- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
Herkes batını yazsın bizde etiket yapalım ![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de aynı senin gibiyim. Ben de gecen hafta cuma iğne oldum. Gögüs uçlarım agrıyor. Adet belirtisi gibi cok korkuyorumKızlar ben de vuruldum iğne 24 mm dedi doktor klomen kullanmadım biraz fazla büyümüş dedi ve sadece iğne verdi ovitrelle gecen perşembe vurundum bugün 9. Gün umudum yok açıkcası adet öncesi göğüs ağrılarım olurdu gene ayni varçok üzülüyorum
Cnm yaa nasıl bekleyebiliyosun ay sabah test yap ve pozitif testini bizimle paylaşKızlar catlatma iğnesinin günüyle birlikte 16. Gundeyim dua edin nolur kavuşayım bebisime belirtilerim çok var ama korkuyorum psikolojikse diye gaz kasıkta batma sirt agrisi ara ara baş dönmesi ara ara mide bulantısı halsizlik ateş basması baya belirtim var ama tek çizgi çok gördüğüm için bi türlü yapamıyorum test![]()
İğnenin etkisi 12.günden sonra bitiyor diye biliyorum ama sen yine de doktorun dediği gibi yap 2 hafta sonra kan testine gebe olup.olmadığını öğrenebilirsiniz inşallah hamilesindir canimKızlar iğnenin etkisi ne zaman geçer bilginz var mı ptsi 1hafta olcak banada bakalım inş bu kez olur
Rabbim sizlere de nasip etsin..en çok rabbime dua ettim ve en kötü zamanımda bana nasip etti..inşallah en kısa zamanda bebisleriniz olur hayırlısıyla. Kucağınıza alirsinizNe güzel canim Allah sana bağışlasın bizlere de nasip etsinben bugün 10. Gün yaptım negatifti
![]()
Canım 10.gün cok erken daha. En erken 12. Gün yap dedi doktorRabbim sizlere de nasip etsin..en çok rabbime dua ettim ve en kötü zamanımda bana nasip etti..inşallah en kısa zamanda bebisleriniz olur hayırlısıyla. Kucağınıza alirsiniz![]()
Canım senin belirtilerin var mıydıRabbim sizlere de nasip etsin..en çok rabbime dua ettim ve en kötü zamanımda bana nasip etti..inşallah en kısa zamanda bebisleriniz olur hayırlısıyla. Kucağınıza alirsiniz![]()
Canım korkuyorum inan ki bu yüzden bekliyorum yaaaCnm yaa nasıl bekleyebiliyosun ay sabah test yap ve pozitif testini bizimle paylaş
Benim umudum yok canim adetimi bekliyorum hayırlısı olsun inşCanım ben de aynı senin gibiyim. Ben de gecen hafta cuma iğne oldum. Gögüs uçlarım agrıyor. Adet belirtisi gibi cok korkuyorum
Canim haber ver bize inş Allah nasip ederCanım korkuyorum inan ki bu yüzden bekliyorum yaaa
Bat 17mayisHerkes batını yazsın bizde etiket yapalım![]()
O dediginiz ilaclar nedir. Hic bilgim yok da.Canım ben kullandım inofolic ama değiştirdik şimdi prowomen kullanıyorum corasprin ve folic1 hepsi iğneler le değişti. Ama prowomen çok faydalı yumurta kalitesini artırıyor bissürü de vitamin var sadece devlet karşılamıyor
Inşallah canım haber vericem mutlakaaCanim haber ver bize inş Allah nasip eder
Prowomen kadınlar için yumurta kalitesini artırıyor bunun Bi de promen olanı var o da erkeklerde sperm kalitesini artırıyor. Corasprin kan sulandırmak için daha önce bebeğimi kaybettiğimden dolayı önlem amaçlı kullanıyoruz. Folic1 de folik bildiğimiz.O dediginiz ilaclar nedir. Hic bilgim yok da.