin beyaz renkli akıntım var bel ve sırt ağrım vardı bi ara geçti arada kasıklarıma iğne batması gibi ani kramplar oluyor ama ben bu belirtilere çok takılmıyorum çünkü geçen ay her hamilelik belirtisini birebir neredeyse yaşadım

Aynen aynı belirtiler şuanda bende de var ama dediğin gibi belirtilere çokta takılmamak gerekiyomuş bi çok kişide hiç belirti bile olmayabiliyomuş çok araştırdım inşallah senin bu ay doğru belirtilerdir tutar inşallah rabbim hayırlısını versin.. eğer kan testi falan yaptırırsan haber verirmisin merak ederim

15 Aralık beklenen adet tarihim benim çatlatma iğnesinden dolayı 14. Gün adet olunuyor kısmı bende tutmuyor canım 3. İğnem diğer ikisinde de 15 inde adet oldum 15 Aralık olmazsam Kan testini yapıcam inşallah ama 2 3 gün sonra idrar testi yaptırırım haber veririm sende haber ver inşallah senin de yüzün Güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…