- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
- 18
- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Benimde ilk denemem,12. Gün pazartesi kan vericem bi bakmak icinBilmiyorumki aslinda zor duruyorum ama sonuctan korkuyorum ilk denemem Benim Sen ne zaman dusunuyosunben tam 14 gun olsun die bekliyim diyorum ama bilmiyorum ya her hafta kan vermeye dr.rum cagiriyor
Ben bu hafta carsamba verdim Haftaya carsamba bida vericem insallah guzel haberler aliriz canim yaaBenimde ilk denemem,12. Gün pazartesi kan vericem bi bakmak icin
Kaç çıktı beta?Ben bu hafta carsamba verdim Haftaya carsamba bida vericem insallah guzel haberler aliriz canim yaa
Bilmiyorumki henuz sonuc gelmediKaç çıktı beta?
Canım geldi mi sonuç?Bilmiyorumki henuz sonuc gelmedi
Yok canim burda hafta sonlari kapali , carsamba tekrar kan vericem ogun ogrenirim ancakCanım geldi mi sonuç?
İğne etkisi gitmiş demekki. Varsa bebiş adete kadar yükselir hcg inş. Belirti varmı ?Arkadaşlar bende 26 sında iğne olmuştum az önce test yaptım negatif erken mi yaptım yA
Kasığıma aniden bazen bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sırtım ve Belim ağrıdı birkaç gün bide afedersiniz beyaz renkte akıntı var göğüslerim normal teste baktım 10 dk içinde bir gölge oldu ama 15. Gün yapayım birdaha dimi?İğne etkisi gitmiş demekki. Varsa bebiş adete kadar yükselir hcg inş. Belirti varmı ?
Acaba döllenme olursa sıkıntı olmasın dikkat et diyemi ki benim doktorum hiç öyle birşey söylemedi 3. Çatlatma iğnem hatta her doktorun farklı şeyleri var aynı gün iğne olmuşuz hiç test yaptın mıKızlar aranıza yeni katıldım bende 26 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 11. Günüm iki gündür bel ağrısı ve kasıklarda arada batma oluyo o kadar belirtilerim cuma günü doktora gittim kontrol için üç tane yumurtam çatlamış durumdaymış ama ayın 21 ine kadar ilişkiye girmek yok dedi bende sormadım hiç niye diye ama çok merak ediyorum aceba sebebi ne olabilir kızlar yardımcı olurmusunuz
Evet cuma günü doktora gitmeden önce yaptım sabah cift çizgiydi gidincede doktoruma sordum neden yaptın olsa bile çıkmaz şuan zaten iğnenin etkisidir o dedi bende baya umutlanmıştım iğnenim etkisi diyince üzüldüm tabi biraz bidaha yapmayada cesaretim kalmadıAcaba döllenme olursa sıkıntı olmasın dikkat et diyemi ki benim doktorum hiç öyle birşey söylemedi 3. Çatlatma iğnem hatta her doktorun farklı şeyleri var aynı gün iğne olmuşuz hiç test yaptın mı
Evet yaptım ama çok çok silikti ikincisi kimileri 10. Günde etkisi geçiyor öğreniyoruz diyor ama bi umut işte bizimkisiEvet cuma günü doktora gitmeden önce yaptım sabah cift çizgiydi gidincede doktoruma sordum neden yaptın olsa bile çıkmaz şuan zaten iğnenin etkisidir o dedi bende baya umutlanmıştım iğnenim etkisi diyince üzüldüm tabi biraz bidaha yapmayada cesaretim kalmadısiz yaptınızmı test
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tüm isteyenlere nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beş senedir benim boş nasipte ne varsa oEvet yaptım ama çok çok silikti ikincisi kimileri 10. Günde etkisi geçiyor öğreniyoruz diyor ama bi umut işte bizimkisi
Amin inşallah canım... benim afedersin beyaz renkli akıntım var bel ve sırt ağrım vardı bi ara geçti arada kasıklarıma iğne batması gibi ani kramplar oluyor ama ben bu belirtilere çok takılmıyorum çünkü geçen ay her hamilelik belirtisini birebir neredeyse yaşadımİnşallah hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tüm isteyenlere nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beş senedir benim boş nasipte ne varsa oBelirtin varmı peki ?
15 Aralık beklenen adet tarihim benim çatlatma iğnesinden dolayı 14. Gün adet olunuyor kısmı bende tutmuyor canım 3. İğnem diğer ikisinde de 15 inde adet oldum 15 Aralık olmazsam Kan testini yapıcam inşallah ama 2 3 gün sonra idrar testi yaptırırım haber veririm sende haber ver inşallah senin de yüzün GülerAynen aynı belirtiler şuanda bende de var ama dediğin gibi belirtilere çokta takılmamak gerekiyomuş bi çok kişide hiç belirti bile olmayabiliyomuş çok araştırdım inşallah senin bu ay doğru belirtilerdir tutar inşallah rabbim hayırlısını versin.. eğer kan testi falan yaptırırsan haber verirmisin merak ederim
Yaaaa inşallah canım yaa bizde 8 aydır yaklaşık deniyoruz yaşın kaç seninŞaka gibi benimde adet tarihim 15 aralıkinşallah güzel haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?