Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişe sorcam ben ayın 7sinde gece 12 de yaptm çatlatma iğnesini bgn ovulasyın testi yaptm hala çift çizgi acaba çalşmaya devam etsemmi :KK48:

Kızlar bişe sorcam ben ayın 7sinde gece 12 de yaptm çatlatma iğnesini bgn ovulasyın testi yaptm hala çift çizgi acaba çalşmaya devam etsemmi :KK48:
Ya bende 3 gündür yapıyorum ama sanırım iğneden dolayı öyle o. Çünkü 3 gündür koyu benim dün gece çatlamış olması lazım. Bgn doktora gittm o da çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım en koyu bugündu :)

Ya bende 3 gündür yapıyorum ama sanırım iğneden dolayı öyle o. Çünkü 3 gündür koyu benim dün gece çatlamış olması lazım. Bgn doktora gittm o da çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım en koyu bugündu :)
Çatlayınca 24saat de canlı kalıyor saygıdeğer yumurtamız :KK48: ben hem hissettim çatlağını belirtleri yaşadım yani. Ama çift çizgi çıkması garip neyse olmadı bugünüde değerlerym :) artık makina gibi olduk bu işinde tadı kalmıyor böyle olnca:KK64:

Çatlayınca 24saat de canlı kalıyor saygıdeğer yumurtamız :KK48: ben hem hissettim çatlağını belirtleri yaşadım yani. Ama çift çizgi çıkması garip neyse olmadı bugünüde değerlerym :) artık makina gibi olduk bu işinde tadı kalmıyor böyle olnca:KK64:
Ya sorma ödev gibi oluyor ama bebişler için değer. Valla bende o akıntı olmadı gibi ama olduysa bile ben hissetmedm. Sadece kasıklarımın doluluğunu hissediyorum kasık ağrımda var. Ve içimde inanılmaz bi kıpırtı var o da heyecan kıpırtısı

Kızlar ben geçen hafta perşembe yaptırdım ve cuma akşamüstü inanılmaz kasik ağrısı oldu bıçak saplandı gibi lavaboya gittim ve o şeffaf akıntı gelmiş ertesi gün yanı cumartesi de ayni şekilde bıçak gibi saplandı lavaboya gittim ayni şekilde akıntı bilmiyorum iki kez mi catladi yumurtam yanı tek yumurta görmüştü ama doktor anlamadım

Kızlar ben geçen hafta perşembe yaptırdım ve cuma akşamüstü inanılmaz kasik ağrısı oldu bıçak saplandı gibi lavaboya gittim ve o şeffaf akıntı gelmiş ertesi gün yanı cumartesi de ayni şekilde bıçak gibi saplandı lavaboya gittim ayni şekilde akıntı bilmiyorum iki kez mi catladi yumurtam yanı tek yumurta görmüştü ama doktor anlamadım
bende öyle 2gün şeffaf akıntı oldu ama bnce tek yumurtada öyle oluyor 2gün sürüyodur

troidle ilgili sanırım değil mi bi arkadşmda diyordu troid var hamile kalmam zor diye ama bi baktı hamile sende umudunu hiç kaybetme
Evet canim maalesef :) Yen'i çıktı bende de evlendikten sonra yanı :) çok pozitifsin maşallah :) ben biraz karamsarım :( elimde deil benim islerim genelde zor olur hiçbir şeyim kolay olmaz hep çabaladım yanı KPSS ye girdim memur oldum tekrar öğretmenliğe girdim normalde atanmam Laz'ım ama mülakat vs hep erteleniyor :) öyle iste canim imreniyorum bazen her şeyi kolay olan insanlara yoruluyor insan :(

Back