Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de kızlar benim göğüsler şişti fena ağrıyor mafetti beni dün akşamdan beri sizde durumlar ne acaba

Belki birilerine umut olurum diye yazıyorum. ..bekarligimdan beri pko var..evlendikten sonra klomenn tedavisi yapıldı Türkiye'de olmadı. .evliliğimin 6m ayında annemi kaybettim tedaviyi biraktim. .yurtdisina geldim..burda klomen kullandım yumurtalar buyudiken sonra çatlama iğnesi vuruldum..ignenin 11.günü evde idrar testi yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım..sonra istemsiz kan testi verdim..sonuç pozitifti.. 2 evladım da bu şekilde oldu..Rabbim dileyen herkese nasip etsin..

Belki birilerine umut olurum diye yazıyorum. ..bekarligimdan beri pko var..evlendikten sonra klomenn tedavisi yapıldı Türkiye'de olmadı. .evliliğimin 6m ayında annemi kaybettim tedaviyi biraktim. .yurtdisina geldim..burda klomen kullandım yumurtalar buyudiken sonra çatlama iğnesi vuruldum..ignenin 11.günü evde idrar testi yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım..sonra istemsiz kan testi verdim..sonuç pozitifti.. 2 evladım da bu şekilde oldu..Rabbim dileyen herkese nasip etsin..
Amin canım

Bi de kızlar benim göğüsler şişti fena ağrıyor mafetti beni dün akşamdan beri sizde durumlar ne acaba
Sırtın karnın ağrıyor mu birde bende sürekli gaz sancısı var ağrılar bacaklarıma vuruyor bazen yürürken zorlanıyorum birde göbeğim şişti çok sordum ama sende de böyle şeyler oldu mu diye merak ettim

Sırtın karnın ağrıyor mu birde bende sürekli gaz sancısı var ağrılar bacaklarıma vuruyor bazen yürürken zorlanıyorum birde göbeğim şişti çok sordum ama sende de böyle şeyler oldu mu diye merak ettim
Aa biliyor musun gaz olayı ve karın şişkinliği bende de çok fazla. Karnımı sığdıramıyorum hiçbir yere 52 kiloyum öyle kilomda yoktur yani.

Oldu hemde nasıl ama bugün iyiyim durmadan idrara çıkıyorum tek derdim bbu Bi de göğüsleri işte. Kasıklarıma belim kopuyor Du hatta ağladım bile öyle ilişki de zor oluyor ama mecbur işte. Senin de yarın geçer canım g

İnşallah canım ben birde inofolic combi kullanıyorum inşallah onunda faydası olur
Canım ben kullandım inofolic ama değiştirdik şimdi prowomen kullanıyorum corasprin ve folic1 hepsi iğneler le değişti. Ama prowomen çok faydalı yumurta kalitesini artırıyor bissürü de vitamin var sadece devlet karşılamıyor

Ne güzel canim Allah sana bağışlasın bizlere de nasip etsin :( ben bugün 10. Gün yaptım negatifti :(

Back