Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim maalesef :) Yen'i çıktı bende de evlendikten sonra yanı :) çok pozitifsin maşallah :) ben biraz karamsarım :KK43: elimde deil benim islerim genelde zor olur hiçbir şeyim kolay olmaz hep çabaladım yanı KPSS ye girdim memur oldum tekrar öğretmenliğe girdim normalde atanmam Laz'ım ama mülakat vs hep erteleniyor :) öyle iste canim imreniyorum bazen her şeyi kolay olan insanlara yoruluyor insan :KK43:
inan dediğin kadar pozitif değilim ama artık tecrübe diyelim çnkü inanmadan hiç bişey olmuyor napalım başka seçeneğimizde yok kendimi inandırarak teselli ediyorum umarım atanırsın inş benmde çok stresli işim Allah yardmcımz olsun özellikle şu süreçte.

Evet ama tek çizgi görmekten sıkıldım bi kere de kimyasal gebeligim var erkenden yapmıştım silik çıkmıştı sevindim sonra düştü off çok kafam karışık

Evet ama tek çizgi görmekten sıkıldım bi kere de kimyasal gebeligim var erkenden yapmıştım silik çıkmıştı sevindim sonra düştü off çok kafam karışık
Benim bugün 10. Günüm erken gebelik testinde negatif çıktı canim :( olsa çıkardı diye düşünüyorum :( üzülmem diyorsan yap Yok diyorsan adetini bekle

Salı günü oldum ben sende mi salı oldun
Yok hayır çarşamba günü öğlen oldum. İşte iğnenin olduğu günü de sayarsak 4. Gün dünde doktorra gittim çatlamış yumurta devam çalışmaya dedi ama düşünüyorum şimdi dün çatladıysa bile 24 saat canlı kalıyormuş haliyle bundan sonra olan ilişkinin tutma ihtimali zor değil mi

Yok hayır çarşamba günü öğlen oldum. İşte iğnenin olduğu günü de sayarsak 4. Gün dünde doktorra gittim çatlamış yumurta devam çalışmaya dedi ama düşünüyorum şimdi dün çatladıysa bile 24 saat canlı kalıyormuş haliyle bundan sonra olan ilişkinin tutma ihtimali zor değil mi
Bilmem bence doktorların bir bildiği var ki öyle diyorlar benimde bu Çarşamba ya kadar hergün diyor ama sıkıldım valla

Back