• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 1 yıllık evliyim 1 yıldır bizde bebek istiyoruz kendiliğinden olmadı. Bende pko var adetlerim düzensiz. 2-3 ayda bir olduğum oluyor bazen. Bende klomen kullandım ve 3 Aralık Perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdilik herhangi bir bişey yok sadece belimde bir ağrı var. İnşallah hepimizin duaları kabul olur

Arkadaşlar bende 26 sında iğne olmuştum az önce test yaptım negatif erken mi yaptım yA 😔
Bende 26 sında oldum iğneyi.Dun ve bugün test yaptım ben sıradan kaset testlerden.Silik çizgi var ama aşırı silik.Kuruyunca daha belirgin ama oda zamanı geçtiği için dikkate almadım.Silik olanda iğnenin etkisi galiba

Bende 26 sında oldum iğneyi.Dun ve bugün test yaptım ben sıradan kaset testlerden.Silik çizgi var ama aşırı silik.Kuruyunca daha belirgin ama oda zamanı geçtiği için dikkate almadım.Silik olanda iğnenin etkisi galiba
Bugün yaptığım test çok çok silikti acaba birkaç güm daha mı beklesek kimiside 10. Gününde siliği görüyor hamile oluyor ben geçen aylarda kaçıncı gün yaptım hiç hatırlamıyorum direk negatif görmüştüm onu hatırlıyorum

İki üç gün daha bekle bence tam 14 günün sonunda daha net sonuç alırız diye düşünüyorum pozitif olanından inşallah🙏

İki üç gün daha bekle bence tam 14 günün sonunda daha net sonuç alırız diye düşünüyorum pozitif olanından inşallah🙏
Benim salı günü kan tahliline gitmem lazım
Doktor öyle söyledi kan sulandirici yazacak bana gebelil varsa kayiplarim var o yuzden

Bugün yaptığım test çok çok silikti acaba birkaç güm daha mı beklesek kimiside 10. Gününde siliği görüyor hamile oluyor ben geçen aylarda kaçıncı gün yaptım hiç hatırlamıyorum direk negatif görmüştüm onu hatırlıyorum
Benimde silikti baya sonradan kurudukca koyulasti.Belli olmuyor ama benim değerlerim zaten pek yuksek olmuyor.Kişiden kişiye değişiyor.Arkadasimin 2 gün gecikmeyle 1282 di değeri.Benim 1.gün gecikme 18 di

Back
X