- Konu Sahibi Bal10cuk28
Ay daha gençsin bende 29 çok yaşlı sayılmam da işte biraz geç kaldık gibiİnşallah24 yaşındayım ben canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha gençsin bende 29 çok yaşlı sayılmam da işte biraz geç kaldık gibiİnşallah24 yaşındayım ben canım
Sayılmaz tabi ne var 29 daAy daha gençsin bende 29 çok yaşlı sayılmam da işte biraz geç kaldık gibi
İnşallah ama ikimiz de bebişlerimiZi alırız inşallah kucağımıza haber verelim bir birimize destek arıyor insan böyle durumlardaSayılmaz tabi ne var 29 davardır bundada bi hayır zamanı var inşallah doğru zamanda gelirler
![]()
Bende 26 sında oldum iğneyi.Dun ve bugün test yaptım ben sıradan kaset testlerden.Silik çizgi var ama aşırı silik.Kuruyunca daha belirgin ama oda zamanı geçtiği için dikkate almadım.Silik olanda iğnenin etkisi galibaArkadaşlar bende 26 sında iğne olmuştum az önce test yaptım negatif erken mi yaptım yA![]()
Bugün yaptığım test çok çok silikti acaba birkaç güm daha mı beklesek kimiside 10. Gününde siliği görüyor hamile oluyor ben geçen aylarda kaçıncı gün yaptım hiç hatırlamıyorum direk negatif görmüştüm onu hatırlıyorumBende 26 sında oldum iğneyi.Dun ve bugün test yaptım ben sıradan kaset testlerden.Silik çizgi var ama aşırı silik.Kuruyunca daha belirgin ama oda zamanı geçtiği için dikkate almadım.Silik olanda iğnenin etkisi galiba
Veririm tabi haberlşelimİnşallah ama ikimiz de bebişlerimiZi alırız inşallah kucağımıza haber verelim bir birimize destek arıyor insan böyle durumlarda
İki üç gün daha bekle bence tam 14 günün sonunda daha net sonuç alırız diye düşünüyorum pozitif olanından inşallahBende 26 sında oldum iğneyi.Dun ve bugün test yaptım ben sıradan kaset testlerden.Silik çizgi var ama aşırı silik.Kuruyunca daha belirgin ama oda zamanı geçtiği için dikkate almadım.Silik olanda iğnenin etkisi galiba
Benim salı günü kan tahliline gitmem lazımİki üç gün daha bekle bence tam 14 günün sonunda daha net sonuç alırız diye düşünüyorum pozitif olanından inşallah![]()
İnşallah hayırlı haberler alırsınBenim salı günü kan tahliline gitmek lazım doktor öyle istedi kan sulandırıcı yazacak
Benimde silikti baya sonradan kurudukca koyulasti.Belli olmuyor ama benim değerlerim zaten pek yuksek olmuyor.Kişiden kişiye değişiyor.Arkadasimin 2 gün gecikmeyle 1282 di değeri.Benim 1.gün gecikme 18 diBugün yaptığım test çok çok silikti acaba birkaç güm daha mı beklesek kimiside 10. Gününde siliği görüyor hamile oluyor ben geçen aylarda kaçıncı gün yaptım hiç hatırlamıyorum direk negatif görmüştüm onu hatırlıyorum
Senin evladın varmıBenimde silikti baya sonradan kurudukca koyulasti.Belli olmuyor ama benim değerlerim zaten pek yuksek olmuyor.Kişiden kişiye değişiyor.Arkadasimin 2 gün gecikmeyle 1282 di değeri.Benim 1.gün gecikme 18 di
13. Günün oluyo sanırım varsada çıkar inşallah güzel haberler alırsınBenim salı günü kan tahliline gitmem lazım
Doktor öyle söyledi kan sulandirici yazacak bana gebelil varsa kayiplarim var o yuzden
Ewet var 7 yaşında kızım var çok şükür ❤❤Senin evladın varmı![]()
Aminnn hepimiz insallah13. Günün oluyo sanırım varsada çıkar inşallah güzel haberler alırsın![]()
Oh maşallah ya Rabbim uzun sağlıklı ömür versin en azından bir dayanağın var bizede nasip eder güzel Rabbim inşallahEwet var 7 yaşında kızım var çok şükür ❤❤
Maşallah allah ona uzun ömürler versin inşallahEwet var 7 yaşında kızım var çok şükür ❤❤
Aminnn canimBenim şuan bel ve karın agrisi var.Karnimin ici uyuşuk gibi şişkinlik var.Ama neye işaret bilemedimMaşallah allah ona uzun ömürler versin inşallahsizin belirtileriniz varmı peki