- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi denizyildizi001
Tedavine devam et canım olana kadar bırakma ben öyle yapıcamKızlar benim bu ay da olmadı napsam sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavine devam et canım olana kadar bırakma ben öyle yapıcamKızlar benim bu ay da olmadı napsam sizce
Ben iğnedden 36 saat sonra ve ertesi gün yani dünü değerlendirdim. Sonra pazar salı düşünüyorum. O niyetle yapıyomuş gibi oluyor çünkü sanki zorlama gibiBilmem bence doktorların bir bildiği var ki öyle diyorlar benimde bu Çarşamba ya kadar hergün diyor ama sıkıldım valla
Yok ya en iyisi bekliyim bennnBenim bugün 10. Günüm erken gebelik testinde negatif çıktı canim olsa çıkardı diye düşünüyorum üzülmem diyorsan yap Yok diyorsan adetini bekle
Aynen öyle canım benim eşim bir gün evde bir gün çalışıyor işten izin al gel diyemem o yüzden bende öyle yapıcam gün aşırı artıkBen iğnedden 36 saat sonra ve ertesi gün yani dünü değerlendirdim. Sonra pazar salı düşünüyorum. O niyetle yapıyomuş gibi oluyor çünkü sanki zorlama gibi
Kesin mi canım olmadığıCanim benim yumurtam kendiliğinden büyüdü o yüzden 24 mm oldu çatlatma iğnesi kullandım sadece bi gün önce gitseydim keşke
Zaten sprermlerinde dinlenmiş olması lazım. Ya zaten olacaksa tek ilişkiyle bile olurAynen öyle canım benim eşim bir gün evde bir gün çalışıyor işten izin al gel diyemem o yüzden bende öyle yapıcam gün aşırı artık
Ooo 15.günse kesin çıkar ayy cnm yap hemen vardır inşYapsan çıkar diye tahmin ediyorum. Yada en garantisi kan testi
Herkes aynı dertten müzdarip olsa artk bizde rahatlasakBen iğnedden 36 saat sonra ve ertesi gün yani dünü değerlendirdim. Sonra pazar salı düşünüyorum. O niyetle yapıyomuş gibi oluyor çünkü sanki zorlama gibi
Cnm yumurtan kendiliğinden çatlamazmıydı acabaCanim benim yumurtam kendiliğinden büyüdü o yüzden 24 mm oldu çatlatma iğnesi kullandım sadece bi gün önce gitseydim keşke
Bence adetinin geçmesini bekle erken olmuş gibi10. Günü yaptım canim erken gebelik testi olsa çıkardı bence
Aynen kısmet işteZaten sprermlerinde dinlenmiş olması lazım. Ya zaten olacaksa tek ilişkiyle bile olur
Bmcede erken henüz az önce onudum bi yerde adet günüme kadar negatif ti iğneden 16.gün sonra pozitif olmşBence adetinin geçmesini bekle erken olmuş gibi
Hayırlısı canim ztn umudum da Yoktu demiştim yaBmcede erken henüz az önce onudum bi yerde adet günüme kadar negatif ti iğneden 16.gün sonra pozitif olmş
Benimse hiç umudum yok canım hatta diğer ay hsg yapılacak onun parasını hazırladım bekliyorum adet olmayıHayırlısı canim ztn umudum da Yoktu demiştim ya
Film çekilince kalma olasılığın artar canim öyle diyorlar :)Benimse hiç umudum yok canım hatta diğer ay hsg yapılacak onun parasını hazırladım bekliyorum adet olmayı
İnşallah canım doktor bu ay yapacaktı ben dedim bir kere iğneyle deneyelim olmazsa onu yapalım dedim bakalım ne olacak hsg den de korkuyorum hemde biraz pahalıFilm çekilince kalma olasılığın artar canim öyle diyorlar :)