Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de geçen hafta cuma iğne oldum. Bir tane yumurtam oluşmuştu. Düne kadar iğne batar gibi agrılarım vardı, bugün geçti. Cok bi umudum yok ama Cuma doktora gidicem. Cok heyecanlıyım. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar ben de vuruldum iğne 24 mm dedi doktor klomen kullanmadım biraz fazla büyümüş dedi ve sadece iğne verdi ovitrelle gecen perşembe vurundum bugün 9. Gün umudum yok açıkcası adet öncesi göğüs ağrılarım olurdu gene ayni var :KK43: çok üzülüyorum
Canım ben de aynı senin gibiyim. Ben de gecen hafta cuma iğne oldum. Gögüs uçlarım agrıyor. Adet belirtisi gibi cok korkuyorum

Biraz önce çatlatma iğnesi yaptırdım.
Yani cumartesi 00.00’da ;
36 saat sonra ilişki demişti önceden doktorumuz şimdi ki tedavimiz aşılama olacak. Pazartesi 12.00 de aşılama yaptırıyoruz.
Acaba yarında m (pazar günü) ilişki denesek?
O zaman sperm kalitesi düşer mi aşılamada?

Kızlar catlatma iğnesinin günüyle birlikte 16. Gundeyim dua edin nolur kavuşayım bebisime belirtilerim çok var ama korkuyorum psikolojikse diye gaz kasıkta batma sirt agrisi ara ara baş dönmesi ara ara mide bulantısı halsizlik ateş basması baya belirtim var ama tek çizgi çok gördüğüm için bi türlü yapamıyorum test :(

Kızlar catlatma iğnesinin günüyle birlikte 16. Gundeyim dua edin nolur kavuşayım bebisime belirtilerim çok var ama korkuyorum psikolojikse diye gaz kasıkta batma sirt agrisi ara ara baş dönmesi ara ara mide bulantısı halsizlik ateş basması baya belirtim var ama tek çizgi çok gördüğüm için bi türlü yapamıyorum test :KK43:
Cnm yaa nasıl bekleyebiliyosun ay sabah test yap ve pozitif testini bizimle paylaş

Kızlar iğnenin etkisi ne zaman geçer bilginz var mı ptsi 1hafta olcak banada bakalım inş bu kez olur
İğnenin etkisi 12.günden sonra bitiyor diye biliyorum ama sen yine de doktorun dediği gibi yap 2 hafta sonra kan testine gebe olup.olmadığını öğrenebilirsiniz inşallah hamilesindir canim:KK45:

Ne güzel canim Allah sana bağışlasın bizlere de nasip etsin :KK43: ben bugün 10. Gün yaptım negatifti :KK43:
Rabbim sizlere de nasip etsin..en çok rabbime dua ettim ve en kötü zamanımda bana nasip etti..inşallah en kısa zamanda bebisleriniz olur hayırlısıyla. Kucağınıza alirsiniz:KK200:

Selam hanimlar
Ben de klomen kullandim 30 nisanda catlatma ignesini yaptim. Yumurtam 25mm olmustu. Bu sabah erken gebelik testi vardi evde yaptim ama sonuc tek cizgi. Bekledim.belki daha sonra belirir diye o da olmadi. Aslinda hamis kalmis gibi hissettim bi ara. Igne sonrasinda 3.gunden sonraki bikacgun sol kasigimda batma oldu. 4 5 gundur de gogus uclarim hassas dokununca aciyor. Daha once boyle olmuyodum. Ilac etkisi demek. Sonuc negatig cunku.

Canım ben kullandım inofolic ama değiştirdik şimdi prowomen kullanıyorum corasprin ve folic1 hepsi iğneler le değişti. Ama prowomen çok faydalı yumurta kalitesini artırıyor bissürü de vitamin var sadece devlet karşılamıyor
O dediginiz ilaclar nedir. Hic bilgim yok da.

O dediginiz ilaclar nedir. Hic bilgim yok da.
Prowomen kadınlar için yumurta kalitesini artırıyor bunun Bi de promen olanı var o da erkeklerde sperm kalitesini artırıyor. Corasprin kan sulandırmak için daha önce bebeğimi kaybettiğimden dolayı önlem amaçlı kullanıyoruz. Folic1 de folik bildiğimiz.
Çok ilaç yüklüyoruz vücudumuza çok da sıkıntı stres yaşıyoruz. İnşallah emeklerimize değer de bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza

Back